Ένα νέο βίντεο για το Τ-50 απελευθέρωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, όπου γιια πρώτη φορά φαίνεται το νέο ρωσικό υπερμαχητικό να εκτελεί μια σειρά ελιγμών και να δείχνει ότι αν και πρόκειται για ένα αεροσκάφος με αεροδυναμικούς περιορισμούς που υπαγορεύονται από το stealth σχήμα του, εν τούτοις έχει τεράστια ευλιξία.
Η επίδειξη έγινε στο αεροδρόμιο του Zhukovsky, ενώπιον του πρωθυπουργού Βλάντιμι Πούτιν.
Στην Ρωσία αυτή την στιγμή έχει τεθεί το ζήτημα των κινητήρων ή καλύτερα των εξαγωγων των νέων κινητήρων του αεροσκάφους.
Αν δηλαδή θα πάνε σε εξαγωγές κατευθυνόμενης ώσης με τετράγωνο σχήμα ή θα παραμείνει συμβατικό το σχήμα των εξαγωγών αυξάνοντας την ώση, αλλά μειώνοντας τον stealth χαρακτήρα του αεροσκάφους, ειδικά από το τόξο κάτω από το αεροσκάφος .

Όλα ωραία και καλά με τα…. ακροβατικά του!!!
Όμως το Defencenet.gr ξέχασε να μας πει τι Radar φέρει πάνω, και τι είδους όπλα διαθέτει και πόσα είναι σε θέση να μεταφέρει!!!
Τίποτα!!! Κουβέντα!!!!
Ίσως κάποιοι «ειδικοί» να θεωρούν ότι «αερομαχία = maneuverability»……
Η αερομαχίες δεν είναι μόνο ελιγμοί….
Τελικά πολύ «παπαγαλίζειν» έχει πέσει από το Defencenet.gr (όπως θα έλεγε κι ο Βασίλης)
Οι αμερικανοι εχουν το αεροσκαφος φιλε Θανο απο το 90,και οι ρωσοι ακομα 2010 παιζουν με βιντεακια.
τι να πει το defence net;;οταν γλυφει χρονια τωρα ρωσικους κωλους;;;;