"Greek National Pride" blog / ΓΕΡΜΑΝΙΑ / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΤΟΡΙΚΑ / OIKONOMIA

Κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας στην Ελλάδα!


του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το τελευταίο 24ωρο εξελίσεται υπογείως ένας κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας κατά της Ελλάδας με στόχο να μην υποστηριχθεί η αίτηση των θυμάτων του Διστόμου, με την οποία ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του Ανώτατου Ιταλικού Δικαστηρίου!

Σύμφωνα με αυτήν επιτρέπεται η απαλλοτροίωση γερμανικών περιουσιων στην Ιταλία, προκειμένου να αποζημιωθούν τα θύματα του πολέμου!

Ο εκβιασμός που γίνεται στη χώρα μας και στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει σαν βασικό μοχλό την στήριξη των οικονομικών αναγκών της Ελλάδας στην παρούσα φάση (ευρωπαϊκό ομόλογο, επιμήκυνση χρέους κλπ).

 

Εκείνο που φοβάται η Γερμανία είναι μήπως η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης, ανοίξει τον δρόμο για απαιτήσεις όλων των χωρών της Ευρώπης που έχουν πληγεί από τον Ναζισμό!

Η κρίσιμη απόφαση της Χαγης ή θα σημάνει το κλείσιμο δια παντός των απαιτήσεων όλης της Ευρώπης για αποζημιώσεις από τη γερμανική κυβέρνηση ή σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη για την γερμανική οικονομία αιμορραγία!

Δυστυχώς, οι ελληνικές κυβερνήσεις εδώ και χρόνια δεν έκαναν τίποτα για το θέμα αυτό και αποφάσισαν να «σηκώσουν κεφάλι» σε μία εποχή που η οικονομία μας εξαρτάται άμεσα από τις ορέξεις της γερμανικής πολιτικής ηγεσίας!

Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι Γερμανοί, εκβιάζοντάς μας: αν το τραβήξετε άλλο με τις γερμανικές αποζημιώσεις, ξεχάστε τη στήριξή μας!

Διαβάστε επίσης:

Χάγη και Siemens, μοχλός πίεσης στη Γερμανία

Γερμανική δυσαρέσκεια για τις αποζημιώσεις

πηγη

60 thoughts on “Κτηνώδης εκβιασμός της Γερμανίας στην Ελλάδα!

 1. Να πληρώσουν τα κτήνη, να πληρώσουν. Ποτέ δεν πλήρωσαν για τα 50 εκατομμύρια ζωές που πήραν, παρά μόνο ψίχουλα. Λένε όλοι ότι πληρώνουν στους Εβραίους αποζημειώσεις, Τρίχες έχουν δώσει και σε αυτούς, ψίχουλα ! Να κατασχεθεί όλη η Γερμανία και να διαλυθεί ως κράτος. να ιδρυθούν Ελληνικές, Ρωσικές, Εβραϊκές, Πολωνικές, Σερβικές αποικίες στη Γερμανία. Η Γερμανική σχολή σκέψης έχει καταστρέψει την ανθρωπότητα πολλές φορές, από τότε που κατέστρεψε τη δυτική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μέχρι σήμερα. Πίσω από την Μικρασιατική καταστροφή πάλι η Γερμανία βρίσκεται, διότι πρώτοι οι Γερμανοί δίδαξαν τους Τούρκους να κάνουν γενοκτονία.

 2. Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει,Σιδηρούντιος,γιατί ουσιαστικά νομίζω είναι η 53η πολιτεία Η.Π.Α.Αλλά μάλλον δεν πρόκειται να πάρει τίποτα πίσω η χώρα μας,ακόμα και αν τελικά δικαιωθούμε πάλι θα πάρουμε,ότι πήραμε ως σήμερα,τίποτα η ψίχουλα.-

 3. Σκάσε ρε βλάκα Σιδηρούντιε, όλο μαλακίες λες, βλαμμένε.
  Να διαλυθεί όλη η Γερμανία σαν κράτος και να γίνει εβραϊκή αποικία, σιωνιστικό σκατό.
  Και ο τσίτσικας συμπληρώνει, δυστυχώς!

 4. Zanglos παρεκτρέπεσαι σε παρακαλώ να είσαι κόσμιος και σοβαρός και εσύ Σιδηρούντιε υπερβάλεις δεν γίνονται και δεν είναι λογικά αυτά που γράφεις. Για την ιστορία να πούμε ότι οι Γερμανοί ήταν πίσω από την πολιτική των εθνικών διώξεων που έκαναν οι Νεότουρκοι και ο Κεμάλ από το 1908 και μετά.

 5. Εμενα μου φαινετε οτι ειναι γνησιες χαρδαβελικες αρλουμπες παραμορφωσης των γεγονοτων.

 6. ΑΝΤΙΓΟΝE, τον μπλόγκερ σιδηρουντιο τον ξέρω, μονο για αυτό το θέμα μιλάει, την καταστροφή της Γερμανίας.
  Η σωστή παρατήρηση σου στο άτομο μου θα έπρεπε να ήταν μετά την παρατήρηση προς τον σιωνιστή σιδηρουντιο ότι είναι υπερβολικά βλάκας.

 7. Ακριβώς διηνεκης, είναι βλαμμένος και λέει μαλακίες, να εξαφανιστεί η Γερμανία και να γίνει εβραϊκή αποκία!
  Ο άνθρωπος είναι για τα σιδερα!

 8. ΑΝΤΙΓΟΝE
  Πρέπει να υπάρχει το μέτρο! Βεβαια θα μπορούσα να εκφρασθώ διαφορετικά και θα το έκανα για σένα και άλλους σχολιαστές, αλλα, ο συγκεκριμένος κύριος, είναι για τα σιδερα, ξέρω τι λέω!
  Εν πάση περιπτώσει, έχεις δίκαιο και δεν θα το κάνουμε θέμα!

