"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ

3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ


Πάνω από 3.000 ισλαμιστές μουσουλμάνοι άλωσαν σήμερα την πλατεία του Συντάγματος με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της Αστυνομίας για να «γιορτάσουν» την γέννηση του Μωάμεθ.

Η κατάφωρη αυτή παραβίαση του άρθρου 11 του Συντάγματος έγινε όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της Αστυνομίας.

5 διμοιρίες των ΜΑΤ υπήρχαν περιμετρικά της πλατείας και όποιος ΕΛΛΗΝΑΣ εδιαννοείτο να περάσει από το σημείο τον σταματούσαν οι ένστολοι πεμπτοφαλαγγίτες της πράσινης χούντας και του έδειχναν τον δρόμο προς την απομάκρυνσή του.

Αν τολμούσε κάποιος δε να διαμαρτυρηθεί για την ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ο Επικεφαλής της Αστυνομίας – ο οποίος να σημειώσουμε έφερε 3 χρυσά αστέρια και προφανώς μετά από αυτή την καταπάτηση του Άρθρου του Συντάγματος θα πάρει και ΤΕΤΑΡΤΟ – τού έδειχνε την γροθιά του και ήταν έτοιμος να δώσει εντολή να τον σαπίσουν στο ξύλο οι οργουελιανοί ένστολοι μισθοφόροι.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΤΕΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΛΩΣΗ

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΟΙΣΛΑΜΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

hellenicrevenge.blogspot.com

72 thoughts on “3.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

  1. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ .ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΓΚΕΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ .

  2. Η υστατη πολυπολιτισμικη ξεφτιλα δεν εχει τελειωμο.Μετα τα πομακοχωρια και την υιοθετηση επισημα, της τουρκικης γλωσσας και οχι της ελληνικης, το ισλαμ καταλαμβανει το κρατος με επισιμη αστυνομικη προστασια. ΟΥΣΤ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

  3. Σταυρο δυστυχώς έτσι είναι!!!
    Πολύ φοβάμαι ότι θα υπάρξουν συγκρούσεις στο μέλλον και τότε η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το στρατό για να επιβάλει την τάξη! (βλ. Κάιρο)

  4. Το λέω για πολλοστή φορά!

    Προτιμώ την Ελλάδα χριστιανική παρά εξισλαμισμένη!

    Όμως πάμε για Ισλαμοποίηση της λόγω αδιαφοριάς από τους περισσότερους Ελληνες και από το κράτος!

  5. Νά τό θεωρούμε κάτι παραπάνω από σίγουρο, ότι οί λαθροέποικοι θά ξεσηκωθούν ΄μέ σκοπό τήν επιβόλή τού μουσουλμανισμού στήν Ελλάδα. Είναι δεδομένο αυτό. Οί επιθέσεις τών εποίκων κατά τών γηγενών. Καθημερινό σύνηθες φαινόμενο. Ληστείες δολοφονίες απόπειρες βιασμού [ δέν τολμά γυναίκα νά κυκλοφορήσει συνοδεύοντας τά παιδιά της]. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. Αφού πλέον οί μουσουλμάνοι ΕΠΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ , ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ,ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ! Ή τουρκοκρατία ζωντανεύει μέρα μέ τήν ημέρα! Οί προδότες κυβερνήτες[ κυριώς βέβαια τά αφεντικά τους] μας πού ενθαρρύνουν τήν έλευση καί εγκατάσταση τους. Έχουν σχεδιάσει κατά τή γνώμη μου καί τό επόμενο βήμα : »Εξέγερση» τών μουσουλμανοεποίκων καί »εμφύλια» σύγκρουση μέ τούς ιθαγενείς Έλληνες. Όπου οί πρώτοι συνεπικουρούμενοι από τίς δυνάμεις καταστολής καί τό »κοσμοπολίτικο» »κράτος» τών πρακτόρων πολικάντηδων θά μάς υποδουλώσουν. Επιβάλλοντας μας : τήν »πολυπολιτισμική » δικτατορία τής παγκοσμιοποίησης. Όπου όπως έχω επανειλημμένως ξαναγράψει θά μετατραπούμε εθνικοθρησκευτική μειονότητα αφομοιώσιμη από τούς εποίκους καί τό μουσουλμανισμό. Τί πρέπει νά κάνουμε : όταν έρθει ή ώρα τής σύγκρουσης: ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ[ διότι έχουμε νά υπερασπισθούμε γονείς , αδέρφια, γυναίκες,παιδιά, τίς εκκλησιές καί τούς τάφους τών προγόνων μας]. Καί μήν αφεθούμε στίς »επίσημες» αρχές »ασφαλείας». Διότι θά είναι μέ τό μέρος τών εποίκων…. Γιά νά επιβιώσουμε χρειάζεται ένα νέο 21… Δυστυχώς… Καί νοιώθω υποχρεωμένος νά ξεκαθαρίσω τό εξής: Άν τά πράγματα εξελιχθούν έτσι [ή λογική καί ή διαίσθηση αυτό μου λέει] . ΔΈΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ 190 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

