"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΡΑΚΗ

Εξαγγελίες Πρωθυπουργού για εξετάσεις οδήγησης στην Τουρκική γλώσσα και τουρκόγλωσσα ΚΕΠ!!!


Ολέθριο σφάλμα του Πρωθυπουργού στη Θράκη, ο οποίος από την πλέον ευαίσθητη περιοχή της χώρας, εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται πλέον και στην Τουρκική γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!!!

Κρατικές δηλαδή υπηρεσίες, μέσα στο ελληνικό έδαφος, θα συναλλάσσονται με τους Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη μέχρι τώρα ελληνική, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας! …»


Για πρώτη φορά επίσης, εξαγγέλλεται ότι κρατικές εξετάσεις, όπως είναι οι εξετάσεις οδήγησης, δεν θα γίνονται στα Ελληνικά, αλλά και στα Τουρκικά, που σημαίνει ότι παραβιάζεται η μοναδικότητα της Ελληνικής γλώσσας, όταν αυτή έχει να κάνει με Έλληνες πολίτες και αναγνωρίζεται έτσι και η Τουρκική σαν κρατική γλώσσα συναλλαγών, δηλαδή σαν ντε φάκτο επίσημη κρατική γλώσσα, παράλληλα με την Ελληνική!

Το χειρότερο είναι, πως ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε “τουρκοχώρι” και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους ακραιφνείς ορεσίβιους Έλληνες της Ροδόπης για την Πομακική διάλεκτο, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική γλώσσα!!!

Την ώρα που οι Πομάκοι καταπιέζονται και τρομοκρατούνται από τους ανθρώπους της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πήγε πάνω στα Πομακοχώρια, κρατώντας όχι την “ελληνική σημαία”, αλλά την “τουρκική”! Μιλώντας όχι για “Ελλάδα”, αλλά για “Τουρκία”!

Σαν να λέει σε Έλληνες πολίτες, απογόνους των θρυλικών Αγριάνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, “μάθετε Τουρκικά και εμείς εδώ είμαστε, θα διορίζουμε τουρκόγλωσσους να σας καταλαβαίνουν και να σας εξυπηρετούν“…
Σαν να τους αναγνωρίζει έτσι πως είναι “Τούρκοι”!!!

Αντί να τους ενθαρρύνει να μάθουν Ελληνικά, αντί να ζεστάνει τις καρδιές τους πως είναι Έλληνες, αντί να ζητήσει συγνώμη για τον παραμελισμό των Πομάκων, αντί να ανακοινώσει πως στα σχολεία θα μπει η Πομακική διάλεκτος και θα βγει η αυθαίρετη και ξενική Τουρκική γλώσσα, εκείνος ενθάρρυνε, έσπρωξε όλη την Θράκη να μάθει Τουρκικά, μια και αυτά πλέον θα αναγνωρίζονται σε ΚΕΠ και εξετάσεις οδήγησης για αρχή…

Όπως λέει και το ρητό “οι μεγάλες ανοησίες, ξεκινούν από πολλές μικρές“…
Και φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει…

πηγη

59 thoughts on “Εξαγγελίες Πρωθυπουργού για εξετάσεις οδήγησης στην Τουρκική γλώσσα και τουρκόγλωσσα ΚΕΠ!!!

 1. καλά το άτομο από την μια μαλακία στην άλλη,πρέπει να τον διώξουν οι πασοκτζήδες πριν διαλύσει την χωρα.όπως με τον αρχή προδότη τον μητσοτάκη να γίνει το ίδιο και με αυτόν,άντε 7 έλληνες στο πασοκ δεν θα βρεθούν να τον σουτάρουν.

 2. Έλα ρε jonny (η zanglos η όπως αλλιώς θέλεις)…εσύ που τον προσκυνάς σε κάθε σου ανάρτηση πες και σε εμάς τι συμφωνίες έκανε στο Erzerum ο GAP, γιατί σκατά η ΝΔ του Καραμανλή αλλα και ο «καθρος» ο GAP ΠΟΥΛΑΕΙ κάτι που ΔΕΝ είναι δικό του, την πατρίδα μας

 3. Προσπαθηστε ν αναδειξουμε το παρον αρθρο στο διαδικτυο που τοσο εποικοδομητικα συμβαλλει στην απροσκοπτη ενημερωση του Εθνους.

