Οι μη γηγενείς μουσουλμάνοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες, είναι εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον «ΕΚ» (φύλλο 23/1) ο αιγυπτιακής καταγωγής Ναΐμ Ελ Καντούρ, Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος, ο αριθμός τους υπερβαίνει τις 700.000.
Αυτό από μόνο του είναι πολύ ανησυχητικό. Εδώ προκύπτουν όμως πρακτικά ζητήματα. Το τέμενος, εφόσον κατασκευαστεί και όσο μεγάλο και να είναι, δεν αρκεί για να καλύψει τις λατρευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι σημειωτέον προέρχονται και από διαφορετικά δόγματα.
Οι περισσότεροι δείχνουν εδώ να αντιλαμβάνονται το ζήτημα και να είναι έτοιμοι για νέες «υποχωρήσεις», που θα αλλοιώσουν όμως τη φυσιογνωμία των πόλεών μας και της κοινωνίας μας γενικότερα.
Γιατί να μην φτιαχτούν τζαμιά;Ανεξιθρησκεία δεν έχουμε;όχι δύο,τρία αλλά οχτώ ,εννιά και παραπάνω αν χρειαστεί!Ας φτιαχτούν όσα να ΄ναι
αρκεί να βρεθεί τροπος να μην πληρώσει ο Ελληνικός λαός από την τζέπη του γι αυτά, όπως κακήν κακώς έγινε με το τζαμί του βοτανικού!Ας βρεθούν κονδύλια από όπου να ειναι αρκεί να μην τα χρυσοπληρώσουμε!
Ας εφαρμοστεί και στην πράξη η ανεξιθρησκεία και να μην γινόμαστε φανατικοί σε όποια θρησκευτικά πιστεύω!Αυτή είναι η άποψη μου!Σε όσους δεν αρέσει προτείνω ξυδάκι!
Και ξέρεις κάτι Πελοποννήσιε, στη πραγματικότητα η εκκλησία θέλει τα τζαμια, θέλει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων σε μεγάλη κλίμακα για να συσπειρώσει τους ανόητους οπαδούς της.
Αυτά που πετάει κάπου κάπου κανένας παπάς ενάντια, είναι στάχτη στα μάτια για να φανατίσει τα ποίμνια!
Λες ε;
Na min xtisti oute ena. Eimaste se eidiki geografiki thesi kai exoume eidiko parelthon me avaftistous kai afto prepei na to sevastoun oli, kai an den to sevastoun, sta paparia mas. Den tha mas pei kanenas ti na kanoume sti xora mas. Ekso oli h lathrometanastes kai na min xtisti kanena tzami.
Zanglos Πάλι μαλακία είπες (2)!!!
Η εκκλησία, τα κόμματα, οι ΠΑΕ, και κάθε καρυδιάς καρύδι, έχουν τρόπους συσπείρωσης….
Όλοι προκαλούν προβοκάτσιες για να φανατίσουν τους οπαδούς τους, κόμματα, ομάδες ποδοσφαίρου κλπ η εκκλησία προκαλεί και πολέμους.
Μονο οι τυφλοί δεν μπορούν να το δουν.
»η εκκλησία προκαλεί και πολέμους»;;;
Δωσε μου και μενα λίγο να πιω ρε….
Pingback,οι σταυροφοριες,οι σφαγες των εθνικων,οι σφαγες τον μονοφυσιτων απο τους βυζαντινους,ο πολεμος εναντιων των καθαρων, και αρκετα αλλα δεν σου λενε τιποτα;;
Ιουλιανέ, ο pig έχει την σημαία του μεγαλυτερου βλάκα του blog
Ioulianos εννοείς τις σφαγές από τους καθολικούς και τους παπικούς με τις σταυροφορίες τους;;;
Zanglos Σημαιοφόρε της μαλακίας και σουργελο του blog δεν περίμενα άλλη απάντηση από σένα….
Σα βγαίνει ο χότζας στο τζαμί,
αργά, σαν σουρουπώνει
κι όταν ακούω ΅μπίρ αλλάχ΅,΅μπίρ αλλάχ΅
το στήθος μου ματώνει.
Στα βάθη της ανατολής,
ΕΚΕΙ, ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΞΕΝΑ,
όταν ακούω ΅μπίρ αλλάχ΅,΅μπίρ αλλάχ΅
ο νούς μου πάει σε σένα…
Αφιερωμένη η ζεμπεκιά στο Γιώργο μας, στη Γιωργάρα μας, να πάρει και το Ραγκούση αγκαζέ να τη χορέψουνε μπροστά στον Νταγίπη μπρέ!!
