Την παροιμία “να σε… κάψω Γιώργη, να σ’ αλείψω μέλι” θυμίζει η τακτική της Άγκυρας με τον σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογαν, Ιμπραήμ Καλίν να προτείνει την άρση του casus belli από την πλευρά της Τουρκίας αν η Ελλάδα απεμπολήσει το δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ναυτικά μίλια.
Όχι τυχαία λίγες ημέρες πριν τη νέα επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου ο σύμβουλός του προτείνει έναν ταυτόχρονο βήμα προς τα πίσω και από τις δύο πλευρές.

xa, xa τέλικά οι τούρκοι έχουν αρχίσει και χάνουν τη φήμη τους ως διπλωμάτες. από την στιγμή που το είπε δημόσια, είναι ποτέ αυτό να γίνει αποδεκτό από την άλλη πλευρά? αυτά μόνο στη μυστική διπλωματία του ΓΑΠ. τώρα εάν το κάνει θα τον φάμε -φάνε alive.
ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ-ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί δίνετε από τον τύπο τέτοια δημισιότητα σε μπουρδολογίες. Να ανταλλάξουμε νόμιμο κυρχιακό δικαίωμα από το Δικαιο της Θάλασσας που έχει επικυρωθεί από όλες τις χώρες πλην Τουρκίας με μία εκνομη και αμφιβόλου εφαρμογής απειλή. Νομίζω ότι ορισμένα και ιδιάτερα ινστιτούτα καλλιεργούν σκόπιμα κλίμα φόβου λειτουργώντας αρκετά ύποπτα για να ανταλλάξουμε διαμάντια με χάντρες.
Το χοντρό διακίβευμα και τα λεφτά όμως δεν είναι στα 12 χλμ χωρικά ύδατα στο Αιγαίο. Αυτά είναι ξεπερασμένα. Το φιλέτο είναι στην ΑΟΖ με την Αίγυπτο και τη Κύπρο. Προσπαθεί η Τουρκία να εγκλωβίσει και αποπροσανατολίσει τη Ελλάδα στο Αιγαίο ώστε να δημιουργήσει δεδικασμένο στη περίπτωση του Καστελόριζου.
Θα τους αφήσουμε να περάσει? Ο πρέσβης επί τιμή Αποστολίδης ως επικεφαλής στις διαπραγματεύσεις θεωρώ ότι είναι έντιμος και ηθικός. Δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσει προδοτικά.
Αγαπητέ ΒΑΣΙΛΗ, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί.
Ο πρέσβης επί τιμή Αποστολίδης είναι έντιμος και ηθικός. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ??
Σωστος ο Μανωλης και το ειχα ξαχασει το συμβαν!Αυτα να τα διαβαζουνε οι 3.300.000 κακομοιροι και ανοητοι συμπολητες μας που ψηφισαν Πασοκ στις τελευταιες εκλογες!Ανθελληνες δεν θελουμε- εχουμε πολλους!Ανθρωπους εντιμους ψαχνουμε που να ειναι προπαντων Ελληνες και να αγαπουν την Πατριδα!