"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Α. Σαμαράς: «Σε ρόλο σχολιαστή ο πρωθυπουργός»


Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Γ. Παπανδρέου για την παρουσία του στη ΔΕΘ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σήμερα το πρωί παραβρέθηκε στον Αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά στο 28ο Γυμνάσιο Παγκρατίου.»Μετά τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους η Παιδεία και η Υγεία είναι τα μεγάλα θύματα της κυβέρνησης του Μνημονίου», ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε «είμαστε εδώ κοντά στα παιδιά, αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα του κόσμου».

Ερωτηθείς για την παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Σαμαράς είπε ότι «ο πρωθυπουργός έχει τον ρόλο να αποφασίζει και να συντονίζει, όχι τον ρόλο του σχολιαστή και αναλυτή. Ο πρωθυπουργός δεν είναι κοντά στον κόσμο, δεν παρακολουθεί τα προβλήματα και λυπάμαι γιατί καμία ουσιαστική λύση δεν έχει».

Νωρίτερα, ο κ. Σαμαράς απευθύνθηκε στους μαθητές του 28ου Γυμνασίου λέγοντας: «οι γονείς και η πατρίδα περιμένουν από εσάς να κάνετε αυτό που πρέπει. Η πατρίδα βασίζεται σε εσάς για ένα καλύτερο μέλλον, να είσαστε καλά και να είσαστε πάντα πρώτοι».

Στην επίσκεψή του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνοδευόταν από το γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Λυκουρέντζο , την τομεάρχη Παιδείας Ελίζα Βόζεμπεργκ και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια.  πηγη

3 thoughts on “Α. Σαμαράς: «Σε ρόλο σχολιαστή ο πρωθυπουργός»

  1. Φίλοι του G.N.P., θέλω να σας επισημάνω ότι στον ιστοχώρο της Χρυσής Αυγής υπάρχουν αξιόλογα άρθρα για να ανά-αναρτήσετε.
    Αν αγαπάμε την Ελλάδα μας και την ελεύθερη δημοσιογραφία, πρέπει να τολμούμε και να το πούμε!

Σχολιάστε