 9. Αυτά τα κτήνη μας ριμαξανε
  Σκοτωσανε γέρους γυναικιες και παιδιά λες και Ήτανε μύγες
  Πόσοι έλληνες πεθανανε απο πείνα και βασανιστήρια ;;;
  Ζανγλε τα ξεχασες όλα αύτα;
  Έλα στα χανιά η στο Ηράκλειο να σου πουν άτομα που τα ζήσανε οι ίδιοι
  Οι αμερικάνοι λάθος κάνανε με Χιροσίμα και Ναγκασάκι
  Αλλού έπρεπε να ριχνανε τη μπαλουθια
  Δίνω δίκαιο στον πρώτο
  Αυτη η ράτσα μόνο κακο έκανε στην αθρωποτητα

 10. Φιλε Γιώργο, σε καταλαβαίνω, αλλα ας είμαστε ρεαλιστές. Ο πόλεμος στοχεύει σε καταστροφές και σε σκοτωμούς, δεν ρίχνει ο ένας τον γαρύφαλλα, αλλα βόμβες!
  Κατακτητές και βιαστές στην Ελλάδα έχουμε δει πολλούς! Βούλγαροι, Αλβανοί, σκοπιανοί, τούρκοι, Ιταλοί ακόμη χειρότεροι, οι Εγγλέζοι και οι Αμερικανοι!
  Όλοι οι λαοί έχουν κάνει πόλεμο με τους γειτόνους τους, αλλα δεν μπορούμε να το δέσουμε κόμπο και βεντέτα για πάντα!
  Η Γερμανία σήμερα είναι μια σύμμαχος και φιλική χωρα για την Ελλάδα!

 11. Και κάτι ακόμα, οι Γερμανοί δεν ήρθαν στην Κρήτη να πολεμήσουν του Κριτικούς, αλλα τις κουφάλες τους Εγγλέζους που μετέφεραν τον πόλεμο τους στην Ελλάδα.

 12. Σημασία έχει φίλε ζανκλος ότι κάνανε τα γνωστά
  Φίλοι μας δεν Ήτανε ποτε γιατί Ακόμα πιστεύουνε στην αρια φυλή
  Νομίζουν ότι μόνο. Οι ξανθοι με μπλε ματια είναι ανώτεροι
  Ακόμα είναι ρατσιστές
  Δεν προκειτε να αλλάξουν
  Δεν Πιστεύω ότι μας συμπαθούν Απλά δεν το λένε ανοιχτά

 13. Η Ελλάς την εποχή του Β΄ παγκοσμίου πολέμου υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Ιωάννη Μεταξά σωστά πολέμησε στο πλευρό των νικητών ναυτικών δημοκρατιών (Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ) και σωστά πολέμησε κατά των Ιταλών και μετά κατά των Γερμανών. Οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις της Ελλάδος διέπραξαν μεγάλο εθνικό σφάλμα που δεν διεκδίκησαν από την Γερμανία αποζημιώσεις για τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν τα κατοχικά Γερμανικά στρατεύματα κατά την διάρκεια της κατοχής της χώρας.

 14. Θα με επιτρέψεις φιλε Γιώργο να έχω αντίθετη γνώμη. Η Αρειανή φυλή είναι οι Έλληνες και έχει ρίζες στην προελληνική εποχή όπου οι Έλληνες δόξαζαν τον θεό Aρη, αλλα αυτό είναι μεγάλη ιστορία.
  Ο Hitler όσο και να σε φαίνεται παράξενο ήταν γνωστης και θαυμαστής την Ελληνικής φιλοσοφίας. Στο βιβλίο του δε ο Αγών μου, η μονη χωρα μαζί με τους Ρωμαίους που αναφέρεται με θαυμασμό είναι η Ελλάδα!
  Αυτά περί ξανθών κτλ είναι εβραϊκές επινοήσεις, ο ίδιος είχε μαύρα μαλλιά.

 15. Να τα λέμε όλα φίλοι μου η Γερμανία πο σήμερα μας το παίζει η σκληρή της Ε.Ε μας χρωστάει αποζημιώσεις και πρέπει να τις εισπράξουμε τώρα, είμαστε η μοναδική χώρα της κατεχόμενης Ευρώπης που δεν πήρε πολεμικές αποζημιώσεις και δεν δίκασε και δεν εκτέλεσε Ιταλούς και Γερμανούς εγκληματίες πολέμου.

 16. Φίλε Γιώργο , μου είναι γνωστά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περίοδο της κατοχής στην Ελλάδα
  Δεν νομίζεις όμως ότι έχει έρθει ο καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και Όχι πίσω ;
  Με ποια λογική αναφέρεστε στην εξαλυψη του γερμανικού κράτους
  Ας σοβαρευτούμε λίγο θα έλεγα Εγώ διότι με εμπάθεια δεν βγαίνει τίποτα
  Άλλωστε είμαστε εταίροι
  Εγώ ζω στην Γερμανία και σου λέω με σιγουριά ότι υπάρχουν πολλοί φιλεληνες μεταξύ αυτών
  Σίγουρα υπάρχουν και οι λεγωμενοι γραφικοί Αλλά είναι η μειωψηφια

 17. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 100%..ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ??? ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΟ !!!

 18. Λοιπόν, κοιτάξτε να σας πω ένα περιστατικό.
  Πίναμε κάποτε καφεδάκι μ’έναν Γερμανό που μίλαγε ελληνικά. Είχα πάντα την απορία, πως γίνεται ο Γερμανικός λαός, χρόνια πολλά μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, να δέχεται σε κάθε μεγάλη πόλη της Γερμανίας, να υπάρχει από μια μεγάλη βάση Αμερικανών;
  Στη Φραγκφούρτη, στη Χαϊλδεμβέργη, στο Μόναχο, στο Βιεσμπάντεν, στη Στουτγάρδη, παντού σας λέω, σε κάθε μεγάλη τους πόλη, υπάρχει από μια μεγάλη βάση των Αμερικανών, όχι μεγέθους ενός τάγματος, ή μιας Μεραρχίας, αλλά Σώματος Στρατού!
  Τον ρώτησα λοιπόν, πως το βλέπει; Δε θίγεται η Εθνική σας αξιοπρέπεια; Πως δέχεστε να έχετε στη χώρα σας στρατό κατοχής, ΤΕΤΟΙΟΥ μεγέθους, ΤΟΣΑ χρόνια μετά τον πόλεμο;
  Με κοίταξε έκπληκτος ο άνθρωπος παιδιά!
  Μα τι λες τώρα μου είπε; Ξέρεις ποιός μας βοήθησε ν’ανακάμψουμε & να σταθούμε στα πόδια μας μετά τον πόλεμο; Ξέρεις που δουλεύουν χιλιάδες Γερμανοί σήμερα & τρώνε φαγητό χιλιάδες οικογένειες; Σε παροχή υπηρεσιών μέσα στις βάσεις τους, στη φύλαξη, σε προμήθειες & πωλήσεις αγαθών, σ’αυτούς! Αυτοί μας έχτισαν ξανά τα καταστραμμένα σπίτια μας, τα εργοστάσιά μας, μας έδωσαν δουλειές..

