
O Cesur Cert, δημοσιογράφος το 1996 του γραφείου της Χουριέτ στη Σμύρνη, ήταν αυτός που κατέβασε την Ελληνική σημαία από την Μεγάλη Ίμια, τη μία δηλαδή από τις δύο βραχονησίδες που οι Τούρκοι αποκαλούν Kardac, μαζί με άλλον ένα συνάδελφό του. Ακούστηκε και γράφτηκε, ότι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι ήταν πράκτορες Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ρωτήσαμε τον Cesur Cert, με αφέλεια, αν πράγματι ήταν πράκτορας που εκτελούσε εντολές, αλλά και πώς αισθάνεται σήμερα, 15 χρόνια μετά. Μας είπε πολλά και
ενδιαφέροντα.
Δείτε τι μας είπε:


«…δεν καταλαβαίνω πώς κρατάτε τόσο ψηλά το θέμα του κατεβάσματος της ελληνικής σημαίας…»
Τι λέει ο άνθρωπος… Σκεφτείτε να πηγαίναμε εμείς να κατεβάσουμε σημαία από Τουρκικό νησί…
«…με κυνηγάνε ακόμη γι’ αυτό που έκανα πριν 15 χρόνια, λες κι ήταν κάτι σοβαρό…»
Όχι μεγάλε, δεν είναι σοβαρό να πηγαίνεις σε ξένη χώρα και να κατεβάζεις τη σημαία της.
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!!!.ΤΟΝ ΣΩΛΩΜΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ???.ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΛΑ,ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΒΟΛΟΘ.
Βρωμιάρη Μογγόλε αυτά να τα πεις στα παιδιά των νεκρών του ελικοπτέρου εκείνη τη νύχτα.
Αλλά και η δική σου η ώρα κοντά είναι.
i vlakas einai i ontos praktoras tis MIT.
Simperiferete san to pedaki pou eklepse to gliko apo to vazo.
To an oi dio xores pigenan se polemo kai oti me tin praksi tou apaksione ta vasika ethnika idanika enos oloklirou laou kanei pos den to katalavenei.
Gi ayto leo oti i vlakas einai i praktoras tis MIT.
Mporei kai ta dio.
Θρασύτατος…
Α ρε ατύχημα που σου χρειάζεται…
Τι να ξεχαστεί ρε φίλε;Πλάκα μας κάνεις τώρα;Τίποτε το ιδιαίτερο!!Απλά με την ενέργεια σου αυτή,που πήγες και υπεστειλες την Ελληνική σημαία, κόντεψε να αιματοκυλήστει το Αιγαίο!
Δε μιλάς σοβαρά!!!!Πλάκα μας κάνεις!Μας δουλεύεις!!
TH VIZA ELEYTHERAS TOY THN EIXE XORHGHSEI H MPAKOGIANH
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ.ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΜΑΣ Η ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!!!!!
Γιάννο, πράγματι, 10 χρόνια πριν τα Ίμια, είχανε φάει μπαμπέσικα τον Στρατιώτη Καραγώγο στον Έβρο, και εμείς καθαρίσαμε 8 μεμέτια…
Τη δημοσκόπιση στα δεξιά της σελίδας την βλέπουμε κάθε μέρα και ψηφίζουμε κάθε μέρα τα ίδια άτομα. Μπα δεν νομίζω να δώσει διαφωτιστικό απότέλεσμα…κρίμα τον κόπο σας.
Ο Σολωμός Σολωμού το 1996 στην Κύπρο δολοφονήθηκε από τούρκο έποικο όταν πήγε να κατεβάσει την τουρκική σημαία. Μας δουλεύει ο τουρκαλάς.
Σχετικά με τη δημοσκόπιση δεξιά συμφωνώ με τον άγνωστο. Εγώ έχω ψηφίσει πάνω από 10 φορές!
βεβαίως και κάνει πλάκα μαζί μας γιατί ξέρει τι χώρα είμαστε, αν του είχε συμβεί κανένα ατύχημα όπως ανέφερε κάποιος πιο πανω δεν θα μιλούσε τώρα ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος και κάποιοι άλλοι θα το σκέφτονταν πριν κάνουν κάτι παρόμοιο, αλλά είπαμε εδώ κατοικούν κοπρίτες όπως είπε και ο αρχικοπρίτης
@11 και 13. Η δημοσκόπιση σε μπλογκ βασίζεται στη συνεπεια ,τη καλη θεληση και τον χαρακτήρα των επθισκεπτών,για μια πληροφόριση όλων μας.Αν μερικοί δεν εχουν να κανουν τίποτε αλλο απο το να παιζουν σαν παιδάκια,λυπάμαι πολύ.Τι αλλο μπορούμε να κανουμε;Παντως απο τα αποτελέσματα είναι φανερόν που ανήκουν αυτοί που ψηφιζουν πολλές φορές.Κριμα.
Κατά τη γνώμη μου – τη στιγμή που κατέβαζαν την Ελληνική σημαία, δηλαδή πριν το επισόδειο, ας τους μπουζούριαζε το λιμενικό και δεν θα ξανάβλεπαν το φώς της ημέρας. Νομίζω ότι αυτή θα ήταν η σωστή διαδικαστικά κίνηση πρωτού καν σταλλεί ο Ελληνικός στόλος ή τα ΟΥΚ κλπ.
Το αρθρο είναι ανώνυμο, αυτό και μόνο πρέπει να σας βάλει σε υποψίες. Απλά μας εμπαίζει. Οι συνεργάτες των Τούρκων στην Ελλάδα (Defencenet.gr και άλλα blogs) παίζουν το παιγνίδι σωστά. Για όσους δεν καταλάβατε ακόμα, παίρνετε την πληροφόρησή σας από τους Τούρκους τους ίδιους αυτή τη στιγμή. Απλά περνάμε την ώρα μας……… μη το ξεχνάτε αυτό…
H συνέντευξη δόθηκε σε ένα από τα παλαιότερα και πιό εγκυρα ελληνικά ιστολόγια, το taxalia, που έχει δώσει εξτάσεις εκατοντάδες φορές. Τι θα πεί είναι ανώνυμη και τις μπούρδες λες για το defensnet «συνεργάτες των Τούρκων στην Ελλάδα»!
Δημοσιογράφοι είναι, τη δουλειά τους κάνουν, όπως σε όλο τον κόσμο. Σου παρουσιάζουν τι λέει ο ένοχος, όπως στο δικαστήριο. Το να παίρνουν την απολογία κάποιου δεν είναι κακό, αλλιώς θα ζούσαμε στο σκοτάδι. Ο δικαστής που ακούει τον δολοφόνο, δεν του λέει «εσύ σκάσε δεν θα μιλάς¨», ούτε συμφωνεί με όσα λέει.
Συνέλθετε επιτέλους !
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΜΟΓΓΟΛΕ HOMO SAPIENS ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ .ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ …….ΓΙΑ ΞΑΝΑΕΛΑ !!!!!