Όπως εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ θα ξεκινήσει ο ίδιος στο μέλλον μια πρωτοβουλία με τους κοινωνικούς εταίρους έτσι ώστε να καταρτιστεί ένας Χάρτης Κοινωνικών Δικαιωμάτων και την Κάρτα του Πολίτη…
Όπως τόνισε ο κ. Παπανδρέου «Ο Χάρτης αυτός θα εγγυάται την ισότητα δικαιωμάτων για όλους και τα ελάχιστα κοινωνικά δικαιώματα που θα επιτρέπουν και μια αξιοπρεπή ζωή αλλά και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη.

Ακριβώς, οι σκαπανείς της παγκοσμιοποίησης, κάνουν το πρώτο πείραμα με στόχο το μελλοντικό τσιπάκι!
Παιδια μεχρι και οι Βουλγαροι εχουν τις νεες ταυτοτητες. Ελεος πλεον με την νευρωσεις καποιων. Δεν γινετε να εχουμε την ιδια ταυτοτητα που ειχαμε απο το 1950.
Το ωραίο είναι πως όλα αυτά τα λέει η αποκάλυψη του Ιωάννη και τα αναλύουν και οι Άγιοι Πατέρες μας.
Αλλά εμείς που χαμπάρι.
Όποιος γίνει κάτοχος του ηλεκτρονικού φακελώματος δεν θα υπάρχει για αυτόν γυρισμός.
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΛΑ.
Οι Αγιοι Πατερες λενε και στις γυναικες οταν ειναι αδιαθετες να μην προσκυνανε εικονες επειδη ειναι βρωμικες αεροπορε. Αυτα τα εχουν πει και αλλοι. Απο τεχνολογικης πλευρας ειναι βολικες οι καινουργιες ταυτοτητες οπως και να το κανουμε.
Συμφωνώ φίλε Poursa
Μεγάλα έργα.
Αυτά που λες δεν τα είπαν οι Άγιοι Πατέρες να μην προσκυνάνε τις εικόνες οι γυναίκες όταν είναι αδιάθετες.
Βγήκαν από μυαλά όχι και τόσο σοβαρά.
Αλλά αν δεις την Αποκάλυψη του Ιωάννη το λέει καθαρά.
Όποιος δεχτεί το χάραγμα δεν έχει σωτηρία.
Όλα τα άλλα φίλε μου είναι για να λέμε εμείς εδώ.
Στην Εσθονία όπου συμβαίνει να διαμένω, η εσθονική αστυνομική ταυτότητα που έχει μορφή πλαστικής κάρτας με μαγνητική ταινία και chip, που περιέχει ψηφιακή φωτογραφία και δακτυλικό αποτύπωμα, μεταξύ άλλων υπηρεσιών που ολοκληρώνει, όπως κάρτα υγείας, κάρτα τραπέζης, ΑΦΜ, κάρτα αιμοδοσίας, πιστωτική κάρτα, δανειστική βιβλιοθήκη κ.α., μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ηλεκτρονικό εισιτήριο αστικών συγκοινωνιών.
Η μηχανοργάνωση και η ηλεκτρονική επιτήρηση εξαλείφει κάθε πλαστογραφία ή διαφθορά σε μια χώρα.
Η Ελλάδα βεβαίως ακόμη ζει στην εποχή της χειρόγραφης αστυνομικής ταυτότητας…
»Άγιοι Πατέρες» ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.
Ας το αφήσουμε εδώ.
Εξάλλου το τι πιστεύει ο καθένας είναι μόνο για τον εαυτό του και μόνο.
Και κάτι τελευταίο και δεν θα ξανά επανέλθω στο θέμα.
Ο Ιωάννης που έγραψε την Αποκάλυψη δεν ήταν κανένας μυθοπλάστης και σκατά στο στόμα όποιου το λέει η το πει αυτό.
Ο άγιος ιωάννης όπως διαβάζω, έτρωγε ζωντανές ακρίδες και άγριο μέλι, μάλλον από αυτή την διατροφή αντλούσε την θαυματουργή πνευματική του διάνοια!
