"Greek National Pride" blog

Απάντηση-απολογία του Ε.Βενιζέλου στον γνωστό φιλότουρκο & λάτρη της παιδοφιλίας Ντανιέλ Κον Μπετίτ


Aπάντηση-απολογία σε έναν από τους κύριους εκφραστές της τουρκικής προπαγάνδας στο Ευρωκοινοβούλιο και λάτρη της παιδοφιλίας, ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος., για τα όσα αστεία και προβοκατόρικα πρότεινε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, Ντάνιελ Κον – Μπεντίτ (πρότεινε στον Γάλλο πρόεδρο, Νικολά Σαρκοζί να μελετήσει το ενδεχόμενο της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ευρώπη, ούτως ώστε να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας) μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Info.

Όπως είπε, «εάν υπάρξει προσέγγιση της Τουρκίας στην Ευρώπη και αφοπλισμός, ο ελληνικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί, ο τουρκικός προϋπολογισμός θα ανακουφιστεί».

Υπενθύμισε δε ότι ο Σαρκοζί και ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν έθεσαν ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα να σεβαστεί η Αθήνα τα εξοπλιστικά συμβόλαια που έχει υπογράψει με το Παρίσι. «Το λέω εδώ και έξι εβδομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!» τόνισε.

Όπως ανέφερε, η Ελλάδα έχει συνάψει συμβόλαια «για γαλλικές φρεγάτες και ελικόπτερα, για γαλλογερμανικά αεροσκάφη, για γερμανικά υποβρύχια και άλλα όπλα που προέρχονται από την Ευρώπη, όπως από την Ολλανδία».

Δεν σκέφθηκαν καν στο υπουργείο ότι η «πρόταση» του Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, συμπίπτει απόλυτα με την «πρόταση» του Τούρκου υπουργού αρμόδιου για ευρωπαϊκές υποθέσεις, του διαβόητου Εγκεμέν Μπαγίς («να σταματήσουμε να αγοράζουμε υποβρύχια από την Γερμανία και φρεγάτες από την Γαλλία και να κάνουμε το Αιγαίο μια θάλασσα ειρήνης» και την επομένη παρήγγειλαν έξι υποβρύχια Type 214 από την Γερμανία)! ο ηγέτης των Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο υπενθύμισε ότι η παράταξή του έχει ζητήσει να υπάρξει μια «ειρηνευτική πρωτοβουλία» της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα αφορά την Ελλάδα και την Τουρκία.

Σε άλλη ανάλογη παρέμβασή του ο Ντανιέλ στο Εΰρωκοινοβούλιο αυτή την φορά επιτέθηκε στον Μπαρόζο λέγοντας ότι: «Εξακολουθεί να αγνοεί τον ελέφαντα στο δωμάτιο σε σχέση με τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ελλάδας: τον τεράστιο και περιττό στρατιωτικό προϋπολογισμό της».

Και μάλιστα είναι τόσο ξεκάθαρο το για ποιους δουλεύει ο «Πράσινος» – πρώην «κόκκινος» – Ντάνιελ, που δεν δίστασε να συμπεριλάβει στους υπαίτιους της κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και την …Ελληνική Εκκλησία: «Περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού προϋπολογισμού πηγαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία» είπε.

Εκεί έχει φτάσει η χώρα…

Ο κάθε φιλότουρκος λομπίστας να εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση γιατί φροντίζει για την άμυνά της και γιατί δίνει χρήματα στην Εκκλησία της!

Και όχι μόνο φιλότουρκος λομπίστας: Σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους (αηδιαστικό απόσπασμα των όσων είπε στην συνέντευξή του «Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι»)! Το 2001 είχε κατηγορηθεί ευθέως για παιδοφιλία, βάσει ενός βιβλίου του του 1975 (Le Grand Bazaar) όπου προέτρεπε ενήλικες να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με παιδιά! Σημείωση: Πριν γίνει ότι είναι διεύθυνε παιδικό σταθμό!(δεν επιτρέπουν την ενσωμάτωσή του). Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξή του στην εξής διεύθυνση

Ιδού και ένα άλλο απόσπασπα των παιδόφιλων απόψεων του, στα αγγλικά, για να μην θεωρηθεί ότι αλλοιώνουμε τα λεγόμενά του: “At nine in the morning, I join my eight little toddlers between the ages of 16 months and 2 years. I wash their butts, I tickle them, they tickle me and we cuddle. … You know, a child’s sexuality is a fantastic thing. You have to be honest and sincere. With the very young kids, it isn’t the same as it is with the four-to-six-year-olds. When a little, five-year-old girl starts undressing, it’s great, because it’s a game. It’s an incredibly erotic game.”

