Οι μισθοί του στρατιωτικού προσωπικού που υπάγεται στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά από τη δημοσιοποίηση των σχετικών στοιχείων από το υπουργείο Άμυνας, είναι σε κατηγορίες όπως παρακάτω:
Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημσιότητας, από τα 20392 στελέχη, 3 στελέχη αμοίβονται με μισθούς άνω των 3000 ευρώ μηνιαίως.
Συνολικά 1144 στελέχη αμοίβονται με μισθούς έως 1000 ευρώ ανά μήνα. Συνολικά 7958 στελέχη αμοίβονται με 1000 έως 1300 ευρώ μηνιαίως.

Giauto xreiazetai i enoiaia arxi pliromon gia na apofefgontai autes oi saxles. Kaneis den anaferei ton teliko mistho, meta eksamina, trimina, ektos edras, periseumata telous xronou kai otodipote alli eksipnada exei efevrethei. Se merikous ta extra diplasiazoun ton mistho.
Στα αληθεια αν θεωρεις οτι παιρνουν πολλα λεφτα γιατι δεν πηγαινες στη σχολη ικαρων???? Αυτοι πετανε με μαχητικα, πυροσβεστικα κ.α κι προστατευουν εσενα, τα συνορα και τη θρησκεια. Αντιμετωπιζουν εχθρικα μαχητικα, οπλα, g, και πανω απο ολα τον ιδιο τους τον εαυτο. Για ποιο λογο να εχουν ενιαιο μισθολογιο???? δεν καταλαβα..Πες μου εσυ για ποιο λογο καποιος που πεταει μαχητικο να αμοιβεται το ιδιο με καποιον που πεταει c-130? Το ιδιο επικινδυνο ειναι? Η στην τελικη γιατι καποιος που εχει 2 και 3 παιδια να αμοιβεται το ιδιο με καποιον ατεκνο? το ιδιο ειναι? Τα παιδια που θα μεινουν ορφανα δεν τα σκεφτομαστε? Η μηπως περιμενεις απο την πολιτεια να προνοησει για αυτα. Σωθηκες. Ελεος ρε παιδια να γραφεται και κατι σοβαρο. Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Και πραγματικα φιλε xenos σου μιλαω τελειως καλοπροαιρετα.Αλλα ακομα και τα διπλα να παιρνουν με τα επιδοματα το 90% των αξιωματικων δεν παιρνουν πανω απο 4500-5000 ευρω.Στην περιπτωση που δεν γνωριζεις καποιος που δουλευει σε ενα υπουργειο πχ ΥΠΕΘΑ και καθεται σε μια καρεκλα και βαζει υπογραφες παιρνει αρχικο μισθο 2900+ επιδοματα. Για να ξερουμε τ λεμε ετσι….