"Greek National Pride" blog / ΙΡΑΝ / ΙΣΛΑΜ / ΙΣΡΑΗΛ / Μέση Ανατολή

ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Απτόητοι οι Ιρανοί επίσημοι χλευάζουν σήμερα τις ΗΠΑ και το ΙΣΡΑΗΛ ότι δεν έχουν τις δυνάμεις και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον τους !

Σε πλήρη ταύτιση απόψεων πολιτικοί, στρατιωτικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία υποστηρίζουν ότι «ποτέ δεν θα τολμήσουν επίθεση οι Αμερικανοί και οι Ισραηλινοί γιατί τους περιμένει πανωλεθρία!».

Ο Στρατηγός ΓΙΑΧΙΑ ΡΑΧΜΑΝ ΣΑΦΑΒ υποστηρίζει ότι «και οι δυο φοβούνται!», ενώ ο πρωην Αρχηγός του Ιρανικού Ναυτικού ΣΑΦΑΡΙ δήλωσε ότι «τα αμερικανικά πλοία στον Κόλπο θα είναι μπουκιές για τις Ιρανικές ναυτικές και πυραυλικές δυνάμεις!!».


Πρόσθεσε ότι Αμερικανοί και Ισραηλινοί γνωρίζουν να αρχίζουν πολέμους αλλά όχι να τους τελειώνουν, ενώ υστερούν στην λήψη πολιτικών αποφάσεων!.

Ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης Στρατηγός ΤΖΑΦΑΡΙ ισχυρίστηκε ότι είναι απίστευτος ο βαθμός αποφασιστικότητας των Ιρανικών ΕΔ ,ενώ οι κυρώσεις που επέβαλαν στη χώρα του οι ΗΠΑ, η ΕΕ και ο ΟΗΕ δεν θα έχουν καμία επίπτωση!

Μάλλον οι Ιρανοί δεν έχουν πάρει είδηση τι τους έρχεται….Μέχρι τότε πολλά θα λένε… Πάντως εξοργίζουν ακόμα πιο πολύ το ΙΣΡΑΗΛ και τις ΗΠΑ που έχουν ετοιμάσει εδώ και πολύ καιρό τα σχετικά…

ΠΗΓΗ

17 thoughts on “ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

 1. Μάλλον εμείς σαν άνθρωποι δεν έχομε καταλάβει τι μας έρχεται…θάρθει σύντομα αλλά δε θα φύγει τόσο σύντομα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.


 2. ΟΙ ΑΓΙΑΤΟΛΑΧ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

 3. Φιλε ΕΨΙΛΟΝ, εμείς οι «άνθρωποι» και Εθνικοί Έλληνες, έχουμε καταλάβει πολύ καλά τι γίνεται, τώρα είναι η σειρά η δική σας να δείτε την απάτη του χριστιανισμού και τις προφητείες της καταστροφής.

  Ο αριθμός 666 σημαίνει ΙΑΠΕΤΟΣ και είναι από τους πρώτους θεούς Τιτάνες τον Ελλήνων.

 4. Ο Ιαπετός μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο. ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και προπάντων εκείνοι στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία μετά τη νίκη του.

  Ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και σύζυγος της Κλυμένης, της κόρης του Ωκεανού ή της Ασίας ή της Αίθρας ή της Θέμιδας η οποία και αναφέρεται ως μητέρα του Προμηθέα. Γιοι του υπήρξαν ο Προμηθεύς, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος καθώς και άλλοι ακόμη περίφημοι “Ιαπετίδες” όπως ονομάστηκαν. Σημαντικότεροι δε εξ αυτών φέρονται ο Άτλας που βάσταγε στου ώμους του τον Ουράνιο θόλο αλλά και ο δαιμόνιος Προμηθεύς, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε στο πλευρό των τιτάνων κατά την τιτανομαχία.

  Τον Ιαπετό αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία όπως στη Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία και αλλαχού. Ιδιαίτερα ως σύζυγος της Ασίας θεωρούταν ως γενάρχης των λαών της Ευρώπης και της Βορειοδυτικής Ασίας, των οποίων όμως αρχηγό η Παλαιά Διαθήκη παραδέχεται τον Ιάφεθ, τον γιο του Νώε (του οποίου το όνομα ενδέχεται να είναι παραφθορά του Ιαπ-ε-του – θεού).

  Έτσι εκ του Ιαπετού προέκυψαν οι σύγχρονες αντιλήψεις και θεωρίες περί «Ιαπετικής φυλής» και «ιαπετικής γλώσσας».
  Τέλος ο Δίας μετά τη νίκη του, καταγκρέμισε τον Ιαπετό, στα σκοτεινά τάρταρα μαζί με τους υπόλοιπούς τιτάνες.

