
«O παραλογισμός της τρομοκρατίας μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας» επισήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας σε ανακοίνωσή του, το μεσημέρι της Τετάρτης, παρεμβαίνοντας στο θέμα της τρομοκρατίας.
«Τις τελευταίες μέρες διαπιστώσαμε -αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κ. Παπούλια- πώς ο παραλογισμός της τρομοκρατίας μπορεί να απειλήσει την επώδυνη προσπάθεια της χώρας μας για σταθεροποίηση της οικονομίας και αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της. Η καταδίκη κάθε είδους βίας είναι αυτονόητη και ισχυρή. Όπως επίσης αυτονόητη και ισχυρή θα πρέπει να είναι η συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων στα θέματα που υπερβαίνουν τις κομματικές διαχωριστικές γραμμές».
«Η ελληνική πολιτεία μπορεί να υπερασπιστεί το δημοκρατικό κεκτημένο», εκτίμησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συνέβαλαν στην αποτροπή τρομοκρατικών επιθέσεων και να εκφράσω τη βεβαιότητά μου ότι η ελληνική πολιτεία είναι σε θέση να υπερασπιστεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να εμπεδώσει κανόνες ασφάλειας για τους πολίτες» τόνισε ο κ. Παπούλιας.
Έχουμε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας ? πω πω……
Τον είχα ξεχάσει αυτόν……
Παράθεμα: Eκλογές στις 12 Δεκεμβρίου. Μυστική επιστολή Παπανδρέου σε Παπούλια | Διαιτες
300 + 1 στην κρεμαλα
Κύριε Παπούλια….
αφήστε τις βαρύγδουπες δηλώσεις
και κοιτάξτε τι θα κάνετε με ..κείνα τα «δανεικά».
Σε λίγο καιρό θα παραγραφεί το χρέος
και βάση νόμου!
Είναι καιρός τώρα να πετάτε στο δρόμο
τόσο εκατομμύρια;
ΑΜΑΡΤΙΑ.
Υπάρχει και κόσμος που πεινάει….
Κάλλιο το μάτι να μου βγει,
το αίμα να μου πιούνε,
παρά οι γείτονοι για με
λόγο κακό να πούνε!
….Mr President!