 19. 21. Θα διάβασες παραπάνω ότι λέω, η Γερμανία είναι η 53η πολιτεία των Η.Π.Α. είναι τυχαίο αυτό όχι!,zaglos μου θυμίζεις ένα φίλο γείτονα μου,ξέρεις τι κάνει αυτός,ότι και να πει,πρέπει να του λέει ναι,δικαιολογημένα,αυτός έχει πάρει δίπλωμα χαζομάρας λόγω ατυχήματος από κλονισμό νεύρων κ.λ.π. και αυτό είναι αλήθεια που λέω, επ αυτού θέλω να μου απαντήσεις 1ον, λες ότι ζεις στη Σουηδία,αν ναι πως γίνετε και βγάζει το στόμα σου όλο αυτό το βόθρο!, με βάση λοιπόν αυτό συμπεραίνετε ότι, η δεν έμαθες τίποτα από το πολιτισμένο περιβάλλων τόσα χρόνια που ζεις αυτού, η μας δουλεύεις κανονικά,αν κατάλαβες τι λέω,ελπίζω αυτό να σε προβληματίσει και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά,όποιος ξέρει η θέλει μόνο να βρίζει,τότε σίγουρα δεν είναι καλά,και αν αυτό έχει βάση στην περίπτωσή σου,τότε κάτι πρέπει να κάνεις για σένα, όχι για κανέναν άλλον λόγο,και εγώ έζησα σε περιβάλλοντα μέρη τύπου Τρούμπας αλλά δεν εκφράζομαι όπως εσύ,το πρόβλημα σου,σίγουρα ξέρεις και συ ο ίδιος δεν είναι φυσιολογικό,εκτός και άλλος είναι ο λόγος των επιθέσεων που κάποιοι δέχονται από σένα, και είναι λογικό, νάτη η αδυναμία επιχειρημάτων σου που σε κατεβάζει πολύ χαμηλά,μόνος σου το κάνεις,έχω τουλάχιστον το δικαίωμα να κρίνω όπως όλοι,και αυτό ισχύει για όλους,κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει κανέναν παρά μόνο αν είναι τρελός,ελπίζω να αποδείξεις ότι αξίζει κάποιος να συζητάει μαζί σου,σε άλλη περίπτωση δεν έχει νόημα,στο χέρι σου είναι να το κάνεις,εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάτι θα κάνεις προς βέλτιστων μεριά,φιλικά.-

 20. Tσιφιτσα, αντί να με βρίζεις σαν χαζό κλπ σάλια, θα έπρεπε να πεις που διαφωνείς και που βρίζω η γιατί βρίζω ορισμένους.
  Στο παρόν άρθρο, ο σιδηρουντιος, τον οποιο τον γνωρίζω και είναι ένας σκατοσιωνιστής βλαμμένος, λέει να εξαφανισθεί η Γερμανία και να γίνει αποικία του ισραήλ! και εσύ ο μαλάκας που κανεις τον έξυπνο, λες «δυστυχώς δεν γίνεται!»
  Λοιπόν μάθε να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι και αν διαφωνείς κάπου να το λες κοσμια. Εγώ τους μαλακες σαν του λόγου σου τους κράζω, τους λογικούς και μετρημένους που είναι η πλειψηφία τον επισκεπτών, χαίρομαι να ανταλλάσσω γνώμες ακόμη και όταν διαφωνώ σφοδρα.
  Ελπίζω να έγινα κατανοητός

 21. ΑΠΟΛΥΤΑ,κατανοώ, το πρόβλημα σου είναι χρόνιο φαίνεται και συνήθισες ασθένεια σου και ζεις με αυτή.Και δεν σε λυπάμαι καθόλου ακόμα και αν παρακαλούσες,ακριβώς γιατί δεν κάνεις τίποτα για να βοηθηθείς,είσαι άξιος,συνέχισε να φέρεσαι σαν ζώο,το αξίζεις και το αποδεικνύεις,μπράβο,γεια σου ανίατε.-μακάρι να γίνεις καλά παρ αυτά.-

 22. Έλα μην γίνεσαι έτσι κακός! Εγώ δεν θέλω το κακό σου, ούτε σε είπα για τον βόθρο του στόμα σου! Μονο να μετράς τις κουβέντες σου, δεν πρέπει για να φαινόμαστε καλοί να λέμε ναι ναι στον κάθε μαλακα! Κατάλαβες?
  Εγώ ο ανίατος ασθενής, μη με λυπάσαι, έχω μια καλή ζωή που θα την ζήλευαν πολλοί και είμαι επιτυχημένος επιχειρηματίας όπου πολύς κόσμος πελάτες συνεργάτες υπάλληλοι και συνεταίροι με αξιολογούν σαν πολύ έξυπνο! λες να λεν ψέματα? Xε..χε..ίσως! who cares?
  Ο τρόπος που γραφεις μου φαίνεσαι ξένος, είσαι μήπως από B. Ήπειρο?

 23. Αιτών προς ypes.gr

  Aλλο ένα παραλήρημα ανούσιας επιδειξιομανίας και μανιοκαταθλιπτικού εγωκεντρισμού.

