"Greek National Pride" blog / ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Ανυποχώρητος ο Μουμπάρακ


Δεκάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι παραμένουν για έβδομη συνεχή ημέρα στους δρόμους του Καΐρου, υπό το άγρυπνο μάτι του στρατού, αλλά και της αστυνομίας που επιστρατεύτηκε εκ νέου για την επαναφορά της τάξης.

Η έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας που με εντολή του Χόσνι Μουμπάρακ παρατείνεται και σήμερα, μετατίθεται μία ώρα νωρίτερα, στις 15.00, χωρίς ωστόσο να επηρεάζει τις ογκώδεις διαδηλώσεις.  πηγη

11 thoughts on “Ανυποχώρητος ο Μουμπάρακ

 1. part 1
  Ο ΕΛ ΜΠΑΡΑΝΤΕΙ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ .

  From HEIL GAP
  Φωτογραφία από διαδίκτυο
  http://media.washtimes.com/media/image/2010/08/01/20100801-183922-pic-345657115_s640x488.jpg?895ff25c2ca704a648ce15dea084090dc956a8c6

  Ο επικεφαλής ( το μαντρόσκυλο) της επιτροπής πυρηνικού έλεγχου του ΟΗΕ, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, παράτησε τον άνετο αφορολόγητο τρόπο ζωής του στη Βιέννη την περασμένη εβδομάδα , για να πετάξει προς την Αίγυπτο και να παρουσιάσει τον εαυτό του ως τον ηγέτης των ημερών της αντιπολίτευσης , μετά από μια πολύ μεγάλη διαδήλωση η οποία απείλησε να σαρώσει τον δικτάτορα της χώρας, ο οποίος υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ που χρηματοδοτεί τον στρατό του .

  Όμως, παρά τον κατ οίκον περιορισμό του όπως ο ίδιος δραματικά μας πληροφορεί , κανένας δεν είναι σε θέση να μας επιβεβαιώσει το αν έχει πράγματι ποτέ συλληφθεί – Ο Ελ Μπαραντέι αδυνατεί να κερδίσει την συμπάθεια των Αιγύπτιων αντικαθεστωτικών οι όποιοι μόλις τώρα έχουν ακούσει για τις πράξεις του και δεν έχουν ακόμη ιδέα για τις περίφημες εκθέσεις που έκανε στην ξακουστή θέση του.

  Προωθείται όμως από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης του Al Jazeera, ως ένα βασικό σχήμα της αντιπολίτευσης . Εμφανίστηκε δε σήμερα σε ένα συλλαλητήριο στο κέντρο του Καΐρου μαζί με τους εξτρεμιστές , ψευδό «Αδελφους Μουσουλμάνους» – των οποίων η ιστοσελίδα ήταν η μόνη που δεν την έκλεισαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απαγόρευση του internet – που ισχυρίζονται ότι έχουν εντολή να συνδιαλλαγουν για το λαό.

  Αλλά κανείς δεν του έδωσε καμία μα καμία προσοχή η σημασία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

  Μοιάζει με ένα τυφλό όργανο της κυβέρνησης που θα αποτελείται από Μουμπάρακ, Ελ Μπαραντέι και την Μουσουλμανική Αδελφότητα και ετοιμάζεται να αναλάβει την εξουσία, παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης, αλλά ο λαός της Αιγύπτου δεν είναι τόσο εύκολο να ξεγελαστεί.

  Ο Ελ Μπαραντέι έχει επιλεγεί σαν μαριονέτα τους σε αυτή τη διαδικασία εξομάλυνσης και είναι το αποτέλεσμα παρασκευασμάτων τουλάχιστον 15-20 χρόνια (μια γενιά) της CIA.
  Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι έχει ζητήσει από τον αιγύπτιο πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ να παραιτηθεί υπέρ του ανδρεικέλου της παγκοσμιοποιησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι που τώρα ετοιμάζεται να ενεργήσει ως Ο Μαγικός Αυλός του Βολφγκανγκ Αμαντεους Μότσαρτ ( όπερα που η πλοκή της υπονοείται πως εκτυλίσσεται στην αρχαία Αίγυπτο, ωστόσο δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια η εποχή ή ο τόπος.) για μια επανάσταση που έχει τεθεί υπό ομηρία από την παγκόσμια ελίτ.

  Μιλώντας με τους συναδέλφους του ΚΠΑ το μέλος Christiane Amanpour, Μπρεζίνσκι είπε αυτή την εβδομάδα στο ABC News », ότι ο Μουμπάρακ θα πρέπει να πειστεί να βγει εκτός εξουσίας , και ότι η συμβουλή αυτή είναι προς το συμφέρον του, καθώς και προς το συμφέρον όλης της Αιγύπτου και ότι ήδη θέτει σε κίνηση μια διαδικασία η οποία θα τον διευκολύνει σε αυτό. »

  Παρά το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι προειδοποίησε για «παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» κατά τη διάρκεια συνάντησης ΚΠΑ πέρυσι που απείλησε να ανατρέψει την υφιστάμενη διεθνή τάξη, είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι απευθύνει έκκληση για την απομάκρυνση του Μουμπάρακ, παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας υπάκουος δούλος στη νέο-ελίτ της παγκόσμιας τάξης.

