"Greek National Pride" blog / ΑΛΒΑΝΙΑ

Απειλές από αλβανική οργάνωση


“Ένας νέος στρατός θα απελευθερώσει όλα τα αλβανικά εδάφη που είναι υπό σέρβικη, σλαβομακεδονική, ελληνική και μαυροβούνια κατοχή”, αναφέρει ανακοίνωση της νεοεμφανιζόμενης αλβανικής οργάνωσης ACTOSH (“Στρατός για την Απελευθέρωση των Κατεχόμενων Εδαφών της Αλβανίας”).

Τα εδάφη που βρίσκονται υπό κατοχή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται στη σχετική ανακοίνωση, είναι το Βόρειο και Ανατολικό Κοσσυφοπέδιο (αναφέρονται: Presevo, Medvegje και Bojanovac), η Κοιλάδα του Βαρδάρη, εδάφη του Μαυροβουνίου (αναφέρονται: Ulcin, Tivat, Plava, Guci) και τα ελληνικά εδάφη “Τσαμουριά”, Καστοριά, Κόνιτσα και Φλώρινα.

Κατά την ανακοίνωση που υπογράφεται από τον επικεφαλής του αρχηγείου της ACTOSH Kustrim Mtirovica, το Κοσσυφοπέδιο βρίσκεται υπό τη συνεχή απειλή σχηματισμού μιας νέας σερβικής δημοκρατίας μέσω των διαδικασιών αποκέντρωσης. “Το Κόσοβο δεν είναι ούτε ανεξάρτητο ούτε αυτόνομο.

Με την έγκριση της Eulex, η ηγεσία της Πρίστινα δεν ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου και ενθαρρύνει τη διαίρεσή του.

Θα πάρουμε το Βόρειο Κόσοβο υπό την προστασία μας και θα εμποδίσουμε τη δραστηριοποίηση σέρβικων παραστρατιωτικών ομάδων, της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών της Σερβίας.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Σλαβο-Έλληνες (sic) και την παλιά Ευρώπη ότι οι συναλλαγές στην πλάτη των Αλβανών έχουν πια τελειώσει”, καταλήγει η ανακοίνωση.
πηγη

14 thoughts on “Απειλές από αλβανική οργάνωση

  1. Οι Τουρκοι θελουν Κυπρο,νησια,Αιγαιο Δ.Θρακη.Οι Σκοπιανοί τη Μακεδονία(εκει μπερδεύονται με τη Βουλγαρία και τηνη Αλβανία)Οι Αλβανοί Θεσπρωτιά,Δυτ.Μακεδονία.(Ξεχασαν τη Κέρκυρα,καλά δεν είναι πρόβλημα,τους το θυμισα)Οι Βούλγαροι,μια διεξοδο στο Αιγαιο,να μη πάρουν;Θα είναι κριμα.Αμ αυτή τη Πελοπονησο,ψωρα εχει,δεν τη θελει κανένας;

  2. Sqipτάρια!!!
    Σας παρακαλώ αφήστε μας τελευταίους!
    Πρέπει πρώτα να ιδρύσουμε τον ΑΣΒΗΠ.
    Zanglos, πές αλέυρι!!
    Το beheading σε γυρεύει!!
    (πάντως, ναί, οι Σλαβοέλληνες είναι πολλύ sic!!)
    χαχαχαχαχα!!!!

  3. Το μονο που παράγει αυτή η χωρα είναι prostitution, drugs και criminality, όπου πέφτουν στην Ευρώπη είναι σαν ακρίδα που κατατρώει τα σπαρτά.
    Άντε ρε Επώνυμε, κανόνισε και βάλε τις βάσεις της ομάδας κρούσης!
    Εκείνο το, βοηθός λάντσας ο Satan! Καλο! χε..χε..

  4. η αλβανι καλά κάνουν ,, τους δώσαμε δουλειά μας πήραν ολλα τα λεφτά ,τώρα θέλουν κ τα ρέστα ,πηγαίνετε στο σαμαρά που σας άνοιξαν τα σύνορα,,κ τον μιτσοτακι να σας τα δώσουν,,,

  5. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΟΥΦΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ !!! ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ.

  6. ΛΑΜΑΧΟΣ σαν μπήκαν στο ΝΑΤΟ και αυτοι…. δεν ήθελε και πολύ να το καβαλήσουν το καλαμι!

  7. Ελληνας γεννιεσαι δεν γινεσαι ποτε !

    ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΒΑΝΕ ! ! !

  8. Ένας ,ένας γαμπροί για την Καστοριά και την Φλώρινα είναι οι Σκοπιανοί,αλλά και αυτοί πρέπει να τα βρουν με τους Βούλγαρους!!!
    Ρε τι έχουν να δουν τα μάτια μας,και τι έχουν να ακούσουνε τα αυτιά μας ακόμη!!!

Σχολιάστε