  Στην αξιολόγηση του «εξυπνου» υπάρχει στην ελλάδα μία παροιμία που λέει

  «Στο βασίλειο των στραβών βασιλεύει ο μονόφθαλμος»

  Από πότε ένας σουηδός υπήκκος με κακά ελληνικά κάνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας????

  Στην ουσία του θέματος οι ελληνες πολίτες
  ΑΠΑΙΤΟΥΝ την εξόφληση του χρέους των γερμανών όπως επραξαν και στις άλλες χώρες και όπως ορισαν τα διεθνή δικαστήρια.

  Ο δουλοπρεπισμός και η λήθη που μας «συστήνουν» κάποιοι ξένοι υπήκοοι ή σύγχρονοι γερμανοτσολιάδες από τους καναπέδες της αλλοδαπής είναι κατάπτυστοι και ύποπτοι.

  Για ποιο λόγο η ελλάδα να μη ζητήσει το αυτονόητο όπως έπραξαν άλλες χώρες?
  Μήπως είμαστε χώρα μειωμένης κυριαρχίας και δεν ανφέρομαι τώρα λόγω ΔΝΤ?

  Μήπως ως πολλοί καλοί πελάτες των γερμανικών βιομηχανιών πρέπει να στείλουμε ένα «σήμα» για να μας καταλάβουν καλύτερα?

  Οπως είπε και ο ζωντανός θρύλος της ελληνικής ιστορίας ο Μανώλης Γλέζος έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους νεκρούς που πολέμησαν για να είμαστε ελέυθεροι και στους νεκρούς που υπέφεραν τα πάνδεινα από τις θηριωδίες των «ευεργετών» μας.

  Οπως οι «ευεργέτες» τοκογλύφοι του 5% εξασφάλισαν τα λεφτά τους με υποθήκη ελληνική περιουσία έτσι και εμείς οι ελληνες κάτοικοι θέλουμε τα χρωστούμενα από τις αποζημειώσεις και το κατοχικό δάνειο που μας υποχρέωσαν να πληρώσουμε.

  Για όλα αυτά πρέπει να αγωνιστούμε και να πιέσουμε την ελληνική κυβέρνηση. Παράλληλα να κλείσουμε τα αφτιά μας στους καλοθελητές ξένους υπήκκοους και στις «συμβουλές» τους.

  Εμείς ζούμε εδώ σε αυτά τα χώματα όχι αυτοί.

 24. Αίντε πάλι, φτου και από την αρχή!
  Όλα αυτά που δεν έχουν σχέση με το άτομο μου θα μπορούσες να τα αναφέρεις με ευγενικό τρόπο.
  Είμαι εγώ ο μονόφθαλμος και η Ευρωπαϊκή αγορά στραβοί? Αυτό θέλεις να πεις?
  Δεν έκανα μαθήματα γλώσσας, αλλα εσύ τι ζόρι τραβάς? Άρχισε πάλι το γαργάλημα της σούφρας?
  Δεν εναντιώθηκα στα δίκαια της Ελλάδας να απαιτήσει αποζημιώσεις! Γιατί με κατηγορείς για αυτό? Εδώ φαίνεται ποσο πανούργος είσαι!
  Γερμανοτσολιάς είναι το ξεχειλωμένο μουνί της πουτάνας μάνα σου.
  Για ποιο λόγο να μη ζητήσουμε? μήπως είμαστε μειωμένης κυριαρχίας? Ρε κωλοτρυπίδα τι τα αναφέρεις αυτά σε μένα? Μήπως εγώ είμαι κατά? Βλάκα! Και ο Γλέζος? Ξέχασες τον κολοκοτρώνη! Τους νεκρούς μας! τους έτσι τους αλλιώς! Τι είναι όλα αυτά ρε γελοίε γαμημένε σαλιάρη?
  Συμπέρασμα, είσαι ένας δολοπλόκος κίναιδος, με παιδικά τραύματα ανεξίτηλα στην ψυχούλα σου, αλλα δεν σε φταίω εγώ για αυτό! Η μάνα σου φταίει που γαμιότανε στα μπουρδέλα και έβγαλε εσένα το μπάσταρδο.

 25. Φίλε ζανκλε θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις αυτές τις εκφράσεις που κάθε Άλλο παρα καλλιεργημενο επίπεδο προσδιορίζουν
  Το ίδιο ισχύ βασιλι και για εσένα
  Αυτο το Blog θα πρέπει να είναι εδω για ανταλλαγή απόψεων και Όχι για αποβολή χυδεων φράσεων και υβρεων
  Δεν είναι επίπεδο καλλιεργημενων ανθρώπων αυτο
  Θα σας παρακαλούσα να αυτοσυγκρατηθειτε και να επιδειξετε ανωτερωτητα όπως και σεβασμό στους υπόλοιπους

 26. Ρε Zanglos μην του δινεις σημασια εγω ειμαι μαζι σου (πρωην ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ) ένα κομπλεξικο καραβανόσκυλο είναι ο ΒΑΣΙΛΗΣ έχω ζήσει κάτι τέτοιους χαμηλόβαθμους όταν ήμουν φαντάρος!νιώθουν τόσο κατώτερου επιππέδου άνθρωποι!!!Ο κύριος όταν δεν τον ευνοούν οι ελληνικοί νόμοι τότε βγάζει αφρούς και βρίζει ενώ όταν οι ελληνικοί νόμοι τον συμφέρουν τότε τους επικαλείται συνεχώς όλην την ώρα με αποτέλεσμα να γίνεται κουραστικός ενώ είναι επίσης ένας μίζερος κακομοίρης που του την λένε συνεχώς οι προιστάμενοι του!

 27. Φιλε Σταυρο έχεις δίκαιο, λυπάμαι αλλα δεν θα σταματήσω το βρίσιμο όσο θα με βρίζει.
  Να σταματήσει να σταματήσω, όπως βλέπεις αυτός ο κίναιδος άρχισε πάλι και με αποκαλεί γερμανοτσολιά, δηλαδή προδότη της πατρίδος μου και όλα τα αλλα σάλια που δεν έχουν σχέση μαζί μου με εξοργίσουν,για αυτό και του λέω, ότι του λέω.

