Στις 21 Μαρτίου η Ελλάδα θα βρεθεί… κατηγορούμενη ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, εγκαλούμενη… από την ΠΓΔΜ!
Πρόκειται για προφορική ακροαματική διαδικασία η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, την οποία και προκάλεσε με προσφυγή της η ΠΓΔΜ στις 17 Νοεμβρίου 2008, κατηγορώντας την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων της με βάση το Άρθρο 11, λόγω της έγερσης αντιρρήσεων αναφορικά με την αίτηση ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Στο Νατο δεν θα μπουν ποτε οι ελληνοαλβανοβουργαρομακεδονοσλαβοτουρκοι. Γιατι αυτο ειναι τα Σκοπια.Ενα μειγμα ολων των Βαλκανικων χωρων.
Δεν θα επρεπε καν να υφιστανται σαν χωρα και σαν σημαια,καθως δεν εχουν ουτε καν μια ενιαια επισημη γλωσσα και αλφαβητο κατοχυρωμενη σε πανεπιστημιακα συγγραμματα.
Είναι γεγονός ότι πρόκειται για μια απάτη στην ιστορία και στο διεθνές δίκαιο. Αλλά αυτά που λέμε εμείς δεν είναι και κατ’ ανάγκη αυτάπου θα πει το Διεθνές Δικαστήριο . Η απόφαση για το Κόσοβο πρέπει να μας κάνει επιφυλακτικούς για τη δυνατότητα αυτού του δικαστηρίου να αποδίδει δίκαιο.