"Greek National Pride" blog / ΑΛΒΑΝΙΑ

Μα και βέβαια να έρθουν πίσω οι “Τσάμηδες” απόγονοι των Ναζί. Έχουμε κάτι λογαριασμούς ανοιχτούς από κάτι ολοκαυτώματα.


Πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε την εμμονή ορισμένων να εμποδίζουν την επιστροφή των ναζί “τσάμηδων” στα σημεία όπου διέπραξαν τα στυγερά τους εγκλήματα παρέα με τους Γερμανούς και φασίστες “αδελφούς”.

Εδώ για πρώτη φορά στην ιστορία, γενοκτόνοι θέλουν να παρουσιαστούν με ονοματεπώνυμο, ενώ βρίσκονται εν ζωή πρώτου βαθμού συγγενείς των θυμάτων τους. Γιατί δεν κάνει το Ελληνικό κράτος μία λίστα των ανθρώπων με τα στοιχεία τους για να τους περιποιηθούμε και μεις αναλόγως;

Έτσι για να ησυχάσουν οι ψυχούλες των πατέρων και των μανάδων μας.)Νέες ανθελληνικές ενέργειες καταγράφονται το τελευταίο διάστημα από επίσημους αλλά και παρακρατικούς κύκλους της Αλβανίας. Ο ηγέτης του αλβανικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ολοκλήρωσης (PDI), Tahir Muhedini πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον στα μέσα Ιουλίου, με σκοπό την κινητοποίηση της αλβανικής διασποράς για την προώθηση ψηφίσματος σχετικά με το “Τσάμικο ζήτημα” από το Κογκρέσο.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του PDI συναντήθηκε με τους γερουσιαστές Alcee Hastings και Steny Hoyer, οι οποίοι προεδρεύουν από κοινού της Επιτροπής για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Ο Tahir Muhedini ενημέρωσε τον Steny Hoyer ότι το «Τσάμικο θέμα» βρίσκεται στη βάση του προγράμματος του PDΙ και του παρέδωσε πλήρη φάκελο για τις αλβανικές αξιώσεις. Σημειώνεται πως ο Steny Hoyer είναι πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού κόμματος στο Αμερικάνικο Κογκρέσο.

“Παρουσιάσαμε ενημερωτικά έγγραφα για την Γενοκτονία εναντίον του αθώου αλβανικού Τσάμικου πληθυσμού, καθώς και μια εκτίμηση των σημερινών συνθηκών. Το θέμα παρουσιάστηκε ως μία κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική Κυβέρνηση, στο παρελθόν και στο παρόν”, δήλωσε ο Μuhedini σύμφωνα με δημοσίευμα της Κοha Jone (01/08/2010), προσθέτοντας πως ορισμένα μέλη του Κογκρέσου υποσχέθηκαν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ζήτημα από τον Έλληνα πρέσβη στις ΗΠΑ και επίσης να διαβιβάσουν το ίδιο στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα.

Ο Μuhedini συναντήθηκε επίσης και με τον εκτελεστικό διευθυντή του Εθνικού Αλβανο-Αμερικανικού Συμβουλίου (NAAC), Μustafa Avni και με τον Στρατηγό Wesley Clark, πρώην ανώτατο διοικητή των ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης του Κοσσυφοπεδίου (βλ. Αλβανική διασπορά: Ο κινητήριος μοχλός του εξτρεμισμού στα Βαλκάνια).

Το παρακράτος Βerisha συνεχίζει τις δολοφονίες Βορειοηπειρωτών

Aποτροπιασμό προκαλεί εντωμεταξύ η χθεσινοβραδυνή εν ψυχρώ δολοφονία Βορειοηπειρώτη από αλβανούς παρακρατικούς. Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν ομάδα αλβανών από την Αυλώνα ζήτησε το λόγο από ομογενείς επειδή αυτοί μιλούσαν Ελληνικά στο Καμπί του Κάστρου της Χειμάρας. Οι αλβανοί επέστρεψαν το ίδιο βράδυ στη Χειμάρα και μετά από διαπληκτισμό, ένα από τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, έπεσε πάνω στη μηχανή του 37χρονου ομογενή Αριστοτέλη Γκούμα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η αστυνομία της Αυλώνας συνέλαβε έξι άτομα και συνεχίζει τις ανακρίσεις χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Αριστοτέλη Γκούμα, είναι οι:

