"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Θρησκεία / ΙΣΛΑΜ / Λαθρομετανάστες / Μετανάστες

Καλώς ήλθατε στο Γραικυλιστάν!


Τελικά οι εκλογές είχαν μήνυμα. Δεν εστάλη όμως την Κυριακή των εκλογών. Και ο λήπτης δεν ήταν η κυβέρνηση.

Το μήνυμα των εκλογών εστάλη χθες το πρωί, από τους χιλιάδες μουσουλμάνους που κατέλαβαν τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης των Αθηνών.

Ήταν ένα πολύ εντυπωσιακό καλωσόρισμα στο νέο κράτος του Γραικυλιστάν, από τους νέους κατοίκους της περιοχής. Είχαμε την παρακμή των νεοελλήνων. Πλέον οι νεοελλαδίτες όμως είναι εδώ.

Με τα λευκά καφτάνια τους, τα πανώ στα αραβικά και ούτω καθ’ εξής.

Ο αγώνας της αριστεράς δικαιώθηκε αδέρφια.

Επιτέλους γίναμε πολυπολιτισμική κοινωνία.
Φυσικά οι μαζικές προσευχές των μουσουλμάνων συμπολιτών μας, σε περίπου 15 πλατείες της Αττικής, δύο μόλις ημέρες μετά τις εκλογές της Κυριακής, κάθε άλλο παρά τυχαίες ήταν.

 

Δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια “επίδειξη δύναμης”. Αν συνδυαστεί μάλιστα με τις πολλές καταγγελίες για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, είναι σίγουρο ότι η “ισλαμική” κοινότητα διαβεβαίωνε για το ποιός ήταν ο αληθινός ρυθμιστής της διαδικασίας.

Όπως και να έχει πλέον μπήκαμε σε μια νέα εποχή. Αυτά που μόνο φανταζόμασταν μέχρι σήμερα, υλοποιήθηκαν χθες με μεγαλοπρεπή μάλιστα τρόπο. Αυτή είναι η νέα Ελλάδα, αν διατηρηθεί το όνομα φυσικά.

Ένα κράτος δίχως ταυτότητα, δίχως κοινή ιστορία, δίχως κάποιο κοινό πεπρωμένο. Είμαστε πλέον και επισήμως πολυπολιτισμικοί.

Το καλύτερο είναι ότι με την χθεσινή τους επίδειξη δύναμης, οι μουσουλμάνοι της χώρας κατέστησαν τους εαυτούς τους “μήλον της έριδος” για τα κόμματα εξουσίας.

Την στιγμή που η εκλογή δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, κρίθηκε με 300 ψήφους διαφορά, ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι θα υπάρξουν προσπάθειες να “πλησιαστεί” μια ομάδα που μπορεί και κινητοποιεί ανά πάσα στιγμή δεκάδες χιλιάδες δυνητικούς ψηφοφόρους;

Σίγουρα πάντως πολύ περισσότερους από αυτούς που μπορεί να κινητοποιεί η αριστερά στην χώρα μας. Φυσικά εδώ το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ένα τρομακτικό πλεονέκτημα, καθώς εδώ και καιρό έχουν προχωρήσει οι σχέσεις του με τα κομμάτια αυτά των “νεοελλαδιτών”.

Για την Νέα Δημοκρατία, ίσως οι εκλογές της Κυριακής ήταν η τελευταία της ευκαιρία να κερδίσει κάποια νίκη αυθύπαρκτη. Την έχασε. Είναι βέβαιο ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει σε χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες εάν όχι εκατοντάδες χιλιάδες νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών, αποδίδοντάς τους δικαίωμα ψήφου.

Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να κερδίσει κάποια χρόνια πολιτικής επιβίωσης. Το ίδιο ακριβώς έχει συμβεί και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου η ψήφος ισχυρά συσπειρωμένων μειοψηφιών καθόριζε τα εκλογικά αποτελέσματα.

Για να το επιβεβαιώσω, θα παραθέσω ένα μικρό απόσπασμα, από το εξαιρετικό υπό έκδοση βιβλίο σχετικό με το θέμα, του Γιάννη Κωτούλα, με τίτλο Μετανάστευση και Κυρίαρχη Εθνική Κουλτούρα, (εκδ. Παπαζήσης):

“Στην Ολλανδία οι ψηφοφόροι, οι οποίοι προέρχονται από μεταναστευτικές εθνοτικές ομάδες, υποστηρίζουν στην συντριπτική τους πλειονότητα παραδοσιακά τα κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Στις δημοτικές εκλογές του 2006, σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου για τη Μετανάστευση και τις Εθνοτικές Σπουδές του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτογραφηθέντων μεταναστών στήριξε κόμματα της Κεντροαριστεράς και της Αριστεράς.

Το 80% των μη γηγενών Ολλανδών πολιτών στήριξε το Εργατικό Κόμμα, το 7% την Πράσινη Αριστερά, το 5% το Σοσιαλιστικό Κόμμα, το 3% τους Χριστιανοδημοκράτες και το 1% το Λαϊκό Κόμμα για την Δημοκρατία και την Ελευθερία (VVD).
Συγκεκριμένα, το Εργατικό Κόμμα στηρίχθηκε από το 84% των τουρκικής καταγωγής πολιτογραφηθέντων μεταναστών, από το 81% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από τις Αντίλλες και το Σουρινάμ, καθώς και από το 78% των πολιτών με εθνοτική καταγωγή από το Μαρόκο.”

Φυσικά αυτού του είδους οι προσεγγίσεις ποτέ δεν γίνονται δίχως το απαραίτητο “νταραβέρι”. Πάντα θα ζητείται κάτι νέο, προκειμένου να δοθεί το χρίσμα του “Ισλαμάρχη” της κάθε περιοχής.

Έτσι άλλωστε γίνεται και στην Θράκη, εδώ και πολλά χρόνια. Επί της ουσίας η τρίτη ήταν μια συμβολική ημέρα. Ήταν η ημέρα κατάλυσης, σε συμβολικό επίπεδο, του έθνους κράτους της Ελλάδας και η μετατροπή του σε ένα νομικό μόρφωμα, που θέλει να κυβερνά όσους τυχαίνει να κατοικούν στην χώρα.

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, της Β΄ Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη για να του ζητήσουμε μία δήλωση για τα χθεσινά γεγονότα.

Μας είπε τα εξής: «Όταν λέγαμε προεκλογικά, ότι η Αθήνα θα γίνει Ισλαμαμπάντ, μας θεωρούσαν υπερβολικούς. Ας δούν τα γεγονότα με το μπαϊράμι των μουσουλμάνων, για να καταλάβουν τι πρόκειται να γίνει αν δεν λάβουμε μέτρα άμεσα».

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

πηγη

7 thoughts on “Καλώς ήλθατε στο Γραικυλιστάν!

 1. ΓΕΝΗΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ «ΕΛΛΗΝΑΣ»……
  ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΟΡΓΗ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ.
  ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΝΕΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ
  ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ.
  ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΜΑΙΝΤΑΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ», ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

  ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΘΟΥΝ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 2. Την ατομική βόμβα της βίας και του φανατισμού την αφήσαμε στο κέντρο που γέννησε την δημοκρατία,στην Αθήνα.Το θέαμα στα Προπύλαια, πιο πριν στην Κλαυθμώνος, ήταν απλά επίδειξη ισχύος.Όταν σκάσει η βόμβα και μας πάρει «μπάλα» όλους, ελάτε να μιλήσουμε και για την μετα θάνατον πολυπολιτισμικότητα……….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s