 4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

 5. Η Χώρα στο έλεος του Λαϊκισμού.!!!!!!!!!!!!!,είστε σίγουρος πρώην υπουργέ του Μητσοτάκη.κ Ανδριανόπουλε,κάτι τέτοια βλέπω και με κάνουν Τούρκο,δηλαδή ο Λαός έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού,εσείς οι πολιτικοί όχι!!!!!!!.- {Ταιριάζει το παρακάτω κείμενο που θέλω να δημοσιευθεί]…..ΣΕΝΑΡΙΟ Η, ΑΥΡΙΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?, Η συνωμοσία δεν έχει χρώμα ούτε κόμμα,αλλά και απόκομμα,η ηγεσίες-{ηγήτορες τους}, υπακούν σε εντολές άνωθεν,κατά συνέπεια,σε σχέση με όλα αυτά τα τρομακτικά που μας συμβαίνουν,όλοι έχουν την ευθύνη π.χ. Αριστερά διαλυμένη εσκεμμένα,απλά είδαν κάποια αρπακτικά κάποτε,ειδικοί Εισαγγελείς με της γούνες,και πως τους πήγαινε,μούρλια!,φάγανε τότε με τον Μητσοτάκη,μετά διαλύθηκαν,μετά ξανάσμιξαν, δεν έγιναν Αρχηγοί στη θέση του Αρχηγού ξαναδιαλύθηκαν, και άρχισε το φαγοπότι,αύριο θα έχουμε κυβέρνηση οικουμενική προφανώς,και όλοι μαζί πλέον θα φέρουν την καταστροφή μας, οι λωποδύτες όπου φύγει φύγει,δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα Ελληνόδουλοι Αξιωματικοί,που αγαπούν αυτή τη χώρα,τόσα ακούγονται άλλωστε για μίζες κ.λ.π.,Αλλά θα αφήσουν-αφήσουμε τα ΛΑΜΟΓΙΑ να την κάνουν με τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού στο Αμέρικα,και μετά στην τράπεζα {μέριλ λίντς} και αλλού, για την είσπραξη των κόπων τους-προδοσία.ίσως με Σύλληψη,ικρώματα για τους ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΎΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ κ.λ.π., δεν χρειάζονται δίκες καθόλου για πολλούς από αυτούς,γιατί είναι φανερά διαρκή και αυταπόδεικτα τα κακουργήματα τους,η επιβουλή με το έτσι θέλω, δεν είναι δημοκρατία,η παραβίαση του Συντάγματος τι αδίκημα είναι,απάντηση??.-

 6. Stop Islamization of Greece

  SIOG

  To SIOA Stop Islamization of America είναι ένα movement ελεύθερων Πατριωτών καλά οργανωμένο είναι ενάντια σε πρακτικές ολοκαυτώματος και ναζιστικής θεωρίας όμως είναι Πατριωτικές λεγεώνες πολιτών legio populus patria nostra που προσπαθούν να αμυνθούν.

  Οργανώνοντας μια τέτοια κίνηση και στην Ελλάδα SIOG, μπαίνοντας σε ένα τέτοιο δίχτυο όπου αρχίζει από την Νέα Υόρκη στο Ground Zero από Αμερικανούς πατριώτες, Καναδά και καταλήγει σε όλη την Ευρώπη μέχρι την Αυστραλία θα μπορούσατε να βοηθήσετε την Ελλάδα να αφυπνιστεί προβληματίζοντας τον κόσμο στην Ελλαδα για τις συνέπειες του εξτρεμιστικού μεταναστευτικού ρεύματος που καλύπτει την Μεσόγειο την Ευρώπη και Αμερική η Ισλαμοποιήσει της Ευρώπης αφορά όλους .

  Εδώ δήγμα λίστας που δραστηριοποιείτε το κίνημα

  Blogroll

  SIOA Stop Islamization of America
  SIOE (Stop Islamization of Europe
  SIOE Danmark (SIAD)
  SIOE England
  SIOF France
  SIOR Russia
  SIOE Finland (SIOF)
  SIOE Frankrike
  SIOE Norge
  SIOE Polen
  SIOE Rumänien
  SIOE Ryssland
  SIOE Tyskland

 7. parte to xampari xipniste ola eine amerikaniko evraika tertipia olo to xroima kybernai giafto xesikothikan sta ala krati kai emeis h malakes tous eidious psifizoume tous masonous giati kai o papandreou kai o karamanlhs eine amerikanakia ayto eine gnosto an den to xerete. kai oi ellhnikh glosa tha eitan diethnis alla kapioi eithelan tin koloaglikh tous poustides aglous. kai an aytoi enine eyrpaikoui enosh emena ne me xeshs eine amerikokoloeuropaikh enosh ti eithelan oi amerikanoi stin servia kai tous afisame na xtypisoun oi eyropaikoi menosh den mporouse na lysh ayto to provlhma.ase me to dnt ayto eine gia na gerdizoun oi megalokarxaries lefta apolyoun ypaloilous kai tous len thelois me tosa 500e na doulepsis doulepse kai aytoi kerdizoun ase pou sto ika oute ensima kolousan merikoi 10000000000
  kai gia afto voulixe to ika ase kai me ta deftera mplok apo fordiafiges ego xero enan pou douleva eixe deftera vivlia kai evaze diafores times sta proionta pou poulouse apo ydravlika me markadoro etsi oste kai na ekove kapia timh eitan ekato fores kerdismenos kei nea dhmokratikos alla auto den exei shmasia giati polh to kanoun anexartitos komatos eleooooooooooooooooooooooooosssss