 28. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ συνχαρητήρια για το νέο όνομα! Πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα!
  Με τον κίναιδο δεν ξέρω τι να κάνω, με προκαλεί να τον βρίζω γιατί θέλει να προκαλέσει συμπάθειες από επισκέπτες.

 29. Αιτών προς ypes.gr

  Δεν έχει υπάρξει τέλος για δημιουργηθεί αρχή αθτών προς ypes.gr

  Eκτός από αποδεδειγμένα ξένος υπήκοος και μη αναγνωρισμένος Ελληνας σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους είσαι και ανιστόρητος.

  Σταύρο

  Μπορείς να μου υποδείξεις σε παρακαλώ μία χυδαία μου έκφραση στο 27?

 30. Πελοποννήσιε,

  Συγχαρητήρια για την ενδελεχή και ακριβή ανάλυση σου. Οφείλω να πω ότι η επιχειρηματολογία σου πρέπει να αποτελέσει προηγούμενο στις νομικές σχολές.

  Μήπως έχεις να πεις κάτι για τη ταμπακιέρα που είναι οι αποζημειώσεις?

  Είμαστε όλο αυτιά για πρωτοεμφανιζόμενους κομήτες.

 31. Δεν έχει υπάρξει τέλος, OK συνέχισε να με λες μη Έλληνα και να εισπράττεις αυτό που σε αρέσει.
  Το κατάπτυστοι ύποπτοι γερμανοτσολιάς τι είναι? Χαριτολογίες?
  Μην παίζεις με τις λέξεις, μάθε να φέρεσαι σαν άνδρας και όχι σαν πουτάνα.

 32. Aιτών προς ypes.gr

  Οι ελληνικοί νόμοι αυτά λένε. Αυτό μας έλειπε να αποδεχτούμε a priori τον αυτοπροσδιορισμό σου.

  Σε πονάει και χυδαιολογείς αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνουμε ?

  Τα παράπονα σου στο νομοθέτη και οι ενστάσεις σου στο Υπουργείο.

 33. Πελοποννήσιε,

  Για κάνε μου μία λεπτομερή ανάλυση αυτών που γράφεις για τα περί νόμων γιατί νομίζω ότι τα αποφθέγματα σου θα διδάσκονται στις νομικές σχολές της χώρας.

  Για τις γερμανικές αποζημειώσεις θα κάνεις τη τιμή στο ιστολόγιο να πεις την άποψη σου ?

  Δε φαντάζομαι να μας στερήσεις τέτοια χαρά.

  Διάβασα ρε συ σε α΄λλο σχόλιο σου ότι είσαι και το πρώτο μαχαίρι στη Λαμία.

 34. Zanglos γραφτον αυτόν τον καραβανά!Είναι όπως προείπα κομπλεξικός γιατί είναι ένας χαμηλόβαθμος μίζερος καραβανάς!Πολύ θα ήθελε να είναι υψηλόβαθμο στέλεχος όπως αντιπτέραρχος ιπτάμενος η υποστράτηγος ή αντιναύαρχος όμως δεν είναι παρά ένας που έχει βαθμό ισως κάτώτερο και από αρχιλοχία!χαχαχαχα!Καραβανά μου εσυ!πήγαινε να κοιμηθείς γιατί μπορεί στο όνειρό σου να δεις πως είσαι ένας ιπτάμενος χειριστής μιράζ και f-16 με βαθμό υποπτεράρχου εκπαιδευτή ικάρων που του χρόνου θα γίνει αντιπτέραρχος !!!Άντε φιλαράκο!!Καλά όνειρα!!

 35. Ξεχειλισμένη σούφρα.
  Δε χρειάζομαι τις υπηρεσίες της ypes.gr γιατί απλούστατα δεν μου χρειάζονται!
  Ο αυτοπροσδιορισμός μου είναι αρκετός για τα πάντα, εκτος από την δικη σου διαστροφή. Λοιπόν και τι θέλεις? Να δηλώσω ότι δεν είμαι Έλληνας? Θέλεις να είμαι σκοπιανός?
  Είσαι ο ποιο γελοίος καραγκιόζης του blog.
  Σαφώς οι Ελληνικοί και άλλον κρατών νομοι αυτό λένε, δεν αρκεί ο αυτοπροσδιορισμός, εγώ είμαι γηγενής Έλληνας, διαμένω στη Σουηδία και διατηρώ όπως όλοι οι Έλληνες διπλή υπηκοότητα.
  Αμφιβάλλεις? Γιατί? Και με ποια στοιχεια?
  Εγώ, ναι βρίζω χυδαία, αλλα εσύ είσαι ο βλάκας και αυτό το βλέπουν όλοι!
  Τι είναι το πρόβλημα σου και συνεχεια προκαλείς να σε βρίσω?
  Μήπως έχεις απωθημένα για την μάνα σου και την βρίσκεις να γαμώ το μουνί της?
  Άλλη εξήγηση δεν μπορώ να βρω!

 36. Φίλε Zanglos έχω και εγώ στο εξωτερικό συγγενείς Έλληνες όπως στις ΗΠΑ στον Καναδά και στην Αυστραλία!Όταν μιλάει έτσι για σένα αυτό το ομοίωμα ανθρώπου αυτό το καραβανόσκυλο είναι σαν να βρίζει τους προαναφερθέντες συγγενείς μου!Άσε τον εστειλα κανονικά στο σχόλιο @40!!Να δω αν θα απαντήσει!Όπως και να τον βρίσεις έχεις απόλυτο δίκιο!!

 37. Ρε φίλε πάλι τα ίδια έχεις καταντήσει το μπλοκ χαμαιτυπείο πρέπει να σεβαστείς όλους εμάς αφού τον εαυτό σου δε τον σέβεσαι καθόλου, γράψε την άποψή σου μόνο για το θέμα και μην ασχολείσαι με τον καθένα και αυτά που γράφει.

