"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη νίκη του Ελληνισμού, έναντι όσων υπονομεύουν τον εθνικό κορμό


tsabazh

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ  ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Η απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποτελεί μια πρώτη νίκη του Ελληνισμού, έναντι όσων υπονομεύουν τον εθνικό κορμό, προσδοκώντας στη διάλυσή του.

Η «ΕΩ» μίλησε με τη δικηγόρο Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία παρέστη στο ΣτΕ, στο πλευρό του δικηγόρου Γιάννη Ανδριόπουλου.

Ο κ. Ανδριόπουλος, είναι ο δικηγόρος που κατέθεσε την αίτηση κατά του εθνοκτόνου νόμου 3838/2010.

Στον Νίκο Χιδίρογλου

Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νομοσχέδιο σχετικά με την παροχή ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες; Είσαστε αισιόδοξη για την έκβαση στην Ολομέλεια;

Θεωρώ ότι οι δικαστές του Δ΄Τμήματος εδειξαν την ευσυνειδησία που αρμόζει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και πιστεύω ότι και η Ολομέλεια, θα δει το νομοσχέδιο και θα κρίνει ανάλογα.

Από εκεί και πέρα, έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους.

Είδα ότι δέχθηκαν επιθέσεις από μερίδα του Τύπου. Αυτό το θεωρώ άδικο και απαράδεκτο καθώς αντιβαίνει στη διάκριση των εξουσιών, όπως αυτή προβλέπεται από το Σύνταγμα.

Είχε το νομοσχέδιο, ιδεολογική στόχευση ή στόχευση κοινωνικής μηχανικής; Και το ρωτάω αυτό γιατί, η κυβέρνηση καταλόγισε μια τέτοια πρόθεση, στη σύνθεση του Δ’ Τμήματος…

Η βάση του νομοσχεδίου, ήταν καθαρά ιδεολογικοπολιτική, η κυβέρνηση επιθυμούσε την  αφομοίωση όλων αυτών των λαθρομεταναστών, η πλειοψηφία των οποίων εισήλθε στην πατρίδα μας παρανόμως και έλαβε στη συνέχεια νομιμοποίηση με διάφορα αλλεπάλληλα νομοσχέδια, όπως ο 2910/2001 και ο 3386/2005.

Σημειώνω εδώ ότι την ιθαγένειά μας δεν την επιδιώκουν άτομα των δυτικών ευρωπαϊκών χωρών, των οποίων η ένταξη θα ήταν ευκολότερη λόγω πολιτισμικής εγγύτητας, αλλά αποκλειστικά και μόνο, μετανάστες με απολύτως διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και κυρίως, μουσουλμάνοι.

Θα σας ρωτήσω ανοικτά: στόχευαν οι συντάκτες του νομοσχεδίου 3838/2010, στη διάλυση του εθνικού κορμού;

Δεν θα ήθελα να διανοηθώ ότι Έλληνες υπουργοί και ο πρωθυπουργός, είχαν αυτή τη στόχευση. Παραταύτα, η εμμονή τους στην ψήφιση του ανωτέρω νόμου, ο οποίος βρίσκει αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής και ιδεολογικής τοποθέτησής τους, μου δημιουργεί υποψίες.

Διότι δεν είναι δυνατό να μη βλέπουν τις αρνητικές συνέπειες του νόμου, λόγω της αδυναμίας των αλλοδαπών αυτών στο να αφομοιωθούν και να ενταχθούν στο ελληνικό κοινωνικό σύνολο.

http://www.elora.gr

4 thoughts on “Η πρώτη νίκη του Ελληνισμού, έναντι όσων υπονομεύουν τον εθνικό κορμό

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ για τον αγώνα τους!! Και ταυτόχρονα ένα μεγάλο χαστούκι στον ανάκατο διεθνιστικό και εθνομηδενιστικό μαλακοσοσιαλισμό του ΓΑΠ και του ραγκούση.
    Μα τελοσπάντων ένα σωστό άνθρωπο δεν μπορούμε να βρούμε να μας κυβερνήσει σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο πιά; Καθένας με την τρέλα του ή την ομπρέλα του πρέπει να είναι δηλαδή; Άλλος με το ραχάτι του και το play-station κι άλλος να ονειρεύεται τους Έλληνες με τουρμπάνι και καφτάνι; Έλεος πιά, ας τους ισιώσουνε κάποιοι με μυαλό τη μαλακοεγκεφαλίτιδα!

  2. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s