Έντονο ενδιαφέρον εξέφρασε η κινεζική πολεμική βιομηχανία για το Ταχύπλοο Καταδυόμενο Σκάφος Επιφανείας που ανέπτυξε ελληνική σχεδιαστική ομάδα και παρουσιάζει στο τεύχος που κυκλοφορεί κατ’αποκλειστικότητα η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και τον ερχόμενο μήνα αναμένεται παρουσίαση του σκάφους σε αντιπροσωπεία της κρατικής κινεζικής εταιρείας NORINCO, η οποία θα επισκεφθεί την Ελλάδα για να διερευνήσει ευκαιρίες συνεργασίας με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΕΝ ΔΡΑΣΗ!!!,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΩΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΙΩΑΝΝΗ δυστυχώς έτσι είναι! Τα ίδια έγιναν και με τις εφευρέσεις του Γ.Γκιόλβα!
Πολλά ελληνικά μυαλά θα αξιοποιηθούν πάλι από άλλες χώρες!
Αυτό το άρθρο σε απάντηση σε όσους λένε πως η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα!(συν το Πήγασος,συν το ελικοπτεράκι που ανιχνεύει ραδιενέργεια)
Βέβαια και μόνο τα σχέδια να πάρουν οι Κινέζοι,θα το αντιγράψουν και θα το «μοιράζουν μέσα στα γαριδάκια».
Πρέπει να προσέξουμε!