 38. Όχι ρε φιλε Αντίγονε δεν δέχομαι να με αποκαλεί μίασμα, γερμανοτσολιά και ένα σορό αλλα. Να σταματήσει να με βρίζει, αυτός το ξεκινάει ΠΑΝΤΑ και παίρνει την απάντηση και το κάνει για να κερδίσει συμπάθειες.
  Αν θέλεις να σε λάβω υπ όψιν μου, να απευθυνθείς σε αυτό το γουρούνι να μη με βρίζει.
  Τι τον νοιάζει αν είμαι Έλληνας η όχι? Με τι στοιχεία αναιρεί την Εθνικότητα μου?
  Για ρώτα τον να δούμε. Και γιατί το λέει και το επαναλαμβάνει συνεχεια?

 39. Αντίγονος, αν σε αποκαλούσαν εσένα μίασμα, γερμανοτσολιά, πράκτορα σκοπιανών, τούρκοχαφιέ, αγνώστου πατρός και πολλά αλλα, τι θα απαντούσες? Δεν θα έλεγες τίποτα? Μούγκα?
  Όχι φιλε μου, ο Zanglos δεν το δέχεται και θα τον απαντώ πάντα με τον ίδιο τρόπο, εσύ εφόσον ενοχλείσαι με την λέξη «μουνί», να μην διαβάζεις τα σχόλια μου που απευθύνονται στον κίναιδο.

 40. Πρέπει να αγνοήσεις αυτόν τον ανόητο και να γράφεις απλά την άποψή σου , εάν ο παραπάνω τύπος που ανέφερες είναι προβληματικός δεν πρέπει να σε επηρεάζει καθόλου οι άλλοι σχολιαστές μπορούν να κρίνουν.

 41. Ασφαλώς οι άλλοι επισκέπτες θα μας κρίνουν, ο τύπος έχει έναν που τον συμπαραστέκεται ο οποιος γράφει με δέκα ονόματα, κανείς από τα γνωστά παιδιά του blog δεν του μιλάει γιατί είναι υπερόπτης, ξερόλας, είρωνας, προκλητικός και γενικά δεν γνωρίζει τι εστί ευγένεια.
  Το ξέρω ότι πολλοί ενοχλούνται από το δικό μου λεξιλόγιο, αλλα πρέπει να ζυγίσω την υπόθεση, να κάνω το ψάρι? η να του πω ότι έχει η καρδια μου? παίρνω το ρίσκο και διαλέγω το δεύτερο, αυτά!

 42. Πρέπει όμως να σεβαστείς όλους εμάς τους άλλους οι οποίοι θέλουμε τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων σκέψου και θα δεις ότι έχω δίκιο.

 43. Φιλε Αντίγονε,
  Είσαι ένας άριστος χαρακτήρας και λυπάμαι που σε φέρνω σε δύσκολη θέση καθώς και άλλους φίλους του blog.
  Δεν ξέρω αν γεννιόμαστε η αν γινόμαστε αυτό που είμαστε, μάλλον και τα δυο.
  Σε πληροφορώ ότι είμαι ευγενικός με αρχές, δυστυχώς η ευτυχώς έχω κάτι κόκκινες γραμμές και ιδεολογίες που είναι απαράβατοι νόμοι. Aυτό στη ζωή μου πολλές φορες με βοήθησε να έχω επιτυχίες πολλές φορες με έφερε προβλήματα. Δεν μπορώ να αλλάξω σήμερα και να κάνω το ψάρι!
  συνήθως οι γύρο μου η με λένε διάνοια, η xμμ… χε..χε.. αγύριστο ξεροκέφαλο!
  Θα κάνω μια προσπάθεια!

 44. Εγώ θα πρότεινα να ανταλλαξετε τηλεφωνικά νούμερα η διευθύνσεις ( Emails ) και βριστιτε όσο θέλετε Αλλά σας παρακαλώ και τους δυο ΦΤΆΝΕΙ
  Έχετε κάνει το Blog χειρότερα απο χαβούζα
  Με Αυτά που διαβάζω
  εδω κάθε Άλλο παρα Greek pride Είμαι
  Δεν είναι επίπεδο κουβέντας αυτο
  Καλα δεν έχετε καταλάβει ότι δεν είστε μόνοι σας;

 45. Πελλοπονήσιε,

  Μάλλον πρέπι να διαβάσεις την ελληνική νομοθεσία περί ιθαγένειας και την ορολογία του τι σημαίνουν ομογενής, απόδημος και της διασποράς.

  Διάβασε τα, μάθε τα και μετά έλα όποτε θες να κάνουμε σύγκριση των συγγενών σου που λες ότι έχεις και δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητώ με τη περίπτωση του αιτών στο ypes.gr
  Ελα να μου πεις μετά τι σχέση μπορεί να έχει το ΜΊΑΣΜΑ με τους ελληνες του εξωτερικού.

  Θέλω επίσης να μου πεις πόσοι από τους συγγενείς και φίλους σου έχουν παρόμοιες απόψεις με τον αιτών στο ypes.gr

  Δε θα ιασοπεδώσουμε ούτε θα τα εξισώσουμε όλα επειδή κάποιος θέλει να αυτοπροσδιορίζεται.

  Ούτε θα σιωπήσουμε στον οχετό και το χυδαιολόγιο που χρησιμοποεί για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

  Εγώ θα σε περιμένω όποτε θες και για έναν ακόμα λόγο. Όπως εσύ έτσι και εγώ έχω συγγενείς και φίλους εστο εξωτερικό.

 46. Aντίγονε και λοιποί,

  Στα περί διαλόγου, απόψεων και κρίσης θα πω για το συγκερκιμένο άτομο τα κάτωθι και βγάλτε τα συμπεράσματα σύμφωνα ή αντίθετα.

  Α)ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ-ΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ
  Δεν έχει κανένα χαρτί στη κατοχή του που να πιστοποιούν τον αυτοπροοσδιρισμό του από επίσημη ελληνική αρχή. Δεν πληρεί τις διατάξεις τηε κείμενης ελληνικής νομοθεσίας.
  Απεναντίας έχει ξένη υπηκοότητα και ιθαγένεια.