  6. Εγώ προσωπικά ως Πελοποννήσιος δεν θα υπερασπιστώ καμία μα καμία εκκλησια!

    Με τέτοια, μάλιστα, αδιαφορία για την τύχη της πατρίδας μας ;

    Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας για την ορθόδοξη πίστη!Δεν θα θυσιαστώ!

    Αν είναι να διατηρηθεί αυτή η θρησκεία ας διατηρηθεί!Αλλιώς σκοτίστικα!Σκασίλα μου!

    Ολες οι θρησκείες είναι ότι χειρότερο έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα!Ανεξαιρέτως όλες!

  7. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ

  8. Εγώ λέω να κάνουν οι χριστιανοί μια δέηση να τους βοηθήσει η παναγία!!!
    Αλλα φοβάμαι ότι αυτή την εισβολή της ακρίδας είναι με την ευχή της εκκλησίας,
    ελέω αγάπης προς τον συνάνθρωπον και άλλον στομαχικών αερίων!
    Φωτιά και τσεκούρι στην εκκλησία που καλύπτει και ευλογεί την ακρίδα.

  9. Προβλέπω πάλι μπινελίκια!!Περιμένετε και θα δείτε ποιός θα πεταχθεί πάλι και θα αρχίσει καινούργιος γύρος ύβρεων και απαξιωτικών χαρακτηρισμών!

    Βρε zanglo!Εγώ δεν είπα κάτι απαξιωτικό για την εκκλησία στο σχόλιο @8!Απλά εξέφρασα την αδιαφορία μου για την θρησκεία χωρίς να θίξω τα πιστεύω των άλλων!

    Θα σου πρότεινα να μην προκαλείς έτσι!

    Φιλικά αν και μικρότερος σου!

  10. Παιδιά, είναι ψεύτικη η είδηση… Δεν είπε τίποτα σχετικό το mega στο δελτίο των εννιά σήμερα…

    (χε-χε)

  11. ΖΑΓΚΛΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1-2% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

  12. Οι ιεράρχες ιουδαιοχριστιανοί, δηλώνουν ότι δεν είναι Έλληνες αλλα χριστιανοί,
    εσύ κανόνισε τι είσαι πρώτα, Έλληνας η χριστιανός?
    Οι χριστιανοί που βάζουν την θρησκεία πάνω από την πατρίδα είναι ένα 2%
    Τους πακιστανούς τους αγκαλιάζει η εκκλησία, γιατί είναι τεκνα του θεού!

  13. ΞΕΦΥΓΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ . ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;!! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ , ΓΙ’ΑΥΤΟ ΦΕΡΘΗΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΠΑΔΙ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !

  14. ΠΡΩΤΟΥ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΛΑΜΕ , ΚΑΙ ΛΕΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ «ΓΝΩΣΗ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ «ΓΝΩΜΗ» «ΠΟΛΕΜΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΡΩΜΕΪΚΗ» …ΦΙΛΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ , ΟΠΩΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΣΥΝΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ , ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

  15. ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ , ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ

  16. Η γλώσσα μας δεν είναι ρωμαϊκή αλλα Ελληνική, εγώ δεν πολεμώ
    για κανενός εβραίου την θεία χάρη,
    δεν πολεμώ για τον νεκροθάφτη της πατρίδας μου.
    Σέβομαι τα σεβάσματα σου, αλλα μπαντιέρα Ελληνική, όχι θρησκευτική!

