«Φτιαγμένος» και με απειλές κατά πάντων ξεκίνησε τη σημερινή του ημέρα ο εθνικός μας κουμπάρος και φίλος των Ελλήνων πολιτικών, Ταγίπ Ερντογάν!
Κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Άγκυρα, ο… θερμόαιμος ανατολίτης, δήλωσε ότι θα λάβει νομικά μέτρα εναντίον αυτών που τον κατηγορούν και τον σχολιάζουν με αρνητικό τρόπο μέσα από τα έγγραφα που διέρρευσαν από το Wikileaks!
Ζήτησε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ να λάβει κι αυτή τα μέτρα της, ενώ προσέθεσε ότι η απλή «συγνώμη» δεν είναι αρκετή (μετά τους Ισραηλινούς για το «Μαβί Μαρμαρά» θέλει κι άλλες συγνώμες…)!
Να υπενθυμίσουμε, ότι μεταξύ άλλων ζητημάτων που αφορούν την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας και περιλαμβάνουν υποτιμητικά σχόλια για τον Αχμέτ Νταβούτογλου, υπάρχουν και αναφορές ότι ο Ταγίπ Ερντογάν, ότι κατέχει οκτώ τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία και ότι καταχράστηκε χρήματα από ιδιωτικοποίηση εταιρείας!

Πιό πολύ δεν τον «έτσουξαν» οι χαρακτηρισμοί, όσο ο παράνομος πλουτισμός γιατί θα γίνει ένα πρώτης τάξης εργαλείο στα χέρια της αντιπολίτευσης που σίγουρα θα αρχίσει να ψάχνει το καθεστώς ιδιοτικοποίησης του διηληστηρίου, και αληθεύουν οι «βρώμες» θα γίνει «ρόμπα».
Σίγουρα θα σπεύσουν να το χαρακτηρίσουν σκάνδαλο με σκοπό να χάσει στις εκλογές(κι ας έχει σταλεί απο τον Θεό).
Πιστεύω πως οι Αμερικάνοι διπλωμάτες δεν εχουν άδικο.
Για να το λένε στους προϊσταμένους κάαατι θα ξέρουν…..
εγω πιστευω παντως οτι τα εγραφ αυτα »διερευσαν» καταλαθος εξ επιτιδες,για να στειλουν συστασεις και μηνυματα εκει που θελαν.
Ετσι και ετσι κανενα εγγραφο δεν ηταν διαβαθμισμενο σαν ακρως αππορητο.
Οποτε μαλλον χρησιμοποιησαν και το wikileaks και αν κρινω οτι πανε να το φορτωσουν και σε ενα φανταρο μαλλον στημενη ειναι ολη η δουλεια.
Και γιατι νευριασε ο ερντογαν,μα το μυνημα ειναι σαφες,κατσε καλα και ασε τα καομπουλικια γιατι δεν θα πρωθυπουργευεις για πολυ..