Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα που αφορά τη μονιμοποίηση περίπου 20.000 Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες και των τριών κλάδων έχουν ήδη αρχίσει και δέχονται τις σχετικές αιτήσεις, προκειμένου έως τις 10 Δεκεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί πλήρως η σχετική διαδικασία.
Να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν δοθεί από το ΥΠΕΘΑ, υποχρέωση να υποβάλει σχετική αίτηση έχει το σύνολο των ΕΜΘ, ανεξάρτητα από το εάν επιθυμούν ή όχι τη μονιμοποίησή τους.
Απλά στο πλαίσιο της αίτησης που τους δίνεται θα πρέπει να αναγράψουν ότι επιθυμούν ή δεν επιθυμούν να μονιμοποιηθούν στο στράτευμα.

Μα πως ειναι δυνατων να παραπλανα τον κοσμο ο συντακτης του αρθρου. Σταματησται επιτελους και καντε κατι χρησιμο ατη ζωη σας απο το να μας ζαλιζεται με τις θεωρειες σας. Απο που βγαζεται αυτα τα αυθαιρετα συμπερασματα,ποιος νομος το λεει. Αλλα απο ανυπογραφο αρθρο μονο βλακειες θα μπορουσαμαι να διαβασουμαι.
Ο νομος ειναι ενας και ειναι και σαφης,Το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι οτι μπορει να ξεπερασουμαι το προβλημα με το εφαπαξ(οσοι φευγουν με λιγοτερα απο 25 χρονια) προς το καλυτερο και να το παρουν και αυτοι.