  Β)ΤΟΥΡΚΟΧΑΦΙΕΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ
  Στις 29/11/10 σε σχόλιο του βάφτισε τις τουρκικές αξιώσεις επί της εθνικής κυριαρχίας μας ως διμερείς διαφορές. Υπέδειξε ότι πρέπει να κάνουμε διάλογο ως πολιτισμένοι. Οτι ακριβώς υποστηρίζει η Τουρκία από το 1974. Μας είπε επίσης ότι πόλεμο κάνουν μόνο οι Αφγάν, Πακ Ιράκ.

  Γ)ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ
  Τα εγκλήματα των γερμανών και οι θηριωδίες έγιναν παλιά πριν 70 χρόνια άρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ελληνες σκότωσαν και άλλοι λαοί. Αλβανοί, Βούλγαροι,Σέρβοι. Αυτά τα κάνανε οι παπούδες των σημερινών γερμανών. Κάποιος γερμανός που μας αποκάλεσε τουρκόσπορους, ρατσιστές, ζήτουλες, άσχετους με τους αρχαίους έλληνες τον βάφτισε φιλέλληνα γιατί μας είπε ότι στελνει τα παιδιά του σε ελληνικό σχολείο. Ηθελε μάλλον να δώσει νέο νόημα στη λέξη φιλέλληνας διαφορετική από τα ονόματα αυτών που κοσμούν τους δρόμους της Αθήνας.

  Δ)ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΔΑ
  -Μας είπε ότι η ελληνική σημαία (το ιερότερο σύμβολο ενός κράτους) τη κατουράει επειδή λόγω σταυρού δεν τον εκφράζει(ΒΕΒΗΛΩΣΗ) λες και η σημαία είναι κατάλογος A LA CARTE σουβλατζίδικου.
  -Μας έχει αναλύσει εκατοντάδες φορές (Ο ΜΟΝΟΣ σε ένταση και διάρκεια) τη διαφορετική του πίστη (δωδεκαθεισμός) που ναι μεν είναι σεβαστή αλλά απορριπτέα δε από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που πιστεύει σε μία άλλη άποψη (χριστιανισμό) την οποία μετά λύσσας υβρίζει με χυδαίο τρόπο.

  Ε)ΜΙΑΣΜΑ
  Είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει επιχειρηματολογήσει με τα κάτωθι σχόλια ως δείγμα ορθότητας και εγκυρότητας.

  α)έχω χοντρό πορτοφόλι και ζωή που τη ζηλεύουν πολλοί
  β)είμαι επιτυχημένος επιχειρηματίας
  γ)τη βρίσκω και πάω με αλλοδαπές ιερόδουλες με φίλους μου σε βίλες με σαμπάνιες και χαβιάρια
  δ)είμαι πολύ εξυπνος γιατί μου το λένε οι συνεργάτες, οι προμηθευτές, οι πελάτες μου.
  ε)είμαι εξπέρ στα μαχαίρια έχω οπλοστάσιο και πάω στη Σιβηρία για κυνήγια.
  στ)την έχω μεγάλη, χοντρή, σκληρή, αδιάκοπη βουνίσια.

  ΣΤ)ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ-ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΓΡΑΦΙΔΑ
  -ο Μανώλης Γλέζος ο ζωντανός θρύλος που κατέβασε τη χιτλερική σημαία από τη ακρόπολη ΑΓΝΩΣΤΟΣ και αρχαίος άρα μη συμβατός με τη συζήτηση.
  -Οι φιλέλληνες Φαβιέρος, Σανταρόζα, Σατωμπριάν,Βύρων, Κάννιγκ,Ουγκό εξισώθηκαν με κάποιον «Jens» που είναι φιλλέλληνας επειδή τάχα στέλνει τα παιδιά του σε ελληνικό σχολείο αλλά μας είπε τουρκόσπορους.
  -Το Βυζάντιο δεν είναι ελληνικό. Τι και αν έγκριτοι ιστορικοί έχουν μιλήσει για το αντίθετο.
  -Ο Κεμάλ ο σφαγέας 1000.000 Ελλήνων να τον υμνήσουμε ως τέκνο της Θεσ/νίκης και να του στήσουμε άγαλμα. Αφού το λέει ο Μπουτάρης ο εκλεγμένος από το λαό και νικητής του Ανθιμου του τραγόπαππα μουγγα εμείς.

  Ζ)ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ
  -Μόνιμος χρήστης χυδαιολόγιου Τρούμπας και Φυλής.
  -Ασεβής προς μανάδες άλλων και νεκρών
  -Επικύρηξε επ’αμοιβή άτομο του ιστολογίου.

  Αυτός λοιπόν είναι ο βίος και η πολιτεία «ΖΆΓΚΛΟΣ» αν και νομίζω ότι γράφει πέραν του ενός ονόματος.

  Και ΕΡΩΤΩ

  Ποιος Ελληνας θα εξέφραζε τόσες αντεθνικές θέσεις μαζεμένες?

  Ποιος ελληνας του εξωτερικού Αμερικής, Ευρώπης, Αυστραλίας έχει τετοια πιστεύω όπως αυτός?

  Ποιο παιδί του ιστολογίου έχει μιλήσει για τη περιουσία του τις γκόμενες του και τον υλικό του κόσμο?