  Έγινε γνωστό στους κύκλους της παγκοσμιοποίησης του Brzezinski, τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια ότι η Αίγυπτος παραπαίει στο χείλος μιας εξέγερσης και ότι μια άλλη πολιτική οντότητα θα καλύψει το αναπόφευκτο κενό εξουσίας, αν η ελίτ δεν βγει μπροστά από το παιχνίδι.
  Γι ‘αυτό η αμερικανική πρεσβεία και εκπαιδευμένοι ηγέτες ανταρτών θα διεισδύσουν στις ομάδες της αντιπολίτευσης από την αρχή, καθώς αποκάλυψε το Σάββατο η Telegraph.

 2. part 2
  Οι γεωπολιτικοί ελιγμοί των ΗΠΑ και το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα δεν λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η εξέγερση στην Αίγυπτο καθοδηγείται από γνήσια παράπονα σχετικά με την απότομη αύξηση των τιμών των τροφίμων, της υψηλής ανεργίας, της βιαιότητα της πολιτικής και ότι το δίκαιο του λαού κατάφερε και ανέτρεψε τα 30 χρόνια δικτατορίας.

  Ωστόσο, εάν οι διαδηλωτές επιτρέπουν στον ψευτοπολιτικό της παγκοσμιοποίησης Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι να καταλάβει την εξουσία, ώστε οι ενέργειές τους να είναι μάταιες και τελικά άνευ αξίας, τότε ……… …………. ………

  Ελ Μπαραντέι χρησιμεύει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ομάδας Κρίσεων, η οποία την Παρασκευή εξέδωσε ένα δελτίο τύπου διαμαρτυρόμενη για την απόφαση εξ ονόματος των αιγυπτιακών αρχών , να θέσουν Ελ Μπαραντέι κατ ‘οίκον περιορισμό.

  Η Διεθνής Ομάδα Κρίσεων είναι μια σκιώδη ΜΚΟ (μη κυβερνητική οργάνωση) που έχει ετήσιο προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι το απαιτούμενο bankroll από τους ομοίους του Carnegie, το Ford Foundation, το ίδρυμα Bill & Melinda Gates Foundation, καθώς και George Soros . Ανοίξτε «OPEN SOCIETY INSTITUTE” O ίδιος ο Σόρος είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της οργάνωσης . Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια σημαντική γεωπολιτική ομάδα καθοδήγησης για την παγκόσμια ελίτ.

  Το γεγονός ότι ο άνθρωπος Ελ Μπαραντέι τους έχει προετοιμαστεί για να διευθύνει την μετά-Μουμπάρακ κυβέρνηση θα πρέπει να κρούσει κώδωνα του κινδύνου που θα ηχεί στα αυτιά του κάθε διαδηλωτή που διαμαρτύρεται στο όνομα της προσπάθειας να παλέψει για την Αίγυπτο μακριά από τα νύχια ενός νέου ελέγχου της παγκόσμιας τάξης.

  Το Al Jazeera [Al Jazeera ρεπόρτερ Αϊμάν εκθέσεις Mohyeldin] ανέφερε ότι αυτόπτες μάρτυρες είδαν «κακοποιούς» που συνδέονται με την Υπηρεσία Κεντρικής Ασφαλείας του αιγυπτιακού καθεστώτος – με πολιτικά, αλλά που έφεραν οπλισμό από την κυβέρνηση να προβαίνουν σε λεηλασίες στο Κάιρο. Ο Ayman λέει επίσης ότι οι επιθέσεις αυτές τώρα αυξάνονται σε αριθμό.
  «Κακοποιοι» που μεταφέρονται γύρω γύρω με τις μοτοσικλέτες τους προβαίνουν σε λεηλασίες καταστημάτων και σπιτιών, σύμφωνα με το Αλ Τζαζίρα. Συμπληρώνει δε , ότι είναι όλο και περισσότερες οι αναφορές για λεηλασίες. Πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός, ότι μια ομάδα κλεφτών που είχαν συλληφθεί από τους πολίτες στην αριστοκρατική συνοικία του Καΐρου Ηλιούπολη αποδείχθηκε ότι είχαν δελτία ταυτότητας τους ως μέλη των δυνάμεων ασφαλείας τους καθεστώς.

  Ομοίως, η αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ Masry Alyoum προσφέρει αρκετές μαρτυρίες κατά των κρατικών-παραγόντων-προβοκατόρων
  Κακοποιοί μισθωμένοι από την κυβέρνηση λεηλατούν κατοικημένες γειτονιές και εκφοβίζουν τους αμάχους, λένε αυτόπτες μάρτυρες.

