Δεν θα μένει στο εξής τίποτα αναπάντητο στα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς» δήλωσε στο real.gr ανώτερη κυβερνητική πηγή.
Η αρχή έγινε χθες όταν , ως απάντηση στο βίντεο που παρουσίασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις κυβερνητικές ανακολουθίες του Γιώργου Παπανδρέου, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που εμφανίζει τον κ. Σαμαρά να ομιλεί σε εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή στις 18 Μαΐου 2009.
Στην ομιλία του αυτή ο κ. Σαμαράς δήλωνε ότι το έλλειμμα για το 2009 θα είναι «4 έως 4,5%» και χαρακτήριζε ως «θωρακισμένη την οικονομία» από την κυβέρνηση Καραμανλή.«Λίγους μήνες μετά, όλοι μαζί, φυγομάχησαν , αφού άφησαν την Ελλάδα στο χείλος της χρεοκοπίας για να πάρει την καυτή πατάτα το ΠΑΣΟΚ. Και σήμερα, ούτε μία συγγνώμη, ενώ τάζουν «μαγικές φόρμουλες» για μηδενισμό ελλείμματος σε ένα χρόνο» τονίζεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ , η οποία καταλήγει: «κατέστρεψαν την χώρα ως κυβέρνηση, φυγομαχούν από τη σοβαρότητα ως αντιπολίτευση».
Το Μέγαρο Μαξίμου κατηγορεί μάλιστα τον κ. Σαμαρά ότι επέλεξε να επιτεθεί στην κυβέρνηση για την οικονομία την ίδια στιγμή που ξένοι επίσημοι και οίκοι αξιολόγησης συνέχισαν τα θετικά σχόλια για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Διαψεύδεται από τα γεγονότα ο κ. Σαμαράς , καταλαβαίνουμε την ανάγκη του να συσπειρώσει το κόμμα του ενόψει των δημοτικών εκλογών, όμως όσο εξακολουθεί να είναι απολογητής της διακυβέρνησης Καραμανλή και να ταυτίζεται μαζί του δεν θα το επιτυγχάνει.
Στο εξής χωρίς να συμμετέχουμε στην πόλωση , την οποία έχει ανάγκη ο κ. Σαμαράς, δεν θα αφήνουμε τίποτα αναπάντητο από αυτά που λέει» δήλωσε στο real.gr ανώτερη κυβερνητική πηγή.
Η αλήθεια είναι πάντως πως και το ΠΑΣΟΚ συμφέρει η –ελεγχόμενη, έστω – πόλωση , καθώς στις δημοσκοπήσεις εμφανίζει μεγάλο ποσοστό αποσυσπείρωσης μεταξύ των ψηφοφόρων του ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.πηγη
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΟΎΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ! (ΟΧΙ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!)
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ)