Το Ισραήλ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια πιθανή επίθεση εναντίον του Ιράν, πραγματοποίησε τις τελευταίες μέρες αεροπορικές ασκήσεις ανεφοδιασμού αεροσκαφών από ελληνικές αεροπορικές βάσεις.
Οι ασκήσεις παρουσιάστηκαν ως ασκήσεις ρουτίνας στο πλαίσιο των κοινών ασκήσεων «διάσωσης» που πραγματοποιούνται μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ από το 2008 και έλαβαν τέλος στις 14 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Νετανιάχου στην Ελλάδα τον περασμένο Αύγουστο, έγινε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για κοινές αεροπορικές ασκήσεις.

Η «πρόβα generalle» ολοκληρώθηκε….
οπως ακριβως το ειπες,,,,
τελιωσαν τα ψεμματα,,,,
Aμήν και πότε να γίνει επίθεση στο ΙΡΆΝ για να κλείσει και το τελυταίο κομμάτι του κουρδικού πάζλ. Μετά Κούρδοι Ιράν, Ιράκ, Τουρκίας = ανέξαρτητο κράτος.
Γι’αυτό βιάζονται οι τούρκοι να κλείσουν το δυτικό μέτωπο τους με την Ελλάδα για να είναι απερίσπαστοι ανατολικά στην αντιμετώπιση της καταιγίδας που θα ξεσπάσει.
Εγώ φοβάμαι μην εξαχθεί προς το Αιγαίο όλο αυτό από την Τουρκία, με άσχημες συνέπειες για την Ελλάδα (εν μέσω Δ.Ν.Τ. και μνημονίου)!
Αλλά πάλι … δεν γαμ…. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!
ΤΕΡΜΑ!!!
Θάνο. Αυτό που λένε »όταν κάποιος τρίβεται στη βέργα του βοσκού…» το ξέρεις; Οι τούρκοι άλλο που δεν κάνουν τις τελευταίες δεκαετίες. Αυτό που θα γίνει, ας γίνει. Πρέπει κάποτε να γίνει. Μας τάχουν πρήξει τ’ αρχίδια οι τούρκοι. Θα φάνε καλά τώρα. Μην ακούτε Δ.Ν.Τ και μνημόνια! Η Ελλάς στην κατοχή έκανε ένοπλο αγώνα, στην τουρκοκρατία το ίδιο! Η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει. Θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων! Και μη νομίζετε, σε περίπτωση κοσμικών αλλαγών μπορεί να μας χαρίσουνε και το χρέος! Αφού πάντα εμείς ήμασταν καλίτεροι στα ιδανικά και καθοδηγούσαμε τους άλλους. Μας έπαιρναν παράδειγμα. Αυτό θα γίνει και τώρα! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ! ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ! ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! http://picsicio.us/image/242e9fbb
«Η μεγαλωσύνη των λαών Δε μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.» (Κ.Παλαμάς)
Δεν ξέρω τον λόγο, αλλά το Ισραήλ έχει καθυστερήσει τρομερά.
Και δεν είναι σίγουρο πως μπορεί πλέον να κάνει και πολλά πράγματα με τα εργοστάσια και τους φυγοκεντριτές του Ιράν.Και ίσως λαβωθεί σοβαρά.
Οσο για την Τουρκιά, έχει αλλάξει στάση γιατί μυρίζει το μπαρούτι,και όπως πάντα αυτή η «γενναία» πατρίδα θα σφυρίζει αδιάφορα και μετά κολητηλίκια με τον νικητή, όπως έκανε και στους 2 προηγούμενους Παγκόσμιους Πολέμους.
Κανένας πόλεμος δεν θα γίνει παιδιά. Ο πόλεμος στο Ιράκ κατάστρεψε την Αμερική. Το Ισραήλ θα την πάθει αν εμπλακεί σε έναν πόλεμο με οποιονδήποτε.Όλα αυτά που γίνονται σήμερα για δήθεν νέες συμμαχίες με την Ελλάδα είναι παραμύθια. Θέατρο για να την φάει η Ελλάς. Στημένα παιγνίδια και μη τους πιστεύετε. Έτοιμοι για πόλεμο είναι οι αρθρογράφοι, έτσι λένε. Διαβάζω πολλά και διάφορα εδώ, περιμένω την ανακήρυξη του Κουρδιστάν εδώ και μήνες. Τίποτα. Ηρεμείστε.Μη μας αγχώνετε, αν και το πετύχατε σε κάποιο βαθμό, τώρα σας μάθαμε.
Την ανακήρυξη του κουρδιστάν τη περιμένει ένας διάσπαρτος καταπιεσμένος λαός 30 εκ χωρίς πατρίδα, δεκάδες χρόνια πολεμώντας στα βουνά. Εσύ τη περιμένες σε μήνες και βαρέθηκες. Μήπως θέλεις να σε ειδοποιήσουν με sms ?