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν τα κοινωνικά δικαιώματα όπως εκπαίδευση, ιατρική περίθαλψη κτλ με την κάρτα του πολίτη! Δεν αρκεί μια απλή ταυτότητα?
Αγαπητέ Zanglos Ο άγιος Ιωάννης που έτρωγε ζωντανές ακρίδες και άγριο μέλι δεν ήταν ο ίδιος Ο άγιος Ιωάννης που έγραψε την αποκάλυψη αλλά αυτό δεν έχει σημασία εδώ, σημασία έχει ότι οι νέες ταυτότητες που έρχονται είναι εργαλεία όπως αναφέρει και ο φίλος από την Εσθονία απολύτου ελέγχου του κάθε ανθρώπου.
Θα ξέρουν που πας, ποιός είσαι, τι τρως, τι πίνεις, που δουλεύεις, τα πάντα μα τα πάντα στην κυριολεξία μέσω του ηλεκτρονικού φακελώματος που προσφέρουν οι νέες ταυτότητες.
Αν αυτό είναι πρόοδος, τότε ζήτω οι νέες ταυτότητες
aeroporos ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗ…ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ…..
ζαγκλολαγνοι και βελζεβουληδες (κακο συναπαντημα) για πειτε μου το τηλεφωνο της πυθειας στους Δελφους να τη ρωτησω ποσο κυλά μ…….ς κουβαλατε ; οι τελευταιοι που θα κρινετε την ιστορία του τόπου είστε εσεις αθρησκοι απαιδευτοι σωματικα κουρασμενοι και πνευματικά ολίγοι , εδώ ο καισαρας στην ρώμη σεβώταν τον χριστιανισμό και δεν τον σεβεστε εσεις ανυπαρκτοι . (αν σας ανεβει ο αιματοκριτης καντε κανα σταυρό να πεσει χιχιχιχιχιχιχοχχοχοχοχοχλο)
ΚΟΥΡΑΔΟΣΤΙΦΤΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ…..
ολο για τα ταλιμπαν μιλάς μπας και εισαι τουρκοσπορος ακακε
Ο ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ , ΣΤΗΝ ΠΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΟΥΣΤ ΜΕΜΕΤΙΑ .
Ο ΜΙΛΙΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΕΜΕΤΙΑ .
Μ@@@@ΕΣ
Τα δικαιώματα αποτυπώνονται στο σύνταγμα GIORGO!!!!
ΚΟΥΡΑΔΟΣΤΙΦΤΗ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ Κ……………Τ….Α
Το χάραγμα δεν θάναι στο χέρι; Έτσι είπε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη νομίζω…Ίσως η ταυτότητα είναι πρόδρομος του χαράγματος και όποιος έχει αυτή την ταυτότητα δεν θα μπορεί να μην κάνει και το χάραγμα, νομίζω….Αργά και σταθερά βήμα προς βήμα εκπληρούνται όλα. Ενημερώνετε τον κόσμο όσοι πιστεύετε. Όσοι δεν πιστεύουν και γελοιοποιούν τα γεγονότα που εξελίσσονται κάθε μέρα δεν χρειάζεται να τους πείσετε. Αργότερα ίσως καταλάβουν.
ΕΡΩΤΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΤΖΑΜΠΑ» ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΦΓΑΝΟΙ, ΣΟΜΑΛΟΙ, ΚΟΥΡΔΟΙ, ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ?
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΥΝΟΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΥΛΗ – ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ – ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΟΤΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΕΦΤΑΣΕ.
Αν υποψιαστώ ότι δεν θα μου δώσει κάρτα θα πεθάνω!!!!
Η κάρτα θα μας λύσει όλα τα προβλήματα ε ρε κλωτσιές που θέλει !!!
βασικα αυτό με τον Καλληκρατη, πως το πεταει?
Πεταει ενα, «Ο Καλληκρατης ειναι αυτος που θα μας δωσει αυτα που χρειαζομασταν…» και τετοιες μπαρουφες.
Λεει πως η λυση ειναι στις αυτοδιοικιτικες περιφερειες… ε βεβαια! Αφου ειναι τοσο μαλ-κας για να κυβερνησει!>!>??!
