"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Στο διαδίκτυο οι προϋπολογισμοί των εκπομπών της ΕΡΤ


Την ανάρτηση στο διαδίκτυο του κοστολογίου όλων των εκπομπών της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης προανήγγειλε ο ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, στο πλαίσιο συνάντησής του με δημοσιογράφους.Αρνήθηκε ότι υπάρχουν σχέδια για την αποχώρηση της ΕΡΤ από την αγορά της διαφήμισης. Πρόσθεσε, όμως, ότι δεν θα «κόψει οξυγόνο» από τους ιδιωτικούς σταθμούς, ρίχνοντας τις τιμές. Κατέστησε σαφές ότι κύριος πόρος θα είναι το ανταποδοτικό τέλος, τονίζοντας πως «με αυτό πρέπει τα βγάλει πέρα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης της ΕΡΤ, ο Λ. Ταγματάρχης ανέφερε ότι δεν έχει καμία τέτοια εντολή από την πολιτική ηγεσία. «Μία τέτοια απόφαση, αν ληφθεί, θα είναι από την κυβέρνηση και όχι από το μάνατζμεντ της εταιρείας», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στους στόχους της διοίκησης, είπε ότι αφορούν στην παραγωγή ποιοτικού προγράμματος, «εναρμονισμένου με τον θεσμικό ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης».    πηγη

3 thoughts on “Στο διαδίκτυο οι προϋπολογισμοί των εκπομπών της ΕΡΤ

  1. Παράθεμα: Ελεύθεροι με όρους οι επτά συλληφθέντες των επεισοδίων στην Κερατέα | Διαιτες

  2. Η συρρίκνωση θα μας απαλάξει απο τους 7.000 κηφηνες της ΕΡΤ που ζουν παρασιτικά εισ βάρος όλων!
    Ολόκληρο MEGA και έχει μόλις 330 περίπου εργαζόμενους!
    Το οικοτροφείο της ΕΡΤ 7.000!
    (μην βάλω και το κανάλι της Βουλής μέσα)

  3. Παράθεμα: Τους τα έχωσαν στο Ηράκλειο | Διαιτες

Σχολιάστε