"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Η Ντόρα εισήγαγε τα τούρκικα στα σχολεία


Στο νέο κόμμα που ίδρυσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη «Δημοκρατική Συμμαχία», ιδρυτικό στέλεχος είναι ο τέως βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» σοκάρει, καθώς μεταξύ άλλων υπογραμμίζει: «Τη στηρίζω γιατί εισήγαγε την τουρκική γλώσσα στα δημόσια σχολεία της δυτικής Θράκης και παρείχε οικονομική στήριξη, ώστε να έρθουν σχολικά εγχειρίδια από την Τουρκία».

 

Πλήρη στήριξη στην τέως υπουργό Εξωτερικών γιατί έκανε «ότι της ζητήσαμε».

Ο κ. Αχμέτ θα συμμετέχει στην πρώτη διακήρυξη του προγράμματος του κόμματος που θα γίνει τον Μάρτιο, όπου θα περιλαμβάνονται οι θέσεις του για την τουρκική μειονότητα. Πιστεύει ότι στο συνέδριο θα αποσαφηνιστούν οι μελλοντικές προοπτικές των σχέσεων των δύο χωρών .

Πηγή: http://www.newscode.gr/politiki/story/oi-tourkoi-tis-dutikis-thrakis-idrutika-stelexi-sto-neo-komma-tis-ntor

5 thoughts on “Η Ντόρα εισήγαγε τα τούρκικα στα σχολεία

  1. για να δειτε τι ειναι η βρωμικη πολιτικη.
    Κατι πατριωτες στην ΝΔ, σαν και τον βασιλακιιιι,
    οσο η ντορα ηταν στην δεξια ολα καλα και αυτα θαμενα,δεν τα ηξερε κανεις,τωρα βγηκαν ξαφνικα και ολοι παθανε σοκ.
    Αληθεια οταν τα εκανε αυτα σε ποιανου την κυβερνηση ηταν υπουργος;;;;

    Ασε ρε δεν πειθετε κανεναν πια,σωτηρες και πατριωτες.

  2. Τωρα που η Ντορα ειναι εκτος ΝΔουλας θα την θαψουνε ζωντανη!ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ…ΚΑΝΑΝΕ!

  3. Ντρεπομαι πραγματικα για τα ατομα που στηριζουν αυτην την κ@ριολ@ που δεν ειναι και λιγοι..

Σχολιάστε