
Έγγραφα από καταθέσεις δύο προσώπων που θεωρούνται κλειδιά στην υπόθεση των υποβρυχίων ,παρουσιάζει η εφημερίδα Real News.
Μ΄αυτές τις καταθέσεις υποστηρίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «δένει» όχι μόνο η φιλική σχέση του Άκη Τσοχατζοπουλου με τον Γ.Μπέλτσιο αλλά κυρίως ότι ο πρώτος ως υπουργός Άμυνας ,είχε συστήσει το δεύτερο στους Γερμανούς.
Οι καταθέσεις προέρχονται από τον Γιόχαν Φρίντριχ Χάουν,ισχυρό άνδρα των εταιρειών HDW-Ferrostaal που είχαν αναλάβει τη ναυπήγηση των υποβρυχίων τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και του εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντού,ο οποίος εκπροσωπούσε τη Ferrostaal στην Ελλάδα.
Και οι δύο εμπλέκουν άμεσα τον κ.Μπέλτσιο στην υπόθεση των υποβρυχίων και ειδικά ο κ.Ματαντός αναφέρει και το τρόπο που δόθηκε η αμοιβή του μέσω της εταιρείας του ΜΙΕ . «Πληρώσαμε στον κ.Μπέλτσιο 1 εκατομμύριο ευρώ το Μάρτιο του 2000», έχει καταθέσει ο κ.Ματαντός
Με την υπόθεση των υποβρυχίων ασχολείται εκτενώς και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,το οποίο γράφει ότι το ΣΔΟΕ, έχει δεσμεύσει λογαριασμούς 75 ατόμων.
στη Γυάρο πήγαν κάποτε λάθος άνθρωποι…
Αν την ξαναανοίγαμε;
Κατασχεση οτι περιουσιας δημιουργηθηκε απο το 1981 και μετα σε ολους τους Υπουργους/Υφυπουργους/Γενικους Γραμματεις μεχρι 2ο βαθμο συγγενειας.
Κρέμασμα στο Σύνταγμα μέχρι να βρομίσει το κουφάρι του.
οι χουντικοί πέρα απο τισ γνωστές τους μαλακιες είχαν κάνει και κάποια σωστά , για παράδειγμα είχαν αφαιρέσει την υπηκοοτητα απο κάτι τέτοια μαγαρίσματα