  17. ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΕΣ ΦΙΛΕ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΕ ΕΣΥ …..ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΡΩΜΕΙΚΟΣ» ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΗ

  18. Α ΚΑΙ ΠΥ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ , ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ

  19. Παπαστράτο, ανά κάποιος έχει μεσάνυχτα από ορους και ιστορία αυτός είσαι εσύ!
    Εγώ δεν είμαι ρωμιός, αλλα Έλληνας στην συνείδηση και πιστεύω και βιολογικά.
    Εσύ μπορεί να είσαι βλάχος, ρωμαίος σλάβος η κάτι άλλο, δεν υπάρχει πρόβλημα.

  20. Δεν είπα φίλε Παπαστράτο ότι έβρισα!

    Να ξέρεις όμως πως έτσι και ισλαμοποιηθεί η Ελλάδα τότε θα γίνει ένα έρμαιο στις νεοΟθωμανικές ορέξεις των Τούρκων Αξιωματούχων με απώτερο σκοπό τους την πλήρη ενσωμάτωση της σε μιά μεγάλη Τουρκία!

    Θα με πεις υπερβολικό!όχι φίλε μου δεν είμαι υπερβολικός καθόλου!

    Υπάρχει ένας πολύ ιερός Ισλαμικός κανόνας που λέει πως όλοι οι Σουνίτες μουσουλμάνοι είναι αδέρφια,επομένως απαγορεύεται να αντιμάχονται μεταξύ τους ακόμη και αν δεν ανήκουν στο ίδιο έθνος!

    Μουσουλμάνοι στην χώρα μας ακόμη και Έλληνες, έχουν δηλώσει πως οι Τούρκοι είναι αδέρφια τους και πως ποτέ δεν θα εναντιωθουν σε αυτόν τον ομόθρησκό τους λαό!Ότι και να γίνει!Ακόμη και πόλεμος!

    Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί προτιμώ μια χριστιανική παρά μια Ισλαμοποιημένη Ελλάδα αν και άθρησκος!

  21. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΛΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΛΑΧΟΥΣ , ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΡΜΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΜΑΣ

  22. Δεν επεκτείνομαι χωρίς λόγο!
    Αν η χώρα όμως Ισλαμοποιηθεί απλά….γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε μάλλον Τούρκοι με την ημισέληνο να κυματίζει στην Ακρόπολη!

  23. ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΛΈΞΗ ΡΩΜΙΟς , ΕΣΥ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ , ΟΤΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ «ΕΘΝΙΚΩΝ» ΑΠΟΠ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΣΟ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΟΡΑΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ

  24. Πολύ ωραία,ετσι θα καυαπολεμίσουμε τους φανατικούς ισλαμιστές,με το να βριζουμε το χριστιανισμό,τις εκκλησίες κλπ.Οι μετανάστες ηδη πέτυχαν το στόχο τους,ελεω δικής μας βλακείας-όπως συνήθως,και ..στο όνομα του πατριωτισμού μας.

  25. Εμεις εδω στην Κρητη την λυση θα την βρουμε οσοι και να ρθουνε,,,, τα καλεζνικοφ *κριτικη διαλεκτος* περιμενουνε λαδωμενα και με τροχιοδικτικες σφαιρες. εσας λυπαμαι εκει πανω… πραγματικα…. το πολυ πολυ θα περιμενετε μεχρι να τσι καθαρισουμε ολους και μετα ερχομαστε και πανω μια βολτα. χχαχχαχαχαχα
    κοπελια χαβαλε κανω αλλα πραγματικα πρεπει να δειτε τι θα κανετε, στο Ηρακλειο το οποιο μενω τουλαχιστον καθε μερα ξυλο τρωνε και βλεπετε τα 4*4 οταν πετυχουν κανενα στα φαναρια και το νε σερνουμε απο το μπετι…..

