"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ

Καλώς ήλθατε στην πλατεία Μέκκας


Με την ανοχή Κακλαμάνη χιλιάδες λαθρομετανάστες κατέλαβαν το κέντρο της Αθήνας

Την πρόταση να ονομαστεί η πλατεία Κοτζιά, σε πλατεία Μέκκας, κάνουν πολλοί Έλληνες στο διαδίκτυο, μετά την τρομακτική επιτυχία της συγκέντρωσης το πρωί της Παρασκευής – για προσευχή -περίπου 4-5 χιλιάδων μουσουλμάνων. Η εικόνα των χιλιάδων αυτών ανθρώπων, στο κέντρο της Αθήνας, θύμισε μάλλον άλλες εποχές, παλιότερες, σε πολλούς και ίσως κάποιους τους … ξύπνησε.

Αυτό που προκάλεσε τους περισσότερους όμως, ήταν ο τρόπος που επέλεξαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για να προβάλλουν το γεγονός. Μόνο που δεν ζητωκραύγαζαν οι διάφοροι αστέρες της πρωινής τηλεοπτικής ενημέρωσης για την τεράστια επιτυχία της συγκέντρωσης, ενώ δεν έλειψαν και οι μπηχτές για το ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποιο επίσημο ισλαμιστικό τέμενος στην Αθήνα.

Εικόνες τουρκοκρατίας λοιπόν, στην Αθήνα του 2010, εικόνες που είχε να ζήσει η πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους, από την εποχή που οι ήρωες του Έθνους μας, έδωσαν το αίμα τους για να γλυτώσουν τους απογόνους τους από τέτοιου είδους σκηνές.

Μια θυσία όμως που αποδεικνύεται ότι οι νεότεροι Έλληνες δεν μπορούσαν να την διαχειριστούν με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα τους. Το ξαναλέμε, για να το πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι.

Το πρωί της Παρασκευής, χιλιάδες άραβες και αφρικανοί μουσουλμάνοι έκαναν δημόσια προσευχή για το τέλος του ραμαζανιού, το επονομαζόμενο «Αίντ Αλ Φιτρ».

Το πρωί της Παρασκευής που οι Έλληνες βγήκαν για να πάνε στις δουλειές τους – όσοι τυχεροί από αυτούς δουλεύουν ακόμη – αντίκρισαν εικόνες όχι μιας Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, της πόλης του πολιτισμού και της λογικής αλλά μια τριτοκοσμική πόλη.

Άντε και υπέρ της Σαρία σύντροφοι
Οι δημοσιογράφοι μας, αυτοί οι ίδιοι που όταν ακούν για την ελληνική εκκλησία βγάζουν φλύκταινες, έγιναν σήμερα το πρωί, υπέρμαχοι της μουσουλμανικής θρησκείας και του δικαιωμάτων των ανθρώπων αυτών να ασκούν τα θρησκευτικά τους πιστεύω, στην μέση της πόλης μας, που ακόμη ονομάζεται Αθήνα και όχι Ριάντ.

Τώρα μένει να δούμε αν θα επικροτήσουν και το ενδεχόμενο της επιβολής του νόμου της Σαρία, στην πόλη μας.

Γιατί, αυτό είναι το επόμενο ακριβώς βήμα. Μόλις αποκτήσουν το τζαμί τους – και θα κρατήσουν και όλα τα παράνομα τζαμιά που υπάρχουν σήμερα, γιατί η κάθε εθνική ομάδα θέλει ένα δικό της χώρο για προσευχή – μέσα στα οποία θα γίνεται ανεξέλεγκτη προπαγάνδα των κάθε λογής εξτρεμιστικών ομάδων, θα ζητήσουν ως «δικαιωμά» τους, το να υπάγονται όχι στην ευρωπαϊκή παράδοση περί δικαίου, στον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό, αλλά στην Σαρία.

Πόσο μακρυά είναι η ημέρα, που κάποιοι θα υπερασπίζονται το δικαίωμα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων να πραγματοποιούν «εγχειρήσεις κλειτοριδεκτομής»;

Πόσο μακρυά είναι η ημέρα, που θα βλέπουμε δικαστές – αξιωματούχους με τις άσπρες ρόμπες του Ισλάμ. Πόσο μακρυά θα είναι η ημέρα πού η νεολαία των εν Ελλάδι μουσουλμάνων, θα τα κάνει γυαλιά – καρφιά (όχι ότι και οι δικοί μας πάνε πίσω ενίοτε) στο όνομα του Αλλάχ, για την κακομεταχείριση που δέχονται από το ελληνικό κράτος!

