Πριν λίγες μέρες γράφαμε για τους τουρκόφρονες των περιφερειακών εκλογών, επιμένοντας σε τρία πρόσωπα του συνδυασμού του Γιώργου Παυλίδη.
Ο ένας εξ αυτών βάλθηκε να μας επιβεβαιώσει με τον πιο προκλητικό τρόπο, διαμαρτυρόμενος στο Υπουργείο Παιδείας για τα ποιήματα της 28ης Οκτωβρίου που δόθηκαν στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης.
Τι λέγανε αυτά; Μιλούσαν για Έλληνες και Ελληνάκια, πράγμα που (για τον κ. Ντερντιμάν, πρόεδρο των ΕΠΑΘιτών δασκάλων και δάσκαλο στο συγκεκριμένο χωριό) είναι απαράδεκτο! Διαβάστε το δημοσίευμα της τουρκοφυλλάδας «Ρόντοπ Ρουζγκαρί» (26-10-2010) και φρίξτε αναλογιζόμενοι το πού πάμε!

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ!!
Ας διαβασουν οι αγραμματοι κυριοι τον εν ισχυ ‘άκομα’ νομο του κρατους: ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161 τ.Α΄- άρθρο 13, παρ. 5, εδάφ. α και β και παρ. 10, εδαφ. δ.) και μετα μας μιλανε!
Μας ποτιζουν με ηλιθιοτητες καθημερινα και πρεπει να τους ακουμε!Που ειναι ο εισαγγελεας να επεμβει αυτεπαγγελτα….
Λιγο,λιγο,και συστηματικα χανουμε κομματια απο την πατριδα μας.Αυτοι οι κυριοι,οι οποιοι οι περισσοτεροι ειναι εθελοντες πρακτορες της ΜΙΤ,να αντιμετωπιστουν αναλογα.
Αυτός ο Καραγκιόζης της φωτογραφίας, μπαινοβγαίνει καθημερινά στο τουρκικό προξενείο. Εκεί φυσικά γράφονται και οι ανακοινώσεις του συλλόγου!
Αυτός ο Πομάκος στην καταγωγή και γενίτσαρος Τούρκος, που τον πήρανε από το βουνό όπου έβοσκε πρόβατα και τον κάνανε δάσκαλο, επειδή «δήλωσε» φιλέλληνας, έχει το παιδί του να σπουδάζει στην Άγκυρα, υπό την προστασία και καθοδήγηση του τουρκικού κράτους.
Αυτό το ούφο, που δεν ξέρει ν’ ανοίξει το στόμα του, τον πληρώνουμε όλοι εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ Έλληνες, για να μας σκάβει το λάκο!
Για ένα να είστε σίγουροι, αργά ή γρήγορα θα τεθεί θέμα εορτασμού των εθνικών εορτών στα μειονοτικά σχολεία. Και όχι μόνο …
Φυσικά κάποτε θα γυρίσει ο τροχός – και τότε θα δείτε ο φτωχός τι θα κάνει..
Σε λίγο θα πάθουμε ό,τι ο βάτραχος .Θα βράζουμε και θα μας αρέσει. Σεβόμαστε τον κάθε πολίτη όλου του κόσμου. Πρέπει να σεβόμαστε όμως πρώτα τον εαυτό μας και ένας τρόπος να το εκφράσουμε είναι να δείξουμε σ΄αυτά τα αποβράσματα που ζούν στη Θράκη οτι εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ και εφ΄όσον θέλουν να έχουν Ελληνική ταυτότητα να μάθουν να μιλάνε καλά Ελληνικά, και να λειτουργούν υπέρ του Ελληνικού Κράτους,και Εθνους. Εαν δεν τους αρέσει να πάνε στην Τουρκία και μάλιστα το συντομότερο !!!!!!!!!!