Τι σημασία ρε κατώτερε παπικοί και σκατικοι? Για θρησκευτικούς πολέμους μιλήσαμε βλάκα!
Κάθε μέρα οι άνθρωποι στη γη σφάζονται εδώ και χιλιάδες χρονια για την θρησκεία τους, όλοι πιστεύουν ότι η δικη μου είναι η καλύτερη και οι άλλοι πρέπει να πεθάνουν, αυτό πιστεύεις βλάκα!
Αντε ρε από εδώ που θα μου κάνεις και μάθημα ρε ημιμαθή ημιέλληνα !!
η πολιτική με την θρησκεία έχουν άμεση σχέσει είναι συγκοινωνούντα δοχεία,ανδρέα είναι λάθος αυτό που λες και πολύ περισσοτεο ότι ξέχασες τα πρόσφατα αίματα στην αίγυπτο από τους μουσουλμάνους,και τις αντιδράσεις των χριστιανών που εν τάχει συσπειρωθήκανε.και μιας που το φέρε ο λόγος εγώ προτείνω την δημιουργία εθνικών ελληνικών ναών αντί για τσάμια,να σταματήσουν να μας βάζουν εισιτήρια στην είσοδο και να έχουμε ελεύθερη πρόσβαση όπως σε όλους τους αλλόθρησκους ναούς,τόσο ξεφτιλισμένο κράτος είναι που δίνει δικαιώματα σε μουσουλμάνους αλλόφυλους και κύριος λαθρους και κυνηγάει τους εθνικούς.
λάθος δεν το είπε ο ανδρέας αλλα ο Pingback
Ζανκλός αυτο το blog σου ξεφυγε ρε…
http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=12590.60
stef μη λες μαλακιες
Εγώ θα έλεγα να μετρηθούν οι “νόμιμοι μουσουλμάνοι μετανάστες” πρώτα και μετά να δούμε αν χρειάζεται να γίνει τζαμί.
Τι πιο δίκαιο από αυτό, αλλά δεν τους συμφέρει να θέσουν τέτοιο ζήτημα.
kostakis σωστός!
Pingback κάνεις λάθος,είδες την εκκλησία της ελλάδος να έχει πάρει θέσει για το θέμα των εθνικών ή στο μνημόνιο,αλλα όταν ήταν για τις ταυτότητες έκανε διαδηλώσεις σε όλη την χώρα.ξέρεις όμως γιατί τότε έκανε διαδηλώσεις και τώρα το κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο,για να σε προλάβω δεν έχει σχέσει με την προσωπικότητα του αρχηγού της ελληνικής εκκλησίας,και αν δεν ξέρεις ρώτα τον zanglo και οποιον άλλο θέλεις που να ζει η έχει ζήσει καιρό στο εξωτερικό για να σου πει πως έχουν η σχέσεις εκεί μεταξύ εκκλησίας και κράτους.δεν σου άρεσαν οι σταυροφορίες καλός,δεν δέχεσαι ότι είναι συγκοινωνούντα δοχεία πολιτική και θρησκεία καλός,αλλα να μην δέχεσαι το πρόσφατο γεγονός με τους νεκρούς χριστιανούς από μουσουλμάνους και τις αντιδράσεις αυτών τι να σου πω.αλλα το ίδιο είπες και τις προ άλλες στο ειρωνικό σχόλιο σου στο σχόλιο μου,δεν φταίς εσύ εγώ φταίω που σου κάνω και διάλογο,από το να πεις ότι λέω μαλακίες κανε διάλογο,αν δεν θέλεις διάλογο γιατί προφανώς δεν έχεις σοβαρά επιχειρήματα καλύτερα να μην πεις τίποτα από το να προκαλέσεις αντίλογο του επιπεδου σου δηλαδή να καταντήσουμε να βριζόμαστε.
Ρε φιλε εσυ που γραφεις με το ονομα μου δεν σου ειπα να το αλλξεις; Χαμπαρι δεν εχεις παρει οτι υπαρχει και αλλος πιο παλιος απο σενα ; ξυπνα και αλλαξε το για να καταλαβαινουν και οι αλλοι ποιος γραφει τι…..
Μας τα’χεις πριξει δηλαδη….
