Τις θέσεις τους απέναντι στα προβλήματα της Αθήνας παρουσίασαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Καμίνης, απαντώντας σε ερωτηματολόγιο της «Καθημερινής της Κυριακής».
Για το κυκλοφοριακό πρόβλημα, ο απερχόμενος δήμαρχος δήλωσε ότι ο «Καλλικράτης» δεν δίνει αρμοδιότητες στις δημοτικές αρχές.
Όπως είπε, μπορεί να κάνει μόνο παράπλευρες παρεμβάσεις, όπως η παράταση ωραρίου, πεζοδρομήσεις και επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης. Τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μικρών υπογείων χώρων στάθμευσης, λέγοντας ότι θα καλύπτονται από χώρο πρασίνιου.
Ο Γ. Καμίνης έθεσε ως προτεραιότητα την ενθάρρυνση των ηπιώτερων μορφών μετακίνησης. Πρότεινε τη δημιουργία δικτύου δημοτικών μεταφορών, την ενθάρρυνση της χρήσης ποδηλάτου και τη δημιουργία περιφερειακών σταθμών μετεπιβίβασης χαμηλού κόστους, το οποίο θα αυξάνεται όσο πλησιάζουν προς το κέντρο της πόλης.
Ότι πάρεις ένα τάλαρο!
Ο άνδρες Αθηναίοι, δεν σας σώζει τίποτα!
Η μόνη λύση να καθαρίσει ο συσσωρευμένος κόπρος είναι η Χρυσή Αυγή!
Αλλα στο Ελλάντα σκεφτόμαστε με το πουτ@οκέφαλο και όχι με τον εγκέφαλο!
ρε ζαγκλοαπιστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΟΥΣ τι γυρευουν οι γκει σαν εσενα χιχιχχιχιχιχιχιχιχιχιχχιιχο
KARYDOSPASTHS Η ΚΟΥΡΑΔΟΣΤΙΦΤΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ;ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ.
Η ΕΤΑΙΡΑ ΤΟΥ ΖΑΓΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΜΕΤΙ ; ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ .ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΓΓΟΛΟΙ .
ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΔΟΣΤΙΦΤΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΟΠΙΣΘΕΝ……
Τούρκος, προδότης, γκέι, αυτοί που βρίζουν κρυβόμενοι στην ανωνυμία δεν είναι άνδρες, ούτε καν αδελφές, συνήθως είναι η αναρχικοί η χριστιανοί.
Βρίσε, και μετά κρύψου στην τρύπα σου ασβέ.
ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΠΩΝΥΜΕ Zanglos ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ . ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΖΕΙΣ ; ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ . ΜΕΜΕΤΙΑ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΕΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΩ ΧΑΤΗΡΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΟΧΟΧΟΧΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.