 8. Ήθελα νάξερα από όλους εσάς που μιλάτε για προδοσίες, κρεμάλες κλπ
  κατά ποσο ωθείστε από πατριωτισμό η από κομματικό μένος?
  Οι κουμουνιστές το καταλαβαίνω ότι εκτελούν τους διαφωνούντες,
  αλλά στην δημοκρατία έχουμε την ψήφο μας για όπλο!
  Λοιπόν προτείνω η να καταλύσουμε την δημοκρατία και να φέρουμε
  ένα σύστημα κάτι τύπου καντάφι, η βγάλτε το σκασμό με τις
  ακραίες σας μπούρδες, και ψηφήστε σωστά!
  Όλη η Ελλάδα στην πλειοψηφία της είναι ένα κράτος ανόητων παπαγάλων
  κλεφτών και δηλών, σας πήρανε την πρωτεύουσα και μυξοκλαίτε, χέστηδες.

 9. Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
  υπάρχει το Α’ + Β’ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
  + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
  ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
  450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
  600.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
  Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

 10. jonny!Τι έχεις να πεις και γι αυτό το άρθρό;

  jonny!!!!!!!!!!!:

  Πάλι για τις γνωστές-άγνωστες Κασσάνδρες που προσπαθούν τάχα να εξοντώσουν και να απαξιώσουν πολιτικά, τον Γιωργάκη, θα μας αναφέρεις;ή θα μας πείς πως το άρθρο λέει μπούρδες και είναι αναξιόπιστο;

  Πως μπορείς και υποστηρίζεις έτσι τυφλά, αυτόν τον διεστραμένο ανθέλληνα;

  Προσπαθώ να σε καταλάβω,αλλά δεν μπορώ!

 11. Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι οι συγκεκριμένες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, έχουν καθαρά ψηφοθηρικό χαρακτήρα. Ακόμα κι έτσι όμως, πιστεύω ότι δεν ήρθε και η καταστροφή.
  Είναι σίγουρα λανθασμένη και κοντόφθαλμη η πολιτική της Κυβέρνησης στο θέμα της Θράκης, όμως υπάρχουν αλλού και χειρότερα.
  Παράδειγμα η υπερδύναμη των Η.Π.Α. , όπου σε δημόσιες υπηρεσίες υπηρετούν (υποχρεωτικά) ισπανομαθείς υπάλληλοι, προς εξυπηρέτηση των Αμερικανών πολιτών πορτορικάνικης ή Κουβανικής καταγωγής. Μάλιστα, στην Πολιτεία της Φλόριντα, ακόμη και στα πληρώματα των περιπολικών της Αστυνομίας, προβλέπεται (υποχρεωτικά)ένας τουλάχιστον αστυφύλακας να είναι ισπανομαθής, ενώ , όποτε απαιτείται, οι καταθέσεις στα αστυνομικά τμήματα δίνονται αποκλειστικά στα Ισπανικά. Και όλα αυτά που ; Στην υπερδύναμη των Η.Π.Α. Επίσης, στην Αυστραλία, ο αντίστοιχος με το δικό μας «Χρυσός Οδηγός», είναι τυπωμένος, εκτός από τα Αγγλικά, και σε άλλες δέκα έξι γλώσσες, μεταξύ των οποίων και η Ελληνική.
  Πιστεύει κανείς σας ότι οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί έχουν απωλέσει την εθνική των συνείδηση ; Κάθε άλλο.
  Σιγά μην απειληθεί η συνοχή του έθνους επειδή ο Μουσταφά και η Αϊσέ θα πάρουν την εγκύκλιο περί «Εγκαταστάσεως μονάδων Μελισσοκομίας» στα Τούρκικα.
  Αλλού εντοπίζεται, κατά τη γνώμη μου, η προδοσία:
  ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΑΝΔΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !!!
  Αντιλαμβάνεσθε ότι,το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και λεπτό, για να συζητηθεί δημοσίως στο blog και , κυρίως , για να εκτεθούν στοιχεία όπως αριθμητικά ποσοστά.
  Όποιος θέλει να μάθει όμως μαθαίνει. Δυστυχώς, δεν μπορώ να γράψω περισσότερα.
  Είναι όμως γνωστή η τακτική του «αφήνω ( και επιδιώκω) να με κράζουν για πολλές μικρές «βρωμίτσες» που ο ίδιος «φροντίζω» να κάνω και έτσι τους αποπροσανατολίζω από την σούπερ μεγάλη «βρώμα» που ετοιμάζω, ενώ, παράλληλα, αγκαζάρω και πολλούς ψήφους.