  26. ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ , ΛΕΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ , ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΚΛΟΣ

  27. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΧΩΡΙΑΝΑΚΙ ΘΑ ΤΣΟΙ ΞΕΝΤΕΡΙΣΩΜΕ ΟΣΑ ΤΣ ΟΡΝΙΘΕΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ

  28. 39@ σχόλιο papastrato απλά εγώ θεωρώ τις θρησκείες σε παγκόσμιο επίπεδο όλες τους ανεξαιρέτως, ανθρώπινες επιννοήσεις και τίποτε παραπάνω!Καμία τους κατά την γνώμη μου δεν είναι θεόπνευστη και θεόσταλτη!

    Εσύ πρέπει να είσαι θρήσκος!όχι όμως εγώ!

    Αν έρθουν ποτέ αυριο φανατικοί μουσουλμάνοι σε πιθανή ισλαμοποιημένη Ελλάδα του μέλλοντος και με απειλήσουν ώστε να ασπαστώ το Ισλάμ θα το ασπαστώ φιλε μου!Δεν θα χάσω δα και την ζωή μου για μιά θρησκεία!Κατά εμέ δεν αξίζει τέτοια θυσία!

    Δεν θα γίνω μάρτυρας τύπου Αθανασίου Διάκου!Προσωπική μου άποψη και μόνο!

  29. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ , ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΗΘΩΝ , ΕΘΙΜΩΝ , ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ , ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜΟΠΟΠΙΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

  30. Εσύ φίλε Παπαστράτο δεν είσαι διατεθειμένος να επιτρέψεις να γίνουμε τμήμα άλλου έθνους με την σταδιακή ισλαμοποίηση της Ελλάδας!

    Όμως οι περισσότεροι σημερινοί Έλληνες αδιαφορούμε τελείως γι αυτό το κακό που κατά τη γνώμη μου έρχεται!

    Αντε να πειστεί ο κόσμος να αγαπήσει ξανά την πατρίδα του!Γίνεται;

  31. Μπορεί Παπαστράτο να γίνει κάτι αποτελεσματικό γι αυτό που ίσως και να έρχεται εκτός από το να λέμε λόγια;

    Οι Τουρκικές σειρές πραγματί κάνουν θραύση ακόμη και στην χώρα μας και δεν είναι μεταγλωτισμένες παρακαλώ όπως τα ΛατινοΑμερικάνικα σήριαλ τύπου Εσμεράλδα,Μαρία της γειτονιάς, Παουλίνα,Μαριμάρ,Πακίτα,Μιλάγκρος, κτλ!!!!!!!!

  32. jonny!!!Ένθερμε οπαδέ και υπερασπιστή του ΠΑΣΟΚ και του Γιωργου του Παπανδρέου τι έχεις να πείς γι αυτό;Μη μου πεις πάλι για γνωστές-άγνωστες Κασσάνδρες!Θέλω πιό πιστική απάντηση!Το ίδιο ισχύει και για τον Πελταστή!Με όλο τον σεβασμό φιλικά και στους δύο!Για δειτε καλά αυτό το άρθρο ::
    http://www.flickr.com/photos/spirofoto/sets/72157626096170230/

  33. συγγνώμη ρε παιδια αλλά πείτε ότι ένας γονιός απο την επαρχια ήθελε χθές να πάει το παιδί του μια βόλτα να του δείξει την βουλή αν όχι επειδή στεγάζει το κοινοβούλιο επειδή είναι ένα απο τα καλλιμάρμαρα ή τέλως πάντων να το πάει να δει τους ευζώνους και να ταϊσει τα περιστέρια , τι θα έβλεπε το παιδάκι και τι εικονα θα του έμενε στο μυαλό ??μήπως τίποτα δεν είναι τυχαίο??

  34. Παίρνω το ρίσκο να πω, πως πιθανόν να βρισκόμαστε στην απαρχή μεγάλων, δυσάρεστων για εμάς, πρωτοφανών εθνοτικών αλλαγών στην περιοχή μας που μάλλον δεν θα έχουν προηγούμενο!

