Καθοριστικής σημασίας για το μέλλον των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ (ΕΝΑΕ) πρόκειται να αποβεί η συνάντηση αύριο το μεσημέρι στις 14.00 του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τους εκπροσώπους της TKMS και της Abu Dhabi Mar Group.
Η συνάντηση λαμβάνει χώρα την καταληκτική ημερομηνία της συμφωνίας-πλαίσιο της 18ης Μαρτίου 2010 που καθόρισε το πλαίσιο για την απόκτηση του 75,1% των ΕΝΑΕ από την ADM.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του defence-point.gr τα τέλη της προηγούμενης βδομάδας η TKMS και η ADM απέστειλαν επιστολή στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με την οποία τον ενημερώνουν ότι οι δύο εταιρίες έχουν ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους μεταβίβασης αλλά αναμένουν από την ελληνική κυβέρνηση την υλοποίηση των προβλεπομένων της συμφωνίας της 18ης Μαρτίου 2010.