1. Ilir Halo Mukaj, ημερομηνία γέννησης: 19 Ιανουαρίου 1990

2. Fabion Fatosh Jahaj, ημερομηνία γέννησης: 1 Αυγούστου 1989

3. Andi Petrit Kotori, ημερομηνία γέννησης: 16 Δεκεμβρίου 1985

4. Endri Zeqir Salataj, ημερομηνία γέννησης: 1 Ιουνίου 1988

5. Bledar Engjel Maminaj, ημερομηνία γέννησης: 25 Μαρτίου 1988

6. Juxhin Mentor Mustafaraj, ημερομηνία γέννησης: 26 Σεπτεμβρίου 1987

7. Dijon Gjolek Bushaj, ημερομηνία γέννησης: 27 Ιανουαρίου 1991

8. Aleksander Lavdosh Gjoka, ημερομηνία γέννησης: 5 Ιανουαρίου 1989

Εντύπωση προκαλεί το νεαρό της ηλικίας τους, αλλά και η σχέση ορισμένων με απογόνους αλβανοτσάμηδων.

Σε μια πρώτη κίνηση εκδήλωσης της οργής τους εκατοντάδες Χειμαριώτες απέκλεισαν τον κεντρικό δρόμο που συνδέει τους Αγίους Σαράντα με τον Αυλώνα. Αίτημά τους είναι να δημιουργηθούν και να διασφαλιστούν οι συνθήκες για μια δίκαιη δίκη.

Το χθεσινοβραδυνό ρατσιστικό έγκλημα είναι ένας ακόμα κρίκος σε μια σειρά βίαιων ενεργειών (δολοφονίες, εξαφανίσεις προσώπων, απαγωγές, βασανισμοί, ξυλοδαρμοί, προπηλακισμοί), που στόχο έχουν άτομα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Για το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο πρωθυπουργός της Αλβανίας αλλά και τα πολιτικά κόμματα της χώρας. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος με την ιδιότητα του Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την αλβανική κυβέρνηση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμμία αντίδραση από το υπουργείο Εξωτερικών.

http://www.strategyreport.gr/

2 thoughts on “Μα και βέβαια να έρθουν πίσω οι “Τσάμηδες” απόγονοι των Ναζί. Έχουμε κάτι λογαριασμούς ανοιχτούς από κάτι ολοκαυτώματα.

  1. Ξέρετε αν άρχιζαν οι Έλληνες να διεκδικούν ναούς ,από την Γαλατία (Μικρά Ασία) Βαλκάνια μέχρι και το Αφγανιστάν , και δεν μιλάμε για χριστιανικούς ναούς , αλλά για Έλληνολατρείκους ναούς 12θεών, αν άρχιζαν να απαιτούν από την Ελληνική πολιτεία την αναστήλωση ή την αποκατάσταση ναών πχ ο Ναός της Παλλάδας της ακρόπολης τον Παρθενώνα σε πλήρη επαναλειτουργία του όπως ήταν και τόσα αλλά θέατρα κτλ Δεν θα είχαμε τελειωμό .

    Ίσως αν γινόταν στην ουσία κάτι τέτοιο , να ξαναλειτουργούσε και η Αγία Σοφία εις τύπον του Ναού της Αναστάσεως δηλ όπου λειτουργούν όλα τα χριστιανικά δόγματα εντος του, τότε μπαράζ διεκδικήσεων Ελληνικών ναών ανά το παγκόσμιο δεν θα είχαν τελειωμό θα ειχαν ισως και την ευκαιρία να διεκδικούν πλέων φανερά την αποκατάσταση του Ναού του Σολομώντα κάποιοι .

    Αυτά προς γνώσιν και συμμόρφωση τσαμηδο -Οθωμανό-περσών και καλά μυαλά

  2. Θελω να ξέρω γιατι εμείς σαν έθνος δεν απαιτούμε απο τον ΟΗΕ την αναγνώριση της γενοκτονίας των Τουρκων κατά των ποντίων ?

    Ακόμα και η Σουηδία το έχει κάνει !!!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s