    Πέιτε με καταστροφολόγο!Όμως:

    Έχουμε έναν πρωτοφανή, δειαρκή και αμείωτης έντασης εποικισμό της χώρας μας από ανεξέλεγκτες μη αφομοιόσημες μουσουλμάνικές ορδές λαθρομεταναστών που ήδη αριθμούν σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ατομα και μάλιστα παρουσιάζουν αυξητική τάση σε απόλυτους αριθμούς παρακαλώ!

    Εμεί οι γηγενείς Έλληνες, αντιθέτως μειωνόμαστε σε απόλυτους αριθμούς λόγω της υπογεννητικότητας και της φυγής στο εξωτερικό!

    Η Ελλάδα αποχριστιανίζεται ενώ παράλληλα ισλαμοποιείται!

    Οι Τουρκικές τηλεοπτικές σειρές μας κατακλύζουν καθημερινά ενώ και η τουρκολατρεία όσο πάει και φουντώνει στη χώρα!

    Ηδη τον τελευταίο καιρό έχουμε κατασκευή Τουρκικών μνημείων στη Θεσσαλονίκη ενώ κυκλοφορούν και φήμες πως συζητιέται ακόμη και στήσιμο ανδριάντα του Κεμάλ Ατατούρκ!
    Πιθανόν να δωθεί και σε οδό της συμπρωτεύουσας το όνομα αυτού του «εθνικού» μας σφαγέα!

    Έχουμε για πρωθυπουργό έναν άνθρωπο που υπάρχουν φήμες πως έχει δηλώσει ότι δεν νιώθει να ανήκει σε κάποιο έθνος!

    Οι Τούρκοι αλωνίζουν σχεδόν ανενόχλητοι στο Αιγαίο!

    Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις φημολογείται πως έχουν τα χάλια τους!

    Από ώρα σε ώρα πιθανόν πτωχεύει η χώρα!

    Πάνω από όλα όμως υπάρχει γενική αδιαφορία από την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών για την πατρίδα και το μέλλον της!

    Έμαι της άποψης πως το ελληνικό έθνος πνέει τα λοίσθια!

  35. Έιμαι της άποψης πως το ελληνικό έθνος πνέει τα λοίσθια!

    Παίδες η Ελλάδα δεν ανακάμπτει!Είμαι απαισιόδοξος!

    Το κλεινουμε μάλλον το πανέμορφο μαγαζάκι που λέγεται Ελλάδα!

  36. ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ , ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ , ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Η’ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η’ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ (ΝΑ ΨΗΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ);!!

  37. ΔΙΑΒΑΖΟΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. Η »ΟΜΟΝΟΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΛΥ ΔΥΣΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

  38. 14
    Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ Ο ΙΔΙΟΣ !!!!
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!
    ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

  39. @ Παπαστράτος
    Γραφεις στο 13 σχόλιο ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
    Επειδή και εγώ χρησιμοποιώ τον ίδιο ορο, θέλω να σε ρωτήσω,
    ποιοι είναι οι προσκυνημένοι για σένα?
    Εγώ λόγο χάρη δηλώνω απροσκύνητος Έλληνας εμπνευσμένος από τo
    ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ, για πες μου!

  40. προσκυνημενουσ ονομάζω όποιους με οποιοδήποτε τρόπο δεν εκτελούν το χρέος στην πατρίδα και το έθνος και το χρέος αυτό πηγάζει απο τις βασικές αρχές και αξίες αυτού του λαού και του κράτους το οποίο «έχτισαν» οι ήρωες του 21 καταγράφοντας με σαφήνεια και τις ιδεολογικές και τις δογματικές τους πεποιθήσεις . φυσικά άν κάποιος στα πλαίσια της ανεξιθρησκείας έχει κάποια διαφορετική πεποίθηση δεν τον πιέζει κανείς να αλλάξει αλλά απλά να σεβαστεί την πλειοψηφία όπως επιτάσσει άλλωστε και η δημοκρατια την οποία ανάλογα τα κέφια σου χρησιμοποιείς ….ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΕΡΙΞΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΒΑΣΤΙΓΑ?

  41. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΣΤΕ ?ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!