δεν σου έχω πει να μην γραφεις με αυτό το tag,εγώ παρακολουθώ τον χώρο όπως και στο infognomona εδώ και 18-20 μήνες τουλάχιστον,εσύ ποσα λεπτά της ώρας είσαι εδώ;ΕΓΩ είμαι μέσα εδώ από τους πιο παλιούς,όπως και ο zanglos,όμως βρε άσχετε έκανες ερώτηση στο daily news με το δικό μου το tag,ηλίθιε και έγραψες με το όνομα μου ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ και στο έχω ξαναπεί κόψε γιατί προκαλείς.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Η ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
ΑΙΝΤΕ ΒΛΑΚΑAAAAAAAAAAA ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAA
Calm down man….
ΕΧΕΤΕ (ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ) ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΑΡΘΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΣΑΣ….
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ !!!!
Α μα πια!!!!!!
Το blog εχει καταντησει μωρουδιακο…..
Ετσι νομίζω κι εγώ…..
Πελλοπονήσιε, πές αλεύρι. Ο Γέρος του Μωριά σε γυρεύει! (Για να σου ρίξει ένα φάσκελο γερό γι΄αρχή).
ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ; ΑΜΟΛΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!
Το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία από το 2007 στην Ιταλία. Που θέλουν να φτιάξουν τέμενος και τζαμιά; Εκεί; Ωραία. Ρίχνεις στην περιοχή λίγα χαριτωμένα γουρουνάκια, τα τραβάς με βίντεο για να υπάρχουν και οι απαραίτητες αποδείξεις ότι ο χώρος είναι πλέον «μολυσμένος» και ω, το θαύμα, ο χώρος ανέγερσης αυτομάτως καταστρέφεται και θεωρείται από τους μουσουλμάνους μολυσμένος και συνεπώς ακατάλληλος για την ανέγερση τεμένους ή τζαμιού!
Απλά πράγματα και καθαρίσαμε με το ζήτημα ανέγερσης τεμένους και τζαμιών στην Ελλάδα όπως καθάρισαν και στην Ιταλία!
Σιγά σιγά και “μολύνοντας” κάθε υποψήφια περιοχή ανέγερσης, θα τους φτάσουμε στην Εκάλη και στο Καστρί και ας ρίξει μετά ο Παπανδρέου και οι προοδευτικούληδες της αριστεράς τα γουρούνια για να γλιτώσουν εκείνοι τις δικές τους περιοχές από τον εξισλαμισμό και τον πολυπολιτισμό και αφήστε τους να κουρεύονται. Κάντε τους να χορέψουν πραγματικά πολυπολιτισμικά και θα δείτε πως το παραμύθι τους θα τελειώσει με τη μία και ανέξοδα.
Έυγε φίλτατε Ανδρέα του @30. σχολίου!Δείξε μας τι έστι χριστιανισμός!
Πελλοπονήσιε θες φάσκελο γερό εσυ τελικά!
@33.Eύγε και πάλι τέκνον μου!Συνέχισε να μας δείχνεις τι έστι χριστιανισμός!
34.Eύγε και πάλι τέκνον μου!Συνέχισε να μας δείχνεις τι έστι Δωδεκαθειστης
Το κατάλαβες αμέσως πως είμαι δωδεκαθειστής!ε;!Και να μουνα και στην πραγματικότητα Δωδεκαθειστης!Λέγε τέτοια τέκνον μου!Ο χριστιανισμός βγάζει κατί φαντασιόπληκτα σαινια λέμε!Άλλο τίποτα!
Συνέχισε να λές και άλλα ώστε να μας δείχνεις τί έστι χριστιανισμός!
Φωστήρα μου εσύ!
TO 33 ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!
(Το 30 είναι όμως).
ΟΥΤΕ ΤΟ 35 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ.
Απάντηση στο 32. Πελοποννήσιε, από αυτά που ξέρω για το Γέρο, αισθάνομαι μία εξαιρετική βεβαιότητα ότι έτσι (στην αρχή, για μετά θάχε κιάλλα, χειρότερα) θα αντιδρούσε αν διάβαζε αυτά που έγραψες στο 1. Γιατί αυτός έδωσε τα πάντα για τη λευτεριά της πατρίδας και εσύ είσαι έτοιμος να την πουλήσεις πίσω στους αλλόθρησκους. Δε λέμε να μην έχουνε τους λατρευτικούς τους χώρους, αλλά πρέπει να είναι λίγοι, ελάχιστοι και να μη μας μπαίνουν στο μάτι. Και να ξέρεις ότι αυτοί δεν είναι μαλθακοί και χαϊβάνια σαν εμάς τους χριστιανούς που σας ανέχονται. Αυτοί έτσι και δυναμώσουν τότε θα δεις χαντζάρι και σουβλί που σε περιμένουν κι εσένα και μένα μαζί που αντιδρώ στις μαλακίες σου με ηπιότητα.