 5. ΙΑΠΕΤΟΣ I=10, A=1, Π=80, E=5, T=300, Ο=70, Σ=200, =666

  Η Ορθοδοξία έχει λυσσάξει με κάθε τι Ελληνικό, ακόμα και το κίτρινο χρώμα το ονομάσανε το χρώμα του μίσους γιατί ήταν το ολόλαμπρο χρυσαφένιο χρώμα του Θεού Δία!

 6. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

 7. Επίδή έδω βλέπω νά ΄εχουν ξεσπαθώσει κάποιοι σέ αγαστή συνεργασία μέ τήν νέα εποχή καί τήν πανθρησκεία κατά τής ορθοδοξίας. Γνωρίζετε κύριοι ότι ή θρησκεία τού δωδεκάθεου πέθανε άπαξ καί διαπαντός. Θρησκεία τών Ελλήνων ή ορθοδοξία….. Η παλιά θρησκεία παρέδωσε στήν καινούργια τήν γλώσσα τή μουσική [βυζαντινή]. Αλλά καί τήν αρχαιοελληνική ανθρωποκεντρική φιλοσοφία θά τή βρείτει στά πατερικά κείμενα τών τριών μεγάλων ιεραρχών,γιά είστε πράγματι αντικειμενικοί διαβάστε καί κανένα Μέγα Βασίλειο… Η τόν αγωνιστή Ιωάννη Χρυσόστομο πού κυνηγήθηκε από τίς τότε εξουσίες πού στηλίτευε μέ αποτελέσμα νά αφήσει τήν τελευταία του πνοή σέ αδιάκοπη πορεία εγορίας στά Κοτύωρα τού πόντου. Καί στήν τουρκοκρατία παρά ότι υπήρχαν καί μειοδότες εκλησιαστικοί ηγέτες ή ορθοδοξία στάθηκε δίπλα στό δοκιμαζόμενο ελληνισμό. Ηγήθηκαν ακόμα καί σέ επαναστάσεις αποτυχημενες καί τό πλήρωσαν΄[ό επίσκοπος Τρίκκης καί Σταγών Ο Διονύσιος ‘ο σκυλόσοφος πού οί τούρκοι έγδαραν σέ μιά σπηλιά στά Γιάννινα. ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛλΗΣΑΝΤΕΣ ΑΓΙΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΣΜΥΡΝΗΣ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΣΦΑΖΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ; ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΗΣ: 1. Από τά 1980 περίπου κλιμάκιο τής νέας τάξης πραγμάτων illouminati] έψαχνε επαφή ΟΜΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥΣ; Για ποιό λόγο; ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ »ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ» ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. Πού δέν είναι τίποτε άλλο παρά συνοθύλευμα ασιατικοινδικών δοξασιών. Στόχος αυτών από τή μία πλευρά τό χτύπημα τής ορθοδοξίας καί ή επιβολή τής [ σέ συνεργασία μέ τούς εθνομηδενιστές τής νέας εποχής] πανθρησκείας. 2 . ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ PRIDE. Διότι άν άν διαβάσετε »ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ» ΤΩΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΦΤΗΝΗ ΔΩΔΕΚΘΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; [ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ]. Έχουν πιάσει τό ιστολόγιο σάν σχολιαστές αναρτήσεων ενδεδυμένοι τήν στολή τού πατριώτη, καί χτυπούν υπογείως τά θρησκευτικά εθνολογικά αποθέματα πού έχει ανάγκη ό Έλληνας νά στηριχθεί. Εφευρίσκουν αντιπαλότητα κα διαίρεση ακόμη καί άν μή υπάρχουσα. Τά γράφω αυτά αυτά διότι τά γραφόμενα τών κυρίων μέ προσέβαλλαν ώς ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΞΟ

 8. ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 9. Φίλοι του ιστολογίου,

  εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως αυτή η ανάρτηση έχει τίτλο:

  ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ. ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,

  και σχεδόν όλα τα σχόλια είναι εκτός θέματος.

  Βασιζόμενοι, στη λογική της δημοκρατίας και του διαλόγου,
  έχουμε αφήσει όλα τα σχόλια να αναρτούνται αυτομάτως χωρίς την έγκριση μας.

  Ωστόσο αυτό, μας έχει φέρει στο σημείο να βρισκόμαστε σε περίπου καθημερινή βάση μπροστά σε σχόλια που περιλαμβάνουν αντίθετες απόψεις θρησκευτικού χαρακτήρα.

  Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, προσωπικά πιστεύω, είναι να σχολιάζουμε το περιεχόμενο των αναρτήσεων, και όταν αυτές αναφέρονται σε θέματα που αφορούν τη θρησκεία, να σχολιάζουμε το περιεχόμενο της ανάρτησης σεβόμενοι παράλληλα τα πιστεύω των άλλων.

  Οι διαμάχες και οι κόντρες χωρίς ουσία δεν βοηθούν. Βοηθάει ο καλοπροαίρετος και εποικοδομητικος διάλογος.