  42. Φιλε παπαστράτο βλέπω έχεις και humour!
    Η σβάστικα είναι πανάρχαιο Ελληνικό σύμβολο όπως και ο σταυρός.
    Ο σταυρός της σημαίας μας που είναι ισοσκελές,
    δεν έχει σχέση με τον σταυρό τον χριστιανών.
    Τι ακριβώς όμως με ρωτάς και γιατί?
    Μήπως θέλεις να εξακριβώσεις το πόσο ανθέλληνας είμαι?
    Λοιπόν, έβγα από τον βάλτο και κάνε σοβαρή συζήτηση, μιλάς με άνδρα σοβαρό.

  43. Εν πάση περιπτώσει, ο ορος προσκυνημένος είναι λάθος όπως τον αποδίδεις,
    ο κλέφτης δεν είναι προσκυνημένος αλλα μαγαρισμένος,
    εσύ είσαι προσκυνημένος που προσκυνάς έναν ασιάτη θεό.
    Σε πείραξε? E τι να κάνουμε? μη προσκυνάς!
    Oι Έλληνες ποτε δεν προσκυνούσαν μήτε θεούς μήτε βασιλιάδες!
    Αυτά είναι ασιατικά σκατά , με το μπαρντόν!

  44. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η «ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ» ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ !

  45. λεσ ρε φίλε να μην ξέρω την προέλευση της σβάστιγας? εγω δεν σε ρωταω για την σβαστιγα των αρχαίων Ελλήνων αλλά για αυτή των γκεσταμπίτηδων και των ναζί όσο για το άν προσκυκούσαν ή όχι οι αρχαίοι μας πρόγονοι θεούς και θεότητες νομίζω ότι λανθάνεις , σέβομαι απόλυτα κάθε πτυχή του ελληνικού πολιτισμού χωρίς να επιχειρώ να την καταδικάσω αναλύοντας την δική μου κοντόφθαλμη λογική ούτε να την συνδέσω με ανώμαλους σαν τον χίτλερ και τις αρρωστημένες του σκέψεις , χαιρομαι που με κατατασεις στους προσκυνημένους μαζί με τόσους ήρωες του ελληνισμού που πέθαναν για την Ελλάδα και τον Χριστό και εγώ θα μπορούσα να σε κατατάξω στους γερμανοτσολιάδες και στους γκεσταμπίτες που εδώ κάτω τους κρεμούσαμε σαν τα σφαχτάρια και τους κόβαμε τα κεφάλια ακόμα και μέσα στα δικαστήρια …………..να σε ρωτήσω είσαι νεοναζί, φασίστας και μας μιλά για δημοκρατία ???τι να σου πώ αγόρι μου όχι με άντρα αλλά με κανένα πειραγμένο έφηβο μάλλον μιλάω ?? τέλος πάντων επειδή έχω και δουλειά και δεν θέλω να ασχοληθώ με ύβρεις και μπούρδες σε καλώ φιλικά να ξανασκεφτείς καλύτερα κάποιες απο τις απόψεις σου που κατα την γνώμη μου είναι τουλάχιστον ακραίες εως καιεπικύνδινες , είμαστε λίγοι και η πατρίδα μας χρειάζεται όλους

  46. Ναι, είμαι NaZi, Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς
    και ότι γουστάρω, λοιπόν θα με κόψεις σαν σφαχτάρι?
    Τι λες ρε κωλόμαγκα? έτσι την είδες?
    θα με βάλεις εσύ ετικέτες και θα με δικάσεις?
    Άντε μάθε να μιλάς και να σέβεσαι χωριατόμαγκα, καθυστερημένε.

  47. zanglo και papastrato!Οι πραγματικοί Έλληνες δεν προσβάλουν έτσι τον συνομιλητή τους!

    Οι γνήσιοι Έλληνες είναι πολιτισμένοι και έχουν και κάποιον, έστω στοιχειώδη, σεβασμό, απέναντι στον συνάνθρωπό τους!

    ZANGLO! Από εδώ και εμπρός θα σου πρότεινα να μην γράφεις απαξιωτικά και υβριστικά όταν αναφέρεσαι στα σεβάσματα των άλλων συνομιλητών σου!

