"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / Πολεμική Αεροπορία / OIKONOMIA

Οι πραγματικοί μισθοί των Αεροπόρων μας


Οι μισθοί του στρατιωτικού προσωπικού που υπάγεται στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά από τη δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων από το υπουργείο Άμυνας, είναι σε κατηγορίες όπως παρακάτω:

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημσιότητας, από τα 20392 στελέχη, 3 στελέχη αμοίβονται με μισθούς άνω των 3000 ευρώ μηνιαίως.

Συνολικά 1144 στελέχη αμοίβονται με μισθούς έως 1000 ευρώ ανά μήνα. Συνολικά 7958 στελέχη αμοίβονται με 1000 έως 1300 ευρώ μηνιαίως.

Συνολικά 6219 στελέχη αμοίβονται με μισθούς 1300 έως 1600 ευρώ μηνιαίως. Στην κατηγορία των 1600 έως 2000 ευρώ ανά μήνα βρίσκονται 3663 στελέχη, ενώ 1224 στελέχη αμοίβονται με μισθούς 2000 έως 2500 ευρώ ανά μήνα. Τέλος, μεταξύ 2500 έως 3000 ευρώ μηνιαίως είναι οι αποδοχές 161 στελεχών.

Αυτό που δεν δημοσιοποιήθηκε από το υπουργείο Άμυνας, είναι το εργασιακό ωράριο του προσωπικού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, για να ολοκληρωθεί η εικόνα για το μισθολόγιο των Αεροπόρων, το οποίο είναι σε πάρα πολλά σημεία αποκαρδιωτικό.

2 thoughts on “Οι πραγματικοί μισθοί των Αεροπόρων μας

  1. Giauto xreiazetai i enoiaia arxi pliromon gia na apofefgontai autes oi saxles. Kaneis den anaferei ton teliko mistho, meta eksamina, trimina, ektos edras, periseumata telous xronou kai otodipote alli eksipnada exei efevrethei. Se merikous ta extra diplasiazoun ton mistho.

  2. Στα αληθεια αν θεωρεις οτι παιρνουν πολλα λεφτα γιατι δεν πηγαινες στη σχολη ικαρων???? Αυτοι πετανε με μαχητικα, πυροσβεστικα κ.α κι προστατευουν εσενα, τα συνορα και τη θρησκεια. Αντιμετωπιζουν εχθρικα μαχητικα, οπλα, g, και πανω απο ολα τον ιδιο τους τον εαυτο. Για ποιο λογο να εχουν ενιαιο μισθολογιο???? δεν καταλαβα..Πες μου εσυ για ποιο λογο καποιος που πεταει μαχητικο να αμοιβεται το ιδιο με καποιον που πεταει c-130? Το ιδιο επικινδυνο ειναι? Η στην τελικη γιατι καποιος που εχει 2 και 3 παιδια να αμοιβεται το ιδιο με καποιον ατεκνο? το ιδιο ειναι? Τα παιδια που θα μεινουν ορφανα δεν τα σκεφτομαστε? Η μηπως περιμενεις απο την πολιτεια να προνοησει για αυτα. Σωθηκες. Ελεος ρε παιδια να γραφεται και κατι σοβαρο. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Και πραγματικα φιλε xenos σου μιλαω τελειως καλοπροαιρετα.Αλλα ακομα και τα διπλα να παιρνουν με τα επιδοματα το 90% των αξιωματικων δεν παιρνουν πανω απο 4500-5000 ευρω.Στην περιπτωση που δεν γνωριζεις καποιος που δουλευει σε ενα υπουργειο πχ ΥΠΕΘΑ και καθεται σε μια καρεκλα και βαζει υπογραφες παιρνει αρχικο μισθο 2900+ επιδοματα. Για να ξερουμε τ λεμε ετσι….

Σχολιάστε