Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του αλβανικού τύπου τα Τίρανα εμφανίζονται να αμφισβητούν τα σύνορα με την Ελλάδα!
Συγκεκριμένα, οι Αλβανοί εμφανίζονται να μην αναγνωρίζουν την οροθετική γραμμή Ελλάδας-Αλβανίας αφού φέρονται να ετοιμάζονται να αποστείλουν αντιπρόσωπο στην Αθήνα για προβάλλει τις απαιτήσεις της χώρας τους… για παραχώρηση ελληνικού εδάφους!
Επίσης, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της αλβανικής εφημερίδας Gazeta-Shqip, το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών έχει παραλάβει ελληνικό έγγραφο με το ερώτημα εάν «Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο με την Αλβανία»!
Δηλαδή, εάν η πληροφορία ισχύει, τότε εμφανίζεται το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών να μην γνωρίζει εάν ισχύει το εμπόλεμο στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας ή όχι!

να φτασουν μεχρι την αθηνα οι αλβανοι.καλα κανουν.αφου τοσα χρονια βγαζανε ξεφτυλισμενες κυβερνησεις οι ελληνες καλα να τα παθουμε τωρα..παρτε πασοκ αφθονο
Oλα πανε κατ’ευχην.
και εξηγουμε,δεν θα αργηση η ωρα που θα πρεπει να διαλεξουμε,αν ειμαστε στην κοφυφη η τον πατο τησ τροφικησ αλυσιδας.
αφου δεν υπαρχει αλλς τροπος να αφυπνιστουμε ειρηνικα,θα αφυπνιστουμε μονο εαν φτασουν στην πορτα μας οι εχθροι.
εκτος εαν εχουμε γινει τοσο μαλθακοι,στον πατο της αλυσιδας και τοτε δικαιως θα εξαφανιστουμε.
Ο νομος της ζουγκλας ειναι ο αρχαιοτερος και ο πιο αμειλικτος.
Συμφωνώ απόλυτα. Το καθεστώς της Β.Ηπειρου σύμφωνα με τη συνθήκη λήξης του Β.Παγκόσμιου μένει να διευθετηθεί. Η πάγια εξωτερική ελληνική πολιτική το 90 ήταν ότι ισχύσει για το Κοσσυφοπέδιο θα ισχύσει και για τη Β.Ηπειρο.
den exete katalabei oti o megalyteros exthros ths ellados einai kapoioi apo toys politikoys ths poy htan kai einai ypoyrgoi kai prothypoyrgoi poy afhnoyn epithdes ta pragmata na exelisontai etsi