"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Νέα παραίτηση υποναυάρχου – Παραιτήθηκε από την θέση του παραιτηθέντος υποναυάρχου Σ.Φενέκου!


Τελικά αυτή η θέση του Κλαδάρχη του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) της Διεύθυνσης Πόρων του ΓΕΕΘΑ, πρέπει να έχει … «αυτόματο σύστημα εκτόξευσης για προσωπικούς λόγους».

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ο Κλαδάρχης υποναύαρχος, Αντώνης Παπαϊωάννου ο οποίος είχε διαδεχθεί τον παραιτηθέντα από την θέση αυτή, προ τετραμήνου, υποναύαρχο Στυλιανό Φενέκο, παραιτήθηκε προ ολίγης ώρας επικαλούμενος και αυτός «προσωπικούς λόγους».

Πηγές αναφέρουν ότι οι πραγματικοί λόγοι παραίτησης ήταν αντίγραφο της παραίτησης του Φενέκου, δηλαδή διαφωνία με την πολιτική ηγεσία σε κρίσιμα ζητήματα.

Το συγκεκριμένο στέλεχος είχε υπηρετήσει με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις στο Πολεμικό Ναυτικό. Μεταξύ άλλων και Ακόλουθος Άμυνας (ΑΚΑΜ) στο Λονδίνο. Θεωρείται αξιωματικός χαμηλών τόνων, αλλά ικανός και με υψηλή κατάρτιση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 thoughts on “Νέα παραίτηση υποναυάρχου – Παραιτήθηκε από την θέση του παραιτηθέντος υποναυάρχου Σ.Φενέκου!

  1. Μη γίνεσαι ΚΑΚΟΣ φίλε μου..
    Γενικώς & σ’ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ένας Αξιωματικός για να φτάσει στο βαθμό του ανωτάτου έχει περάσει ΠΟΛΛΑ! Δεν φτάνεις σ’αυτά τ’αξιώματα έτσι απλά επειδή είσαι γραμμένος στην επετηρίδα..
    Για το συγκεκριμένο στέλεχος τώρα, το ότι υπηρέτησε στη Δύναμη του ΠΝ στη Σομαλία & μόνο, λέει πολλά..

  2. Πως κάποιοι άνθρωποι κάνουν πως τα ξέρουν όλα…ποτέ δεν θα το καταλάβω!Κράτα και μια πισινή για όσα με σιγουριά γράφεις!Μπορεί και να μην είναι έτσι τα πράγματα!

    Ένα ναυτάκι που περνά…ζάχαρη!

  3. Ο μοναδικός δυναμικός τρόπος για να διαμαρτυρηθεί εντόνως και για να αντιδράσει κάποιος Έλληνας αξιωματικός είναι το να παραιτηθεί.
    Φαίνεται πως ο Ναύαρχος τιμούσε τα γαλόνια του.
    Τα αίτια της παραιτήσεως πρέπει να είναι πολύ βαθειά.

Σχολιάστε