Αυτός που πλαστογραφεί είναι ο Pingback που απο ότι φαίνεται συνεχίζει να αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα!Έχω πάψει να απαντώ στα όποια σχόλια που κάνει ως Pingback αν και χθες απ ότι φαίνεται πλαστογραφώντας σε, με παρέσυρε να του απαντήσω!Είμαι υπέρ της εφαρμογής σκληρότατων μέτρων εναντίων μεταναστών που δημιουργούν προβλήματα με τελική ποινή την βίαιη απέλαση από την χώρα!Προσφάτως σε 3 περιπτώσεις απείλησα ακόμη και με ξυλοδαρμό μετανάστες που προσπάθησαν με το έτσι θέλω να καθαρίσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου με ταυ,επιζητώντας φιλοδώρημα!Εγώ δεν είπα σώνει και καλά να φτιαχτούν οπωσδήποτε πολλά τζαμιά στην Αθηνα!όσα πρέπει είπα και να βρεθούν κονδύλια από αλλού χωρίς να πληρωθούν από την τζέπη μας όπως κακήν κακώς έγινε με του βοτανικού!Στο κάτω κάτω αρκετοί πλεον Έλληνες έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό!Δεν μιλώ για αυτούς της Δυτικής Θράκης!Θα μας σφάξουν και αυτοί;Πολύ ισλαμοφοβία ρε παιδάκι μου!Το γνωρίζεις όμως πως η ορθόδοξη θρησκεία χρησιμοποιήθηκε με τέτοιον τρόπο που είχε ως αποτέλεσμα την ζημίωση της χώρας μας;Θα μου πείς όμως πως χλευάζω τα θεία!Και ναι χλευάζω τα άγια λείψανα που οι Αγιοι Πατέρες σας έχουν καταδικάσει σε οικουμενική σύνοδο την πτωματολατρεία και κατ επέκτασην την λειψανολατρεία!Απλά τα λείψανα και οι θαυματουργές εικόνες χρησιμεύουν μόνο και μόνο για την ενίσχυση του πλουτισμού του κλήρου και κατεπέκταση της Εκκλησίας περιφέροντας τα από εδώ και από εκεί! Δεν μου λές τώρα!Έχεις χάψει και το παραμύθι του κρυφού σχολείου κατα την Τουρκοκρατία;Ένας μύθος και μισός είναι αφού 400 ολόκληρα χρόνια κατοχής οι Τούρκοι θα μπορούσαν πολύ άνετα να μας εκτουρκίσουν αφού βρισκόταν η τουρκοκρατούμενη Ελλάδα κολλητά στον μητροπολιτικό χώρο των Οθωμανών!Μας έσωσε το κρυφό σχολειό από την στιγμή που στην Οθωμανική αυτοκρατορία λειτουργούσαν ολόκληρες Ελληνικές σχολές αποδεδειγμένα;Όχι φυσικά!Απλά οι Τούρκοι δεν μας εξισλάμισαν και στο τέλος εκτούρκισαν διότι δεν τους συνέφερε αφού θα έχαναν πολλά έσοδα από τους βαρύτατους φόρους κατά των χριστιανών!Με λίγα λόγια οι Τούρκοι με την βοήθεια του Οικουμνικού Πατριαρχείου μας διατήρησαν χριστιανούς και όχι ο θεός!Αναρωτήθηκες γιατί το 1453 με την κατάληψη της Κων/πολης δεν γκρεμισαν αυτοί οι φανατικοί μουσουλμάνοι Οθωμανοι το Οικουμενικό Πατριαρχείο;Αντιθέτως του δοθηκαν υπερβολικά προνόμια;
Κατι άλλο τώρα!Θα μου πείς πως βρίζω τον Παίσιο!Και πάρα πολύ καλά κάνω και τον βρίζω!Ένα καλογερικό νούμερο ήταν με μηδενική βοήθεια προς τους συνανθρώπους του και μηδενικό συνολικά έργο!Είχε πεί πως ο θεός μας έδωσε τον καλύτερο πατριάρχη αναφερόμενος στον Βαρθολομαίο!Το πόσο καλός είναι αυτός ο Πατριάρχης αποδείχθηκε περίτρανα!Είχε πει πως ήθελε να ζήσει άλλα 10 χρόνια για να δει την Ελλάδα μέσα στα μεγαλεία!Το 1994 πέθανε ενώ τώρα το 2004 μας εχει σαν έτος αποχαιρετήσει προ πολλού!