ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Η απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποτελεί μια πρώτη νίκη του Ελληνισμού, έναντι όσων υπονομεύουν τον εθνικό κορμό, προσδοκώντας στη διάλυσή του.
Η «ΕΩ» μίλησε με τη δικηγόρο Χριστίνα Τσαμπάζη, η οποία παρέστη στο ΣτΕ, στο πλευρό του δικηγόρου Γιάννη Ανδριόπουλου.
Ο κ. Ανδριόπουλος, είναι ο δικηγόρος που κατέθεσε την αίτηση κατά του εθνοκτόνου νόμου 3838/2010.
Στον Νίκο Χιδίρογλου
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νομοσχέδιο σχετικά με την παροχή ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες; Είσαστε αισιόδοξη για την έκβαση στην Ολομέλεια;
Θεωρώ ότι οι δικαστές του Δ΄Τμήματος εδειξαν την ευσυνειδησία που αρμόζει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και πιστεύω ότι και η Ολομέλεια, θα δει το νομοσχέδιο και θα κρίνει ανάλογα.
Από εκεί και πέρα, έχω εμπιστοσύνη στην κρίση τους.
EPITELOYS KAPOIOS MILAEI
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ για τον αγώνα τους!! Και ταυτόχρονα ένα μεγάλο χαστούκι στον ανάκατο διεθνιστικό και εθνομηδενιστικό μαλακοσοσιαλισμό του ΓΑΠ και του ραγκούση.
Μα τελοσπάντων ένα σωστό άνθρωπο δεν μπορούμε να βρούμε να μας κυβερνήσει σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο πιά; Καθένας με την τρέλα του ή την ομπρέλα του πρέπει να είναι δηλαδή; Άλλος με το ραχάτι του και το play-station κι άλλος να ονειρεύεται τους Έλληνες με τουρμπάνι και καφτάνι; Έλεος πιά, ας τους ισιώσουνε κάποιοι με μυαλό τη μαλακοεγκεφαλίτιδα!
Μπράβο σας,ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ…
ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΜΠΑΖΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.