  Μωρέ ας έχουν οι μονάδες στον Έβρο 100% επάνδρωση και δεν ‘πα να μιλάει η μισή Θράκη Τούρκικα ;. Και η μισή Φλόριντα μιλάει Ισπανικά, ποιός τολμάει όμως να βγεί και να πει ότι είναι Πορτορικάνικη ή Κουβανέζικη, όταν ξέρει ότι μέσα σε μερικά λεπτά θα τον βαράνε από τρεις μεριές, (Αστυνομία Εθνοφυλακή, Στρατός) ;

  Αλλού είναι το σοβαρό πρόβλημα μάγκες και οι κυβερνώντες μας ρίχνουν προπέτασμα καπνού.

 12. Δεκτά και αυτά που αναφέρει το Κορόιδο Νομοταγής!

  Έχουν και μιά λογική θα ‘λεγα!

 13. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η’ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ; ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Η’ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΙΔΕΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΥΣ.

 14. Ε δεν συμφωνώ ούτε και εγώ στον γλωσσικό εκτουρκισμο της Ελληνικής Θράκης όμως έχουν και κάποια στοιχειώδη λογική αυτά που
  αναφέρει το Κορόιδο Νομοταγής!

 15. από Κορόϊδο Νομοταγής ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ , ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 500 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ , ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ,ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΜΕ ΧΥΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΛΑΩΝ , ΠΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ , ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ .ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ !

 16. γιατί έχω αυτή την ψευδαίσθηση,σαν να βλέπω το ζώο με τα πολλά ονόματα,άκου να αναφέρεται στην Αμερική,ρε παντογνώστη έχει η Αμερική βλέψεις από γειτονικό κράτος,τι σχέση ανόητε, έχει η Αμερική με το παρόν δημοσίευμα,όσο και να κρύβεσαι κυράτσα, δεν ξεγελάς κανέναν,απλά είσαι ξεκούρδιστο πορτοκάλι,τελικά το μόνο που ξέρεις καλά είναι να βρίζεις ζώον.-

 17. Συμφωνώ με Κορόϊδο Νομοταγής. Για μερικά άθλια ψηφαλάκια ο καραγκιόζης ξεφτυλίστηκε πάλι. Και το οτι οι Μονάδες στον Εβρο και τα νησιά πρέπει να είναι στο 100% (όχι της προβλεπόμενης αλλά μιας μοντέρνας, δοκιμασμένης και λογικής επάνδρωσης) αυτό είναι το Α και το Ω για την επιβίωση μας ως έθνους.

 18. Ηθελα να πω έχουν βλέψεις όμορα κράτη από την Αμερική,διορθώνω,για σένα που μυρίζει δουλειά του ζώου,Κορόιδο Νομοταγής.-

 19. 22 @ Ρε πανηβλακα νυφίτσα, ο άνθρωπος είπε ευγενικά και ενημερωτικά
  την γνώμη του, δεν έβρισε, εσύ μονο βρίζεις, γαμημένε ποντικέ,
  έχεις τόσο μυαλό στο κεφάλι σου όσο και η πούτσα μου, καραγκιόζη.

 20. Ελλας το μεγαλιο σου. απο την μια σε ενα ρεπορταζ , ωραιο της ερτ3,για τους διογμους απο την Καππαδοκια, κλαιμε που δεν μας αφηναν η Τουρκη να μιλαμε την γλωσσα μας, απο την αλλη εμεις κανουμε το ιδιο.και μην αναφαιρεστε στη Λοζανη…. ρε παιδια….ο κοσμος πρεπει να παει μπροστα ! εμενα δεν με πιραζει η γλωσσα. ακουστε τι εγινε στην Θρακη, στο Ρεσπενζα blog, που μιlaει ο μητροπολιτης Αλεξανδρουπολης απο εκει να καταλαβαιτε τι βλακες ειμαστε. με λιγα λογια.
  η Τουρκοι ριχνουν τα λευτα στη Θρακη και εμεις λεμε οχι στην επενδθση, και δουλιες….
  Ε….δεν θα μας φαει η γλωσσα αλλα η ανεγκεφαλια μας
  δεν βοηθαει σε τιποτα το στιρο ΟΧΙ.