  48. δεν εχω διάθεση ούτε να σε σφάξω ούτε να σε κρεμάσω αυτό θα το κάνουν οι πακιστανοί που τριγυρνάνε έξω απο την οικία σου αγαπητέ φίλε αθηναίε «βιολογικέ» απόγονε του Περικλή και του Σωκράτη και θιασώτη του γκέμπελς και του χίτλερ . πως άραγε μπορεί να ισχύει αυτο απορώ. άσε εμάς τους χωριάτες και τους καθυστερημένους να ζούμε στα χωρια μας να καλλιεργούμε την γή των προγόνων μας αυτών που πολέμησαν του ναζί που τόσο θαυμάζεις , να διατηρούμε τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ δικό μας και ελληνικό και να ακούμε τις κυριακές τις καμπάνες να χτυπούν , το Πάσχα και την μεγαλοβδομάδα να ακούμε ύμνους της Ορθοδοξου Εκκλησίας να κάνουμε ανάσταση και να κρατάμε τα ήθη και τα έθιμα, εσύ μείνε στην Αθήνα άκου τους μουεζίνηδες στο σύνταγμα και σκούπιζε τις ακαθαρσίες των πακιστανών απο την πόρτα σου ….πραγματικά φίλε με απόλυτη ειλικρήνια και με τα πιο αγνά και φιλικά αισθήματα σου εύχομαι κάποια στιγμή να σκεφτείς τα πράγματα πιο ψύχραιμα ,όχι για ν αλλάξεις απόψεις αλλά για να μάθεις να σέβεσαι τις αρχές και τις αξίες άλλων και κυρίως της πατρίδας σου και της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμπατριωτών σου

  49. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,
    ΑΔΙΚΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΚΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ !!!!
    ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ Η ΧΑΤΖΑΡΑ ΠΛΕΟΝ !!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΩΡΕ !!

  50. @ 67 Άκου ρε παπαδοπαίδι.
    Ξεκινήσαμε μια συζήτηση αλλα εσύ την οδήγησες στην αντιπαράθεση, τι θέλεις?
    Ο τρόπος που μιλάς τι μια μας λες να καθαρίζουμε τον πακιστανών τις ακαθαρσίες,
    την άλλη μας εύχεσαι με αγνά και φιλικά αισθήματα, είναι ρούστικα λόγια,
    όχι ανδρικά, μήπως είσαι ζούλα αδελφή?
    Είσαι βέβαιος ότι μένω στην Αθηνα? Απόγονος του σωκράτη και του Göbel?
    E τώρα βεβαιώθηκα είσαι κάργα μαλάκας. Τι σχέση έχει αυτό με την συζήτηση μας
    ρε καθυστερημένε? Ψάχνεις για μανούρα? Και τι σε ενδιαφέρει τι πιστεύω?
    Θέλεις να οδήγησης την συζήτηση στον πόλεμο? Εκεί αισθάνεσαι δυνατός?
    Μα εκεί μπορώ να σε ξεφτιλίσω με τις μαλακίες που πιστεύεις,
    αλλά δεν είναι το θέμα μας, ανόητε, βλάκα.
    Να πιστεύεις ότι θέλεις, δικό σου το πρόβλημα όχι δικό μου, με ρώτησες
    τι πιστεύω για τον σταυρό της σημαίας και την σβάστικα, σε απάντησα,
    αλλα η απάντηση σου ήταν μούγκα και βρισιές για πακιστανούς!
    Τόσο μαλάκας είσαι, κατάλαβες η’ είσαι διανοητικά καθυστερημένος?
    Και ναι, είμαι Έλληνας βιολογικά και αισθησιακά και τα ΠΑΝΤΑ, σε ενοχλεί?

    Όπως καταλαβαίνεις είμαι ο γνήσιος Zanglos, εσύ αν είσαι από την Κρήτη,
    εγώ είμαι από τον χολομώντα!

  51. Και ξέρεις κάτι κρητικό παπαδοπαίδι?
    δεν ξέρω πως το λέτε εσείς στο νησί σας,
    εμεί οι Μακεδόνες από Χολομώντα λέμε:
    Ξύσ τα μπουmπρέκειας μί τοuν γκασμά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s