Που είναι ρε τα μεγαλεία;Μηπως οι Ολυμπιακοί αγώνες που χρυσοπληρώσαμε;Άστο καλύτερα!Είχε προφητέψει πόλεμο που θα οδηγούσε στην σφγαγή των Τούρκων καθώς θα σκοτώνονταν πάνω από 25 εκαττομύρια από αυτούς ώστε να μας δωσουν την ποθητή Πολην!Όπως προφήτεψε και ο Αιτωλός!Και ρωτάω εγώ ο αφελείς:Καταδέχεσε ρε να σκοτωθούν τόσοι συνάνθρωποί μας για να γίνει πραγματικότητα το απατηλό όνειρό της προσάρτησης στην χώρα σου της Κωνσταντινούπολης;Θα μου πείς για ιερά θεία δικαιοσύνη από τον καλό μας θεούλη της αγάπης για τα τουρκικά εγκλήματα!Θα ανταπαντήσω εγω πως οι Τούρκοι διέπραψαν φοβερά εγκλήματα στο παρελθόν όπως έγινε στον Πόντο στην μικρά ασία στην χίο και αλλού!Κάναμε και εμείς όμως φοβερά εγκλήματα κατά Τούρκων ακόμη και Ελλήνων μουσουλμάνων όπως έγινε στην Τριπολιτσά το 1821 στην πολύχρονη διαμάχη μεταξύ Ελλήνων χριστιανών και Ελλήνων μουσουλμάνων στην Κρήτη,στην μικρασιατική εκστρατεία και αλλού!Μην κοιτάς που δεν τα λένε!Δεν έκαναν μόνο οι Τούρκοι εγκλήματα λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι!
Και ας επεκταθούμε κύριε θρήσκε και αλλού!Το γνωρίζεις πως και στον χριστιανισμό η κατανάλωση χοιρινού απαγορεύεται;Όχι προφανώς!Κάτι άλλο τώρα:Το μοναδικό ευαγγέλιο που αναφέρεται στην παρουσία του Ιωάννη κατά την σταύρωση καθώς και η φράση:Μητερ ίδε ο υίος σου, είναι το κατα Ιωάννη και μόνον, συμπεραίνοντας και από εδώ πως η ιστορία γραφόταν πάντα από αυτούς που έχουν στα χέρια τους τα μέσα ενημέρωσης!
Αν έχεις καταλάβει τουλάχιστον δεν χλεύασα και έβρισα μέχρι τώρα ούτε Χριστό ούτε και Παναγία μεχρι τώρα!Οι θρησκείες έχουν επινοηθεί από την φαντασία μερικών έξυπνω κατεργαραίων και στην προσπάθειά τους να αποδείξουν πώς μετα θάνατον υπάρχει ζωή πρόσθεσαν και ψεύτικα γεγονότα που ποτέ δεν συνέβηκαν!Ο φόβος του θανάτου και τι συμβαίνει μετά από αυτόν έκανε τον άνθρωπο να επινοήσει την θρησκεία!Δεν είναι λοιπόν η θρησκεία ακριβώς απάντηση στην ύπαρξη του ανθρώπου όπως κακήν κακώς ανέφερε κάπου ο Δ.Ι.
Γιατί τα ανέφερα αυτά;Έτσι μου ήρθε!Φίλτατε Ανδρέα!
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ Δεν μπορείς να κατηγορείς κάποιον ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ και να προκαλείς!!!
ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!
Κύριοι του ιστολογίου Μιλήσιε και ΔΙ δεν μπορείτε να δείτε ποιός είναι ο ανακατώστρας που γράφει με πολλά ονόματα;
ναι!!!! δωστε τις ΙΡ τώρα!!!
Πελοποννήσιε, έχω και εγώ αυτή την υποψία ότι πίσω από πολλά σχόλια με μαϊμού ονόματα, όχι όλα, κρύβεται ο pig, γιατί όταν εμφανίζονται οι μαϊμούδες αυτός εξαφανίζεται, οι μαϊμούδες έχουν γράψει με ολονών τα ονόματα εκτος το δικό του, και το στυλ ταιριάζει. Πάντως εγώ το έχω δηλώσει, θα βάλω ιδιωτικό αστυνομικό να τον βρει σε ποια τρύπα κρύβεται στη Θεσσαλονίκη και θα του πω κάτι που δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ ξανά!