Αυτο σημαινει απλα πως η κυβερνηση ειναι πολυ αχρηστη στο να χειρηστει τα εθνικα θεματα η οικονομικα…
Η ταυτοτητα θα ειναι οτι αλλο παει να αντιγραψει ο Ελληνας απο ξενους, αλλα οπως παντα το κανει σκατα! Οπως τα λαπτοπ στα σχολεια πχ. Που ακομα δεν ξερουν να τα χρεισιμοποιησουν οι καθηγητες, και ουσιαστικα δε γινετε μαθημα.
Τελικα αυτος, θα αναλαβει καμια ευθύνη ή περιμενει να αναιβει για καλλα η τιμη των παπουτσιων, λογο ζητησης?
Δηλαδη αυτη η κυυβερνηση ειναι ισως ο πιο ευκολος στοχος για τους πολιτες. Μα ολα φως φαναρι τα κανει η ατιμη! Μας υποσχεθηκε διαφανεια, και να’τη. Φανταζομαι ο Καραμανλης τι τετοιες μαλακιες εκανε αφου ποτε δεν ακουσα απο το στοματακι του κατι περι διαφανειας… τυχαιο? δε νομιζω!
Παιδια, οσο αναφορα τις μαλακιες περι συντελειας η αποκαλυψης κατα το 2012, τι να πω. Ο φτωχος κι η μυρα του!
Το βεβαιο ειναι πως οι επομενες γεννοιες εχουν να δουν τουλαχιστον πολυ ωραια πραμματα, εφευρηματα, και πραγματικη τεχνολογια. Το ελπιζω! Ελπιζω πως δε θα φανε τα σκατα που φαγαμε/τρωμε.
Ας ελπισουμε πως στο μελλον, με ενα πολυ δουλεμενο και καλοσχεδιασμενο συστημα, οποιος θελει προοδο, να την εχει.
Οχι οπως τωρα, που αν θες προοδο, πρεπει να περασεις απο 10000 γραφεια, και στο τελος, οταν σου δινουνε την αδεια, λες «Αϊ στο διάολο! Τωρα δε θελω, να τα βαλετε εκει που ξερετε τα χαρτικα σας και τις εγκυϊσεις σας!»
Θα πρέπει αυτοί που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τέτοια συτήματα (ηλεκτρονικές ταυτότητες) να δώσουν εγγυήσεις διεθνώς ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα υποχρεωθεί άνθρωπος που δεν το επιθυμεί να χαραχθεί (με τσιπάκι ή όποιο άλλο μέσο) σαν ζώο στο χέρι ή στο μέτωπο, αλλά θα μπορεί αν θέλει πχ να το δέχεται στον πισινό του (έτσι για να τους έχει και γραμμένους εκεί που τους αξίζει) ή να μην το δέχεται καθόλου και να παραμείνει στην κάρτα διατηρώντας όλα τα δικαιώματα αυτής. Τότε, μπορεί και να πιστέψουμε τις καλές τους προθέσεις. Αλλιώς, έχει δίκιο ο αεροπόρος, είναι πρόδρομος του σφραγίσματος του αντιχρίστου αυτή η κάρτα.
Αλλιώς πάλι να καταργήσουν την κωδικοποίηση βάσει του 666 και να την κάνουν με κάποιο άλλο νούμερο. ΑΛΛΑ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
Παιδιά αυτά τα σιδερένια κάρα χωρίς άλογα στους δρόμους, μήν τα φοβάστε, τα λένε τουτού και θα σας πηγαίνουν βόλτες κάποτε…
Ρε παιδια εγω λεω αμαν πια με ολη αυτην τη γραφειοκρατια.
Εγω ειναι υπερ της καρτας και οτι αλλο βγει και κανει πιο ευκολη τη ζωη μου.
δεν βαρεθηκατε να εχετε
ταυτοτητα
διπλωμα
διαβατηριο
βιβλιο ασθενειας
αμκα
βιβλιο συνταγων
ΑΜΑ
και ενα σωρο αλλες παπαριες;;;
Μακαρι να τα καταργησουν ολα και να εχουμε ΜΟΝΟ 1 καρτα…ελεος.ολα τα κρατη προδευουν και μονο εδω και σε κατι ταλιμπανοκρατη κοιταμε τι ειπε ο καθε προφητης πριν 4000000000000000 χρονια.