  Φιλικά / Λουκάς

 10. Αγαπητέ Λουκά έχεις απόλυτο δίκιο. Κάποιοι βρήκαν[ zaglos , Ευμένης ,Ε] τό βήμα τού ιστολογίου γιά προπαγάνδα καί προβολή τών αντιλήψεων τους θρησκευτικών κτλ . Ουδόλως όπως σωστά επισήμανες στήν παρέμβαση σου, τούς ενδιέφερε ή θεματογραφία τής ανάρτησης. Τό είδαν σάν βήμα προώθησης τής δωδεκαθειστικής προπαγάνδας. Τούς έχω ικανούς καί υπόπτους γιά κάθε προβοκάτσια [θυμάσαι τό πρόβλημα πού μού είχαν δημιουργήσει εμένα μέ τό όνομα ;] Προσοχή λοιπόν στούς κάθε λογής περίεργους. Καί όσο αφορά τό άτομο μου. Πάντα θά διαβάζεις στά σχόλια μου τή φωνή τής πατρίδας καί τής ορθοδοξίας. Άς ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ PRIDE. MIA ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

 11. Φίλε ΠΑΝΟ,

  οι επισκέπτες που αναφέρεις Zanglos, και ΕΥΜΕΝΗΣ, δεν είναι λιγότερο πατριώτες από τους υπόλοιπους Έλληνες.

  Απλώς διαφωνούν με εσένα και με ορισμένους άλλους επισκέπτες στο γνωστό θέμα.

  Εγώ νομίζω πως αν υπάρχει καλή διάθεση από όλους, θα τη βρούμε την άκρη μεταξύ μας.

  Είμαι σίγουρος πως μέχρι τώρα πολλές φορές θα έχεις συμφωνήσει με τα σχόλιά τους που αφορούν κάποιο διαφορετικό θέμα από αυτό της θρησκείας.

  Σε κάποια συμφωνούμε και σε κάποια διαφωνούμε. Λογικό είναι. Ωστόσο όλοι Έλληνες είμαστε.

  Να είσαι καλά / Λουκάς

 12. Φίλε Λουκά. Δέν θά διαφωνήσω καθόλου μαζί σου. Όμως νά μού διευκρινίσεις τούτο: Η κατάσταση πού βιώνουμε σάν λαός αυτή τήν εποχή δέν μάς κυκλώνουν κίνδυνοι εσωτερικοί καί κυρίως εξωτερικοί αυτή τήν εποχή; Έχουμε ανάγκη αποθεμάτων ενότητας θρησκευτικής εθνικής πολιτιστικής. Όταν κάποιοι δέν διστάζουν ακόμα καί σέ άσχετη θεματογραφία μιάς ανάρτησης νά προβάλλουν θρησκευτικές προπαγάνδες καί αιρέσεις. Καί τό κυριώτερο ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; Νοιώθω υποχρεωμένος νά ξεκαθαρίσω σχετικά μέ τήν στάση μου τό εξής: Πολλές φορές αναφέρομαι στίς προφητείες γιά τά μελλούμενα. Δηλαδή τί έχουν πεί άγιοι γέροντες κτλ. Άσχέτως άν γιά μένα αποτελούν αλήθειες πού ειπώθηκαν από μεγάλους οσίους πού υπηρετούν τό θεό. ΕΓΏ ΤΌ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Η ΟΧΙ.

 13. Κάποιος πρέπει να είναι πολύ βλάκας, όταν θεωρεί ότι όλοι πρέπει να σέβονται τα δικά του θρησκευτικά σεβάσματα, την ώρα που αυτός όχι μόνο δεν σέβεται, αλλά προσβάλλει χυδαία και ακατάπαυστα τα θρησκευτικά σεβάσματα των άλλων.

  Ι ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
  «Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των προγονών (Ελλήνων) να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά (μόνο) αυτά των δικαίων,* (της Π. Διαθήκης.)» *”Δίκαιους” αποκαλεί η πατερική ορολογία τους ήρωες της Παλαιάς Διαθήκης.

  «Ήρωές μας δεν είναι οι αρχαίοι ήρωες και φιλόσοφοι ούτε οι αγωνιστές του ’21, ήρωές μας είναι οι μάρτυρες και οι άγιοι της Ορθοδοξίας, που πέθαναν για την πίστη τους», εννοώντας βεβαίως αυτούς που πέθαναν για τα συμφέροντα (οικονομικά και εξουσιαστικά) της Ορθοδοξίας και όχι για την Ελλάδα.

  Παναγιωτάκη μάθε να διαλογίζεσαι και άσε τις πατριωτικές κορόνες, χριστιανισμός σημαίνει προσκυνημένος.

 14. Το τι είπαν αυτοί οι άπλυτοι αγράμματοι κηφήνες τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια, εσύ κάντα χάντρες στο κομπολογάκι αν θες! Αν θέλεις να μιλάς για Ελλάδα να πληροφορηθείς το τι είπε ο Αριστοτέλης ο Πλάτωνας ο Δημόκριτος ο Αρχιμήδης ο Επίκουρος κλπ.

 15. ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s