"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Πολιτικά θέματα

“Έκραξαν τον Κακλαμάνη στην παλιά Βουλή”


Τι δηλώνει ο Αντώνης Ναξάκης για το επεισόδιο

Τα σπασμένα των διακυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, παραλίγο να πληρώσει χτες το βράδυ, στην εκδήλωση για την Θράκη που πραγματοποιούταν.

Η εμφάνισή του εκεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης «τσίτωσε» κάποιους που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην διείσδυση του νεοθωμανισμού στην περιοχή.

Όταν δε απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση της Χαράς Νικοπούλου «μέχρι ποιου σημείου πρέπει για να φτάσουν οι πράξεις και ενέργειες των Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν, για να τους διώξετε από το ΠΑΣΟΚ;», τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ περισσότερο.

Στην προσπάθειά του, να αναδείξει ένα πιο «πατριωτικό προφίλ» ο Απόστολος Κακλαμάνης, έφερε την κουβέντα στην υπόθεση Οτσαλάν και αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τους παρισταμένους, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και με άκομψο τρόπο επιτέθηκαν κατά του πρώην προέδρου της Βουλής, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον από την αίθουσα, για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.


Τι δήλωσε ο Αντώνης στον «ΕΚ»

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Ναξάκη, ο οποίος βρισκόταν εκεί και προέβη στην εξής δήλωση:

«Θεωρώ απαράδεκτη την παρουσία του τέως προέδρου της Βουλής ο οποίος παρουσιάστηκε ως έμμεσος απολογητής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας μάλιστα να δικαιολογηθεί με έναν γελοίο τρόπο αναφερόμενος σε ένα τελείως άσχετο θέμα με την εκδήλωση.

Ενώ απέφυγε να απαντήσει σε κύρια ερώτηση που του έκανε η ηρωϊκή δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, ανέβηκε στο βήμα με την άδεια των διοργανωτών, και ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να αποσπάσει πατριωτικά εύσημα, λέγοντας «ότι δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις της αμερικανικής πρεσβείας για την παρουσία του τότε αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη, στο αρχηγείο του Οτσαλάν στην κοιλάδα Μπεκάα».

Μετά την τόσο φθηνή πολιτικάντικη προσπάθεια του κ. Κακλαμάνη, λογικό ήταν να εκραγώ όπως και όλοι οι παριστάμενοι ρωτώντας «δεν παρέδωσε τον Οτσαλάν η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ;».

Πεδιλνός τότε ο τέως πρόεδρος της βουλής ψέλισε: «ήταν μια μεγάλη προδοσία».

Με τις κραυγές αγανακτήσεως όλων των παρισταμένων, φυγαδεύτηκε από την αίθουσα με την μέριμνα των διοργανωτών, για να μην υποστεί λυντσάρισμα.

Τα παραπάνω είναι ένα μήνυμα για όλους τους πολιτικάντηδες τόσο των κομμάτων που μας κυβέρνησαν από την μεταπολίτευση και μετά όσο και άλλων, να σταματήσουν να κοροϊδεύουν και να εξαπατούν τον κόσμο.

Οι άνθρωποι, είτε δεξιοί είναι, είτε αριστεροί, παίρνουν την κατάσταση πλέον στα χέρια τους.»

πηγη

14 thoughts on ““Έκραξαν τον Κακλαμάνη στην παλιά Βουλή”

  1. Ο γνωστός βλάκας γραφικός Ναξάκης είναι δυνατόν να υπάρξει σοβαρή συζήτηση με γνωστά γραφικά νούμερα;

  2. H πατριωτες οι Δεξιοι!!!!!!!χρεοκοπησαν την Ελλαδα και ερχονται να μας κανουνε και χριστομαθεια!!!

  3. Το αν ειπε μια κοτσανα ο Κακλαμανης ειναι δικη του ευθυνη…και κρινετε,αλλα το να μας παρουσιαζοντε καποιοι «ηταν λογικο να εκραγω» σαν πατριωτες…..ενω δεν ειναι αυτο ειναι το ποιο τραγικο!

  4. Οπου συναντήσετε πολιτικό πλακώστε τον στίς
    κλωτσιές,μόλις κουραστήτε παρατήστε τον,δέν
    χρειάζεται νά τού εξηγήσετε γιατί τίς έφαγε,
    αυτός ξέρει.

  5. Φίλε να το κάνεις εάν προλάβεις και δεν σε πλακώσουν αυτοί που θα είναι μαζί του…..

  6. Θλιβερα πολιτικα γεροντια της παρακμης της δεκαετιας του 80 (Τσοβολα δωστα ολα) και της καλυψης της κλεψιας των γερμανοσπουδαγμενων σοσια-ληστων που ρημαξαν την Ελλαδα και τωρα κυβερνουν εναν λαο χωρις μνημη… που κοιμαται με τα χαπια του Μνημονιου – Μνημοσυνο της Ελλαδας μηπως ;

  7. Ενώ οι προηγούμενοι ήταν της προόδου και της ανάπτυξης άσε ρε φίλε μας δουλεύεις;

  8. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΣΥ , ΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ? ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .ΟΙ ΧΩΡΑ ΡΕ ΠΡΑΣΙΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΜΙΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ GOLDMAN SACHS ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ .7,5 ΚΡΥΦΟ ΧΡΕΟΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 2,5 ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ . ΟΤΑΝ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΕ ΑΥΤΩΝ , ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΜΙΤH

  9. επί Σιμήτη έφταιγε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για όλα τώρα επί ΤΖΕΦΡΥ φταίνε μόνο οι άλλοι , αυτοί είναι άμολυντοι και παρθενογεννημένοι .Οι επαγγελματίες απατεώνες

  10. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ….. ΓΕΝΙΚΑ, ΑΥΤΗ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ‘ΗΤΕΣ’ ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΕΘΝΗ, ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΛΟΓΩ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΕΥΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

  11. Ο λαός μας αρχίζει και «τα παίρνει» με κάτι πολιτικούς που μιλάνε 1 ώρα χώρίς να απαντήσουν στο ερώτημα που τους θέτουν.
    Καί «τα παίρνει» γιατί έχουμε φτάσει στο ναδίρ αν όχι με δική τους υπαιτιότητα,αλλά ίσως συνυπαιτιότητα και συννενοχή (η σιωπή είναι συννενοχή γράφει ένας τοίχος στα Εξάρχεια).
    Αν και τον κ. Κακλαμάνη τον θεωρώ σοβαρότερο απο άλλους καλά έκαναν και τον έκραξαν.
    Δεν απαντάς που δεν απαντάς μη μας βάζεις και χέρι………..
    ΥΓ: Αααχ καήμένη Θράκη………

  12. ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ
    ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

  13. Ανώνυμος 9 Ηλίθιε άχρηστε δεξιέ καθυστερημένε που νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε λίθους της κατηγορία σου που χειροκροτούσατε τον Καραμανλή που έλεγε ότι θα επανιδρύσει το κράτος; Οι μεγάλες ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για την δεινή κατάσταση της χώρας και τα τεράστια λάθη του ιδρυτή του είναι γνωστές σε όλους σήμερα.

Σχολιάστε