«εδω ειναι ο νους ο εχων σοφια»
Οσο προοδευσαν με τον ΑΜΚΑ κλπ. δηλαδη μειώθηκαν οι ουρες στο ΙΚΑ ;;; Σιγα μην το κανουν για να μας εξηπηρετησουν. Μας θεωρουν όλους διεφθαρμενους. Το πασοκ θα παρει τον ΠΟΥΛΟ. Καλ(ικρ)ομελέτα κι έρχεται.
Ποια αλλη αληθεια υπαρχει απο αυτην του ΧΡΙΣΤΟΥ;Οποιος
ειναι καλοπροαιρετος και εχει καθαρη την καρδια το καταλαβαινει.
Ποια αλλη αληθεια υπαρχει εκτος απο αυτη του ΧΡΙΣΤΟΥ;Οποιος ειναι καλοπροαιρετος και εχει καθαρη καρδια το καταλαβαινει
Παιδιά, η δική μου πικρή αλήθεια είναι ότι χανόμαστε . . Με απλά λόγια δημειουργείται μια τεράστια βάση δεδομένων με καθημερινά στοιχεία μετακίνησης, αγοράς, συνδιαλλαγών κ.α.. Δεν ξέρω κατά πόσο η συγκεκριμμένη κάρτα θα είναι πρόδρομος του ηλεκτρονικού χαράγματος (που σημειωτέον ήδη έχει δημιουργηθεί σε εργαστήρια της Αμερικής). ΑΛΛΑ μου κάνει τεράστια εντύπωση γιατί να ξέρει κάθε στιγμή η κυβέρνηση που είμαι και τι κάνω, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ότι μόνο στα χρόνια σκλαβίας που έχει περάσει η χώρα μας, είχαμε λιγότερο έλεγχο.
TA EIPES OLA ME AFTI TI FRASI… POIA ALLI ALITHEIA YPARXEI APO AFTIN TOY XRISTOU!!!!
DEN EIXA IDEA GIA OLA AFTA POU PANE NA KANOUN ME TIS TAYTOTITES KAI TSIPAKIA…ALLA DOKSA TO THEO TO TELEFTEA KAIRO DIAVAZW TIN KAINI DIATHIKI KAI TA EXW DIASTAVRWSEI KAI EGW OLA AFTO ME TO XARAGMA KAI TA EXW TAFTISEI..PRWTIMW NA PETHANW TIS PEINAS KATHWS DE MPORW NA AGORAZW I NA ERGAZOMAI XWRIS AFTI TI KARTA APO TO NA ARNITHW TON KYRIO MAS..MOU FTANOUN OI AMARTIES POU EXW IDI NA PESW KAI SE AFTO???!!!OUE KAI ALOIMONO MOU!THELW NA POLEMISW GIA NA MAI ME EKEINON KAI OXI STIN AIWNIA KATADIKI!
Τουλάχιστον, θα είναι ενσωματομένο φακέλωμα, οχι όπως τώρα που φακελώνεσαι καθημερινά με ένα σωρό χαρτιά. ΌΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ. Εαν δεν αναγράφει το πατρώνυμο την παραλαμβάνω και αύριο. ΠΑΝΤΑ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ
stella
Επισκεψου το συντομοτερο δυνατον ψυχιατρο!
Η το χαραγμα εχει ουδεις ειτε προσκυνα τον αριθμο η την εικονα θηριου ειναι σφραγισμενος πνευματικα κ οδευει κ σωματικα μετανοια κ ομολογια αρνησης ΑΜΚΑ ΑΦΜ Ο Χριστος μας βαπτισε με Αγιο πνευμα κ ονομα.Το κρατος με τα επιγεια αντιχριστα υλικα αγαθα δυστηχως γιατι στη γη επεσε ο διαολος κ κατοικει επειτα απ6 παραχωρηση του Θεου