Τα όσα συνέβησαν το πρωί της Παρασκευής ήταν μόνο η αρχή. Η τεράστια αύξηση του αριθμού των μουσουλμάνων, σε συνδυασμό με την φιλομεταναστευτική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων και τους αγώνες για «δικαιώματα» της ντόπιας χρηματοδοτούμενης ιντελλιγκέντσιας, θα φέρουν στο προσκήνιο έναν νέο μεσαίωνα στις γειτονιές της Αθήνας.

Και ίσως κάνουν μια ιστορική παρένθεση τα 180 χρόνια της ελευθερίας και ύπαρξης του ελληνικού Έθνους.

ΠΗΓΗ

4 thoughts on “Καλώς ήλθατε στην πλατεία Μέκκας

 1. Εξοργιστικά φαινόμενα και μετά διερωτούνται για τον Εθνικισμό θα γίνει παγκόσμιο αιματοκύλησα είναι προκλητικότατο

  Φανταστείτε να θέλει η Κίνα να κάνει Βουδιστικό Ναό στην Άγκυρα όπως το τέμενος του ομπαμα στην Ν Υ .

  Έπεσε το τελευταίο οχυρό , το Ισλάμ Νίκησε(σε όλα τα επίπεδα διπλωματικά κτλ) , με ότι συνεπάγετε αυτό για την ΕΕ το Ισραήλ τις ΗΠΑ.

  Δέχεται απειλή ποιος οι ΗΠΑ ότι αν δεν ανεγείρει το Τέμενος στο ground zero αλλά σε άλλο ενδεχομένως μια διαλλαχτική διπλωματική κίνηση ομπαμα για να ισορροπήσει να απειλείται εξευτελίζοντας στα πρόσωπα της παγκόσμιας κοινής γνώμης και κυρίως σε διπλωματικά πηγαδάκια ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

  Είναι εξοργιστικό να καθορίζει διπλωματική ντρίπλα και αδιαλλαξία το Ισλάμ σε ενδεχόμενη διπλωματική κίνηση ομπαμα , ποιοι είναι οι σύμβουλοι του ? ομπαμα και γιατί έδωσαν το δικαίωμα να τοποθετηθεί ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα τέτοιο ζήτημα η κ Χιλαρη τι κάνει πλέκει πουλόβερ?

  Τραγικές ασυνέπειες από τον ομπαμα να τοποθετηθεί στο ζήτημα ας ελεγε ότι δεν εχει πρόβλημα για ανέγερση τεμένους αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά την τοπική κοινωνία και ότι μπορεί να μετριάσει την διαμάχη κάνοντας μια αλλαγή σε ότι αφορά το κτίσιμο του τεμένους σε άλλη πλησίον περιοχή , αλλά αυτό είναι ζήτημα της τοπικής κοινωνίας της Ν Υ όπου πρέπει να αφουγκραστούμε όλες τις πλευρές ναι μεν αλλά να επιδείξουμε κατανόηση στις δυο πλευρές αφήνοντας το θέμα να το αποφασίσουν οι ίδιες οι κοινωνικές πλευρές μιας και αυτές αφορά .

  Τραγικότητα να μην μπορεί να ελιχτεί σωστά , δεν κατάφερα να κλείσω το γκουανταναμο είπε προχθές …

  Αν ΔΕΝ μπορείς να το κλήσεις τότε καλυτέρευσε της συνθήκες και πες ότι ΔΕΝ θα κλείσει για λόγους ασφαλείας αλλά θα τεθούν όλα τα ανθρωπινά δικαιώματα τους ως προς τις συνθήκες της κρατήσεις τους αυτό θα ήταν και ειλικρινές και σωστό .

  Είσαστε όλοι εγκλωβισμένοι και αυτό φανερώνει καταρρεύσει των ΗΠΑ-ΕΕ με ακραία κατάληξη .

  Μπράβο κ Μπους τα καταφέρατε η Τζιχαντ τώρα και με πυρηνικά και αν σκοτωθούν μεταξύ τους ? ποιος εγγυάται την ασφάλεια της Σ Αραβίας ? της ΕΕ ? ποιος εγγυάται ότι Δεν θα Εξοντώσουν τους Κούρδους με ουράνιο και βιο πόλεμο και αν έχει βιολογικά όπλα το Ιράν ? ποιος εγγυάται την ασφάλεια της ΕΕ της Μ ανατολής ?

  Ποιος εγγυάται το μέλλον που επιφυλάξατε για τον αμερικανικό λαό …

 2. Αγαπητέ Παράλογε, (κάθε άλλο παράλογος) οι ΗΠΑ έχουν τεράστια ευθύνη για την φίλο- μουσουλμανική τους (διεθνή) εξωτερική πολιτική η οποία φυσικά παρέσυρε και όλες τις άλλες χώρες δορυφόρους της.
  Ορίστε τα αποτελέσματα αυτής της Αμερικανικής πολιτικής.
  Στον βωμό του χρήματος και του πετρελαίου ξεπούλησαν την Ευρώπη στους μουσουλμάνους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s