  Πάσα σοβαρή κριτική και διαφψνία δεκτή EKTOΣ του αντίδικου Αιτών προς ypes.gr

  Ευχαριστώ

 47. Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλα αυτά τα διάβολολογήματα του διεφθαρμένου συκοφάντη.
  A) Πως είναι βέβαιος ότι δεν έχω Ελληνικό διαβατήριο και τι ρολο παίζει αυτό? Είναι αμάρτημα να έχω και ξένη υπηκοότητα? Και γιατί αυτό το ανασκατεμα? τι θέλει?
  B)Σε άρθρο με τίτλο «Και όμως, γίνεται διάλογος» Απάντησα: «Το παράξενο θα ήταν αν δεν γινόταν διάλογος» Αυτό ήταν και η αρχή της αντιπαράθεσης μας όπου άρχισε να με βρίζει.
  G) Κάποιος Jens έγραψε ένα κριτικό σχόλιο όπου λανθασμένα μας κατηγορούσε ότι μετά 400 σκλαβιάς έχουμε βιολογικά μπερδευτεί με τους τούρκους. Ευγενικά εγώ και ο Ανδρέας του εξηγούμε το ιστορικό background ότι δεν είναι έτσι. Στη συνεχεια μας εξηγεί ότι μεγάλωσε στην Ελλάδα, σχολείο και γυμνάσιο, τα παιδιά του τα στέλνει με δικά του έξοδα σε Ελληνικό σχολειό στη Γερμανία και είναι πρόεδρος σε μια Ελληνική κοινότητα. Εδώ έρχεται ο διεφθαρμένος και με ακατανόμαστες ύβρις επιτίθεται στον φιλέλληνα Jens και αναφέρεται στον ΒΠ πόλεμο. Ο jens του απαντα ότι δεν ήμουν καν γεννημένος τότε και ζητώ συγγνώμη για τον παππου μου! Ο διεφθαρμένος με κατηγορεί ότι είμαι ο Jens! Ο φίλος Ανδρέας όπως και εγώ ζητήσαμε συγγνώμη από τον φιλέλληνα Jens για την άδικη επίθεση από τον βασίλη
  D) Δεν είπα για την σημαία, αυτό είναι ψέμα, είπα ότι ο σταυρός δεν με εκπροσωπεί σαν άθεο.
  E) Δεν έχω πρόβλημα να συστηθώ, και αυτά έχουν γίνει πάντα αστειευόμενος. Δεν ντρέπομαι ότι έχω μια καλή ζωή, δεν μου τα έδωσε ο μπαμπάς μου, για όλα κόπιασα και κοπιάζω.

  Ο Mανόλη Γλέζος δεν ξέρω που κολλάει! Όπως και οι άλλοι κύριοι που αναφέρονται!
  Το βυζάντιο σαφώς και ήταν κατοχή, αυτή είναι η γνώμη πολλών ιστοριογράφων.
  Άλλο ένα ψέμα είναι για τον κεμάλ. Είπα ότι ο μπουτάρης εκλέχθηκε σαν δήμαρχος σαν αντίδραση στον άνθιμο που δεν έχει δουλειά με την πολιτική.
  Η ύβρις μου είναι ΠΑΝΤΑ απάντηση στις ύβρις του συκοφάντη, όπως στο παρόν σεντόνι.
  Νομίζω λέει ο συκοφάντης ότι γράφω με αλλα ονόματα! Νομίζει? Και με κατηγορεί? Ποτέ δεν θα έγγραφα με άλλο όνομα, γιατί άλλωστε?

  Από όλο αυτό το κατηγορητήριο, δεν καταλαβαίνω γιατί και για ποιο πράμα κατηγορούμε?
  Στο blog γίνεται διάλογος, συχνά διαφωνούμε και αυτό είναι μέρος της δημοκρατίας και της εξέλιξης! Δεν είναι «μίασμα» κάποιος που διαφωνεί! Ούτε «τούρκοχαφιές» οποιος σέβεται τον εκλεχθέντα δήμαρχο! Ούτε «Γερμανοτσολιάς» γιατί θέλει να είναι ευγενικός σε έναν φιλέλληνα Γερμανό! Αστειευόμενος είπα και πράματα για τον εαυτό μου που δεν έπρεπε να πω, αλλα αυτό δεν είναι αμάρτημα!
  Παρακαλώ τους επισκέπτες φίλους να κρίνουν και ας αναρωτηθούν:
  Τι θέλει να αποδείξει ο βασίλης? Προς τι όλη αυτή η επιθετικότητα?

 48. Θα παρακαλέσω τους φίλους επισκέπτες να διαβάσουν τα παραπάνω 2 σχόλια για να ενημερωθούν και να πάρουν θέσεις σε αυτό ακατανόητο φαινόμενο λασπολογίας, τι ακριβώς λέει και τι θέλει ο κύριος δολοπλόκος?

 49. Θα παρακαλέσω τους φίλους επισκέπτες να διαβάσουν τα παραπάνω σχόλια 55 και 56 για να ενημερωθούν και να πάρουν θέσεις σε αυτό το ακατανόητο φαινόμενο λασπολογίας, τι ακριβώς λέει και τι θέλει ο κύριος δολοπλόκος? θα μας απαγορεύσει να είμαστε Έλληνες? Είναι τρελός η θέλει να μας τρελάνει όλους?

 50. Έλα βρε Zanglos τα έχω διαβάσει τα συγκεκριμένα σχόλια!!Μην δίνεις σημασία σε αυτόν τον κομπλεξικό και μίζερο κακομοίρη τον ΒΑΣΙΛΗ!Για μένα αφού αισθάνεσαι Έλληνας είσαι Έλληνας και οι νόμοι που επικαλείται ο συγκεκριμένος δεν μου λένε κάτι!Έχω και εγώ συγγενείς Έλληνες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό και όταν προσβάλει έτσι εσένα είναι σαν να προσβάλει και τους προαναφερθέντες συγγενείς μου!Άστον τώρα πρέπει να βλέπει όνειρα!!Σήμερα αναχαίτησε τέσσερα τουρκικά αεροσκάφη πάνω από την Χίο!!!χαχαχαχαχαχαχα!!!!Zanglos μαζί σου!!!Καλά έκανες και έφυγες για Σουηδία!!!Γλίτωσες πολλά βάσανα!Και η αδερφή μου έφυγε και εργάζεται πλέον στο εξωτερικό!Προδωσε την Ελλάδα και αυτή;;Μην δίνεις σημασία σε αυτό το ομοίωμα ανθρώπου που κοιτάζει τον εαυτό του στον καθρέπτη και τον φτύνει!!!!

 51. 55.Λές πόλλά και μας έχεις κουράσει μην ασχολείσαι με τους άλλους απλά γράψε τις απόψεις σου χωρίς αιχμές και υπαινιγμούς για κανέναν αυτή την παρατήρηση την έχω κάνει και στον Zanglo.Δεν έχουν κανένα νόημα οι αντιπαραθέσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s