Για όποιον απορεί πως ο Ντανιέλ (ένας από τους ηγέτες της εξέγερσης του Μάη του ΄68 στο Παρίσι) μπήκε στην Ευρωβουλή, να πούμε ότι στην Ευρωβουλή λόγω συστήματος μπορούν να εκλεγούν διάφοροι απίθανοι. Αλλά και προσκυνημένοι: Το 1999 τάχθηκε υπερ των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στην Γιουγκοσλαβία!

Η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ήταν κατώτερη του αναμενομένου (εκτιμούμε ότι δεν χρειαζόταν καν απάντηση ενός Βενιζέλου σε έναν τέτοιο τύπο), ίσως γιατί κανείς δεν τον πληροφόρησε ότι η … φόδρα στο σακκάκι του Ντανιέλ είναι κόκκινη με κέντημα την ημισέληνο!

Ας την δούμε ολόκληρη την απάντηση Βενιζέλου, έτσι για την ιστορία:

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν ισχυρές φωνές υποστήριξης της Ελλάδας στο ΕΚ και είναι εξίσου σημαντικό τα θεσμικά όργανα της ΕΕ να προσεγγίζουν τα θέματα από περισσότερες της μίας οπτικές γωνίες. Η συγκεκριμένη όμως αναφορά σε διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη γαλλική και τη γερμανική κυβέρνηση για νέα εξοπλιστικά προγράμματα και μάλιστα κατά τη διάρκεια του Αυγούστου δεν είναι ακριβής.

Η εφαρμογή του μνημονίου δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, ούτε ρητά ούτε σιωπηρά με την πραγματοποίηση και πολύ περισσότερο με την επέκταση εξοπλιστικών προγραμμάτων. Άλλωστε, τα ζητήματα της αμυντικής πολιτικής δεν εμπίπτουν στο πεδίο του μνημονίου.

Η ελληνική κυβέρνηση όμως, όπως έχει ενημερώσει τη Βουλή, έτσι έχει ενημερώσει και τη λεγόμενη τρόικα για την πολιτική που εφαρμόζει στον τομέα αυτόν, που είναι πολιτική αυστηρής εκλογίκευσης και απόλυτης διαφάνειας. Επί έναν σχεδόν χρόνο δεν έχει ανοίξει κανένα νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα, αλλά με συστηματικό τρόπο επιλύονται χρονίζοντα και διογκωμένα προβλήματα των τελευταίων πολλών ετών.

Θεμελιώδης στόχος μας είναι να διατηρείται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με το μικρότερο δυνατό κόστος, έτσι ώστε τα χρήματα του ελληνικού λαού να πιάνουν τόπο μέσα σε ένα πλαίσιο διαφάνειας υπό διαρκή κοινοβουλευτικό έλεγχο και με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση και αποδοχή.

Αυτά όλα αποτυπώθηκαν στην εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2010, τον σχεδιασμό του προϋπολογισμού του 2011 και στη συνολική επαναξιολόγηση της δομής δυνάμεων και του μακροπρόθεσμου και μεσοπρόθεσμου προγράμματος προμηθειών, ζητήματα που είναι και αντικείμενο του υπό συζήτηση και ψήφιση νομοσχεδίου. Αριθμητικά αυτά αποτυπώνονται και στη μείωση των σχετικών κονδυλίων του προϋπολογισμού κατά τρόπο ιδιαίτερα υποστηρικτικό για τη μεγάλη δημοσιονομική προσπάθεια που κάνει η χώρα».

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

One thought on “Απάντηση-απολογία του Ε.Βενιζέλου στον γνωστό φιλότουρκο & λάτρη της παιδοφιλίας Ντανιέλ Κον Μπετίτ

  1. »Ο κάθε φιλότουρκος λομπίστας να εγκαλεί την ελληνική κυβέρνηση γιατί φροντίζει για την άμυνά της και γιατί δίνει χρήματα στην Εκκλησία της!»
    Δηλαδή πρέπει να καμαρώνουμε που δίνουμε χρήματα στην Εκκλησία όπως στο Ιράν;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s