«Ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του ελληνικού λαού είναι οι στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας». Αυτή την απαράδεκτη εθνικά, κοινωνικά και ηθικά δήλωση, έκανε ο μονίμως ασχημονών τώρα τελευταία, ο υπουργός Εξωτερικών των Ιμίων, αυτός που παρέδωσε τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στους δήμιούς του, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο πρώην κομμουνιστής και εκπρόσωπος της εν Ελλάδι παρασιτικής οικογενειοκρατίας, αντί να τα βάλει με τους αντιπαραγωγικούς «πρασινοφρουρούς» με τους οποίους γέμισε το Δημόσιο το κόμμα του, στρέφεται κατά όσων ξεροσταλιάζουν στα σύνορα ή κινούνται στις τρικυμισμένες θάλασσες, προστατεύοντας την εθνική μας επικράτεια, ή με όσους παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα-γράμματα, αντιμέτωποι με τους εκπροσώπους του πολυπολιτισμού και την παρακρατική αλητεία της άκρας αριστεράς.

Και αυτον καποιες χιλιαδες ηλιθιων/αντιπαραγωγικων ψηφοφορων του Πασοκ τον ψηφιζουν καθε τετραετια για να μας ΄φορτωνει΄ με τις ανοησιες του!
ακριβως ετσι ειναι αδερφε οπως τα λες, αλλα τα κανουν γιατι ξερουν οτι δεν υπαρχη ενας ο οποιος μπορη μια μερα να διαταξη ΠΥΡ στο εκτελεστικο αποσπασμα οπως εκανε ο πλαστηρας.
Πράγματι «»κ.»» πάγγαλε δεν παράγουμε μακαρόνια ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΕΚΡΟΎΣ (επάνω σου το ΑΙΜΑ τους)…….(είμαι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας).
Ας μας πει πρώτα ο Πάγκαλος που έχει δουλέψει στην ζωή του και μετά να πει για τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. Μάλλον τους ψηφοφόρους δουλέυει.