Μεγάλη φαντασια έχεις….
μάλλον έτσι πρέπει να είναι ο pingpack από υβριστής και είρωνας τώρα το παίζει καλο παιδί,κάτι δεν πάει καλά εδώ.πάντως πελοπονησσιε αυτά που λες έχουν ξανά ειπωθεί αλλα δυστυχώς όταν μιλάς ιστορικά σε ανθρώπους που σκέφτονται θρησκευτικά δεν παίρνεις απάντηση,στην ουσία από τέτοια σχόλια ξεκινήσανε οι τσακωμοί εδώ μέσα,και κάποιοι είμαστε υπέρ τις αρχαίας θρησκείας και κάποιοι είναι με την νέα τον χριστιανισμό,που όπως γνωρίζεις και το ακούμπησες γλυκα γλυκα στο σχόλιο σου δεν ταιριάζουν,δεν έχουν στην πραγματικότητα καμια σχέσει αγάπης μεταξύ τους.
Εντάξει Πελοποννήσιε, συγγνώμη που ήμουν δηκτικός εναντίον σου, ίσως παρεξήγησα μέρος αυτών που έγραψες στο 1. Πολλές υποθέσεις κάνεις γι αυτά που πιστεύω. Το πιστεύω μου είναι ο σκληρός δογματικός θεωρητικός πυρήνας του χριστιανισμού, ο οποίος και υψηλή λογική περιέχει και τεράστιο φιλοσοφικό βάθος και μάλιστα αρχαιοελληνικής υφής και εν πολλοίς και προέλευσης. Από εκεί και πέρα λειτουργεί η λογική μου που είναι δώρο Θεού προς το ανθρώπινο δημιούργημά Του μαζί με την ελευθερία (λόγος και ελευθερία). Δυστυχώς, από αυτά τα δύο μέγιστα δώρα του Δημιουργού, ο ίδιος ο άνθρωπος κατασκεύασε το υπαρξιακό του δράμα. Γιατί απομακρύνθηκε από το Θεό ο Οποίος, ως άπειρος και ακατάληπτος, φυσικά δεν μπορούσε να χωρέσει στη λογική του και με την ελευθερία του πολλές φορές επέλεγε το κακό και ταυτόχρονα την αυτοτιμωρία του.
Επειδή ξέρεις κάποια πράγματα επιφανειακά να σε ενημερώσω ότι στον χριστιανισμό δεν υπάρχει ούτε εικονολατρεία ούτε λειψανολατρεία. Η λατρεία είναι προνόμιο αποκλειστικό του Θεού. Τιμή αποδίδεται στα παραπάνω. Έχεις δίκιο ότι για τα μάτια και το μυαλό του αδαή και κυρίως του κακεντρεχή, υπάρχουν πολλά παρεξηγήσιμα στοιχεία στην χριστιανική λατρεία. Επίσης δεν γνωρίζουν όλοι (ίσως ούτε κάν οι περισσότεροι) χριστιανοί την πίστη τους σε βάθος.
Για το χοιρινό που λες με παραξένευε και εμένα και με σκανδάλιζε ίσως το πώς σε εμάς που δεν είμαστε εβραίοι επιτρέπεται. Ο πνευματικός μου μου έλυσε κάποτε την απορία. Ο απόστολος Παύλος έχει τεκμηριώσει την αποδεκτότητα της βρώσης χοιρινού όπως και τη μη αναγκαιότητα της περιτομής.
Δεν είπα ότι χλέυασες τα θεία και ιερά μου, χαίρομαι που έχεις και σέβεσαι κάποιες αρχές και το θεωρώ προαπαιτούμενο για να σε σέβομαι κι εγώ. Και πάλι συγγνώμη για την επιθετική ειρωνεία, δεν ήταν κακόβουλη, ειλικρινά.
@48 Ανδρέα δεν τρέχει τίποτε!Και αν νιώθεις πως κάπου σε προσβάλω ως άνθρωπο και ως χριστιανό, να μου το λές ευθέως, με τον τρόπο που πιστεύεις εσύ καλύτερα,αν κάπου ίσως έχω άδικο ή έχω παρεκτραπεί!Δεν είμαι και αλάνθαστος ξέρεις!Έχω και εγώ τα ελλατώματα μου όπως και ο κάθε άνθρωπος ακόμη και οι ιδιοφυίες,έχω και τις εσφαλμένες αντιλήψεις μου για πράγματα που δεν γνωρίζω 100%!