"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Οι μετανάστες αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδος


Σε 11.305.118 άτομα, εκτιμάται ότι είχε ανέλθει την 1η Ιανουαρίου 2010 ο πληθυσμός της Ελλάδας, αυξημένος κατά 44.716 άτομα σε σύγκριση με την 1η Ιανουαρίου 2009. Η εξέλιξη αυτή πάντως κατά κύριο λόγο οφείλεται στην καθαρή μετανάστευση (35.099 άτομα) και πολύ λιγότερο στις γεννήσεις (9.617 άτομα).

Αυτό προκύπτει από ειδική έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), για την εξέλιξη του πληθυσμού στην Ελλάδα

6 thoughts on “Οι μετανάστες αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδος

  1. Τα γνωστά greek statistics. Εγώ δεν τους πιστεύω. Είναι γνωστό ότι οι λαθραίοι είναι 2 εκατομμύρια κι όχι 800 χιλιάδες που τους βγάζουν οι υπηρεσίες του κράτους.

  2. Καλα μας δουλευετε?
    Μονο 35,000 λαθρομεταναστες μπηκαν μεσα σε ενα χρονο στην Ελλαδα?

  3. ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΙΣΧΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Ο ΑΛΗΘΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 3.873.000. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.
    ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΤ΄ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90% ΚΑΤΩ ΑΠΟ 30ΕΤΩΝ. ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ.
    ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ. Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ (ΗΛΙΚΙΑ, ΦΥΛΟ) ΝΑ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  4. Ο Κουρήτης έχει δίκιο και πρόκειται πλέον για εθνική προδοσία. Είναι ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ! Και επειδή κάποιοι το έιχαν πεί , καταδείξει, προειδοποιήσει, αυτοί που κυβερνούσαν-κυβερνούν και δεν άκουγαν-ακούν, είναι προδότες της πατρίδας.

Σχολιάστε