  Στην Masr αl-Qadeema, μια άλλη συνοικία, ο Khaled Barouma, επιβεβαίωσε ακριβώς τα ίδια γεγονότα . «Η κυβέρνηση είχε χαλαρώσει τα μέτρα φύλαξης στους κατάδικους και κατόπιν τους έβγαλε και έξω από τις φυλακές. Γνωρίζουμε τα πάντα και τους πάντες σε αυτή τη γειτονιά », είπε, προσθέτοντας ότι οι νέοι της γειτονιάς προσπαθούν να σώσουν τον τόπο τους περιπολώντας τους δρόμους της με κλομπ.

  Πάντως εδώ αδέλφια δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα . διότι πώς να αποδράσει ο κακοποιός από την φυλακή την στιγμή που ο πασοκοσυριζαιος νομοθέτης δεν τον φυλακίζει εάν η προβλεπομένη ποινή του δεν υπερβαίνει τα 10 έτη .

  «Η κυβέρνηση θέλει να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι πρόκειται για μια εξέγερση των φυλακισμένων, το οποίο όμως και δεν είναι αληθές . Η κυβέρνηση είναι αυτή που είναι ο εγκληματίας «, είπε ο Χαλίλ Fathy, ένας τοπικός δημοσιογράφος που καλύπτει τα γεγονότα εκ του σύνεγγυς.

 3. part 3
  Ο Ayman Nour, ηγέτη της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του Κόμματος, Ghad δήλωσε στο Al-Masry Al-Youm ότι «Το καθεστώς προσπαθεί να προβάλει η χειρότερη δυνατή εικόνα ώστε να καταστήσει σαφές στους ανθρώπους ότι έχουν μόνο μία από τις δύο εναλλακτικές λύσεις: είτε την υπάρχουσα τάξη ή το χάος», είπε.
  Δεκάδες περιστατικά λεηλασίας έχουν αναφερθεί από χθες. Πολλές κατοικημένες γειτονιές υποστεί επίθεση από τραμπούκους και πρώην κατάδικους , παρά τη στρατιωτική παρουσία.

  Και η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor προβλέπει τις ακόλουθες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σε σημερινή έκθεση:

  Οι δυνάμεις ασφαλείας με πολιτικά που ασχολούνται με την καταστροφή των περιουσιακών στοιχείων του δημοσίου, προκειμένου να δώσουν την εντύπωση ότι πολλοί διαδηλωτές αποτελούν δημόσια απειλή.

  HEIL GAP ( or mind the GAP )

 4. Δυστυχώς κρινοντας απο την πείρα που εχουμε απο αλλες επαναστασεις στον Αραβικό γενικα κόσμο και στη Μ.Ανατολή,τον ενα δικτάτορα θα ακολουθήσει καποιος αλλος.Αν και στη προκειμένη περίπτωση,μεχρι στιγμής τουλάχιστον,δεν εχει ξεπηδήσει κανένας ηγετης απο ολα αυτά και η επανάσταση δείχνει να είναι πραγματικά λαική και εκ των κάτω.Βεβαια επέστρεψε ενας καραγκιόζης για να εκμεταλλευτεί τους αγώνες και τις θυσίες με αίμα του λαού,αλλά δεν φαινεται για τον Ηγέτη που χρειαζεται η χώρα τη στιγμή αυτή.Οσο για τον Μουμπαρακ θα έπρεπε να εχει συλληφθεί και κρεμαστεί δημόσια για τα δεινά και την καταπίεση στο λαό της Αιγύπτου επι τριάντα ολόκληρα χρόνια.

 5. Και μεις έχουμε ΣΑΜΑΡΑ πιθανότατα ηγέτη σήμερα,όμως τα βαρίδια,είναι τόσο βαριά που θα κάτσουν τι βάρκα,δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει έτοιμος ηγέτης δοκιμασμένος,κατά συνέπεια το δράμα θα συνεχίζεται.-

 6. From HEIL GAP

  Αγαπητέ κύριε Pingback | Φεβρουαρίου 1, 2011 ειλικρινώς δεν κατανοώ το ενδιαφέρον σας περί του τι επαγγέλλομαι .
  Θα σας διαβεβαιώσω όμως ότι εγώ δεν έχω τη παραμικρά περιέργεια περί του επαγγέλματος του κάθε Έλληνα σχολιαστή.
  Σας ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε ώστε να διαβάσετε τις πληροφορίες που έφερα .

  Για εσάς δε Μητρο | Φεβρουαρίου 1, 2011 που με χαρακτηρίζεται τρελό , Μην ανησύχησε , θα ειδοποιήσω την νοσοκόμα του ασύλου σας όταν έρθει να σας δώσει το χαζο-φάρμακο σας , να σας αλλάξει και πλευρό , για να μην μου πιαστείτε, και έχετε και άλλα κουσούρια .
  HEIL GAP ( or mind the GAP )

 7. Μα υπάρχει κάνει που διαβάζει αυτά τα σεντόνια?
  Πάντως Λακαιδεμον δεν είσαι αγαπητέ Heil GAP!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s