Ενώ η χώρα βρίσκεται σε κρίση τα κομματικά κριτήρια υπερτερούν των εθνικών
Από πολιτικές ακροβασίες στις οποίες πρωταγωνιστούν κυβέρνηση και Ν.Δ. συνοδεύεται, μεσούσης της οικονομικής κρίσεως, η πορεία της χώρας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έθεσε αίφνης ζήτημα πρόωρων εκλογών εάν το αποτέλεσμα στην επερχόμενη αναμέτρηση είναι αρνητικό για το κυβερνών κόμμα, παρότι η Ν.Δ. ουδέποτε υποστήριξε ότι υφίσταται δυσαρμονία μεταξύ του εκλογικού σώματος και της παρούσας Βουλής.
Πάντως, και η Ρηγίλλης δεν είναι άμοιρη ευθυνών για την πολιτική περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί από την περασμένη Δευτέρα η χώρα, καθώς είχε σπεύσει να προσδώσει στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση χαρακτήρα δημοψηφίσματος για το Μνημόνιο.

Ρε μπας και είμαι στον δρόμο να γίνω παπανδρεϊκός και δεν το πήρα είδηση ακόμη? Όλο και βρίσκω τον γιώργο συμπαθητικότερο και τις κινήσεις του εναρμονισμένες με τα δεδομένα και στοχεύοντας το αύριο.
Τα κόμματα, τα όποια κόμματα, αν είχαν αίσθηση για την πατρίδα και όχι μόνο για την παράταξη, θα συμφωνούσαν σε ένα κοινό σχέδιο για την διάσωση της χώρας.
Σήμερα, όπως και χθες και προχθές,ο ένας λέει έτσι και ο άλλος γιουβέτσι, αλληλοκατηγορούνται, βρίζονται και σαμποτάρουν θετικά προγράμματα με στόχο να αποτύχει το κυβερνών κόμμα!
Το καλύτερο για την χώρα θα ήταν μια κοινή κυβέρνηση συνεργασίας πασοκ και νδ.
Η χώρα είναι στην δυσκολότερη καμπή από το τέλος του μεγάλου δεύτερου πολέμου και αυτοί ασχολούνται με τις εκλογές τελικά δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένας Ερντογάν.