«Ένα τετραώροφο κτίριο κατέρρευσε σήμερα στην Άγκυρα, έπειτα από έκρηξη, πιθανότατα από διαρροή υγραερίου, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 4 άνθρωποι και να τραυματιστούν 29, όπως ανακοίνωσε ο νομάρχης της Άγκυρας Αλαντίν Γιουκσέλ.Τέσσερις εργάτες σκοτώθηκαν και ακόμη 27 τραυματίστηκαν, τέσσερις από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση», δήλωσε ο νομάρχης στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV.
Σύμφωνα με την τουρκική τηλεόραση η έκρηξη σημειώθηκε στη βιομηχανική περιοχή Οστίμ της Άγκυρας και κατέρρευσαν δύο από τους τέσσερις ορόφους μιας βιοτεχνίας που κατασκεύαζε γεννήτριες.
Ο Μελίχ Γκιοκτσέχ, δήμαρχος της Άγκυρας, και ο Φετχί Γιασάρ, δήμαρχος του Γιενιμαχαλέ, όπου σημειώθηκε η έκρηξη, δήλωσαν στην τηλεόραση ότι η έκρηξη οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου ή σε εργατικό ατύχημα.