"Greek National Pride" blog / ΔΙΕΘΝΗ / ΙΡΑΝ / ΙΣΡΑΗΛ / Μέση Ανατολή

ΝΕΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.



ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Δεν αφήνει ούτε μια ημέρα να περάσει χωρίς να επικρίνει σφοδρότατα το ΙΣΡΑΗΛ ο Ιρανός Πρόεδρος. Από την ΝΤΟΧΑ του ΚΑΤΑΡ ο Αχμαντινεντζάντ επιτέθηκε εκ νέου λεκτικά στο Ισραήλ λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

*ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ!

*ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ.

*ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ή ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Αναφερόμενος στους φόβους που έχουν εκφράσει τα διάφορα φιλοδυτικά καθεστώτα του ΚΟΛΠΟΥ σχετικά με το ΙΡΑΝ και το πυρηνικό του πρόγραμμα, υποστήριξε γενικόλογα ότι οι ΣΟΥΝΙΤΕΣ και οι ΣΙΙΤΕΣ πρέπει να τα βρούνε.

Πληροφορίες μου από την ΑΓΚΥΡΑ φέρουν τον Αρχηγό των Αμερικανικών ΕΔ να μην έχει θίξει απολύτως τίποτα για τις επιλογές των ΗΠΑ απέναντι στο στρατιωτικών προδιαγραφών πυρηνικό πρόγραμμα του ιΡΑΝ(το οποίο βέβαια το αρνείται), πέραν του ότι δεν πρέπει η ΤΕΧΕΡΑΝΗ να αποκτήσει πυρηνική βόμβα. Αμερικανική πηγή μου ανέφερε ότι ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΟΥΛΕΝ τρεις φορές απόφυγε αναφορές των Τούρκων επισήμων για το πως η υπερδύναμη αξιολογεί την κατάσταση με το ΙΡΑΝ….

Τέλος το ΙΣΡΑΗΛ σε βάθος χρόνου 10 χρόνων αξιολογεί τις διάφορες προτάσεις για κατασκευή-προμήθεια πυρηνικών αντιδραστήρων για ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Μάλιστα με το ΠΑΡΙΣΙ έχει γίνει σχετική συζήτηση για προμήθεια τέταρτης γενιάς πυρηνικών αντιδραστήρων.(πάντως μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να υπάρξει και κάποια λύση στο καθεστώς του ΙΣΡΑΗΛ σε ότι αφορά τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ-ΔΙΑΣΠΟΡΑ των ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ/που προσωπικά και με τις επικρατούσες συνθήκες το βλέπω μάλλον δύσκολο/το Ισραήλ δεν είναι μέλος της ΝPT).

ΠΗΓΗ

3 thoughts on “ΝΕΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝΤ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ.

  1. o Αχμαντινετζάντ δεν αφήνει ούτε μιά μέρα να περάσει χωρίς να απειλήσει το Ισραήλ κι ο κ.Δρούγος ούτε λεπτό που να μην το υποστηρίξει-μέχρι εμετικού σημείου. Έλεος!!!
    Ισραηλικότερος των Ισραηλινών…

Σχολιάστε