 21. έχουμε νέο όνομα πάλι ζώο, δεν σου φτάνει το ένα ανώμαλε,τώρα και σε em,πόσα ακόμα για να κοροϊδέψεις ποιον,μόνο τον ψυχοπαθή εαυτό σου,ανίατε.-

 22. Είμαι ο «em», είμαι το «κορόιδο νομοταγής», είμαι ο «jonny»,
  μήπως είμαι και το μουνί της μάνα σου και δεν το ξέρω?
  Μήπως θέλεις να σε γαμάνε και ντρέπεσαι να το πεις?
  Όσο μυαλό έχει η πούτσα μου τόσο έχεις και εσύ στο κεφάλι σου, βλάκα!

 23. Αν είχες ίχνος μυαλού ψαρακα θα έβλεπες ότι όλοι έχουν διαφορετικά χρώματα,
  κάτι που δεν μπορείς να το διαλέξεις μονος σου, κατάλαβες μουνάρα ποντικέ,
  ξεκολιασμενη πούστρα?

 24. zanglo!Άστον βρε!

  Ο τύπος είναι Ο ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ και μάλιστα από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις!!

  Έλα μαγκα Τσιαφίτσα!Σε παραδέχομαι ρε φίλε!Έτσι , έτσι!Συνέχισε!

  Με αυτά που γράφεις γελάει μαζί σου ο κάθε πικραμένος!Χωρίς υπερβολές!

  Έχεις μοναδικό ταλέντο στο να προκαλείς άφθονο γέλωτα!Ούτε κλόουν να ήσουν!!

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

 25. Πιστεύω το mak είναι το καλλιτεχνικό σου,
  άλλο είναι το όνομα σου, και γιατί αυτή η αντίδραση?
  Μήπως δεν στον έχωσα και έμεινες παραπονεμένο?

 26. Έλα Τσιαφίτσα!!Γιατί σταμάτησες τέκνον μου;

  Συνέχισε μπαγασάκο, να δείχνεις σε όλους τι έστι

  γελωτοποιός!

 27. φιλε ζαγκλός αναφέρεις τον όρο δημοκρατια μόνο όταν κάποιος μιλάει κατα του πασοκ και του γιωργάκη , οσο και να απαξιώνουν και να βτίζουν κάποιοι άλλοιεδώ άλλα κόμματα , πολιτικούς ή ακόμα και την εκκλησσία και τους ναούς που εσύ αποκαλείς μπ……. δεν σε ενοχλεί , αυτή την επιλεκτική χρήση του όρου δημοκρατία δεν τον κατανοώ , τέλος φίλε μου με ύβρεισ και αισχρόλογα δεν απορρίπτεις αλλά επιβεβαιώνεις τα επιχειρήματα των άλλων

 28. Προς τι η αντίδραση; είσαι εντελώς ηλίθιος; Τέτοιο οχετό και βοθρολυμάτα πρώτη φορά βλέπω στο blog, κρίμα που σε ανέχονται κιόλας, έχω χάσει πάσα ιδέα ζώαδι για αυτά που ξερνάς, δείχνει το βόθρο που έχεις για εγκέφαλο.

 29. Τι πίνει ρε παιδιά, αυτός ο Τσιαφίτσας;;

  Πως και με τί κριτήρια έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα;;;

  Ακόμη γελάω με αυτά που έγραψε!!!

  Ρε τον μπαγάσα!!!

  Ελπίζω να μην είναι έτσι όπως δείχνει στο blog και στην καθημερινή ζωή του διότι πολύ απλά ο περίγυρος του, θα τον
  έχει πάρει με τις λεμονόκουπες!

 30. Φιλε παπαστράτος, για να σε πάρο στα σοβαρά, θα έπρεπε να αναφερθείς
  στο 13 κριτικό μου σχόλιο, το βρίζω κλπ είναι σάλτσες συκοφαντικές.
  Αντέδρασα σε συκοφαντικό υβριστικό σχόλιο της νυφίτσας στο σχόλιο 22 όπου
  σε όλα τα σχόλια του βλέπει φαντάσματα και με βρίζει ότι εγώ είμαι το μισό blog!
  Νομίζω ότι δεν είσαι στην κατηγορια του ραδικιού νυφίτσας, αλλα μην γίνεσαι παιχνιδιάρης.
  Δεν είμαι με τον γιωργάκη ούτε με τον αντωνάκη ούτε με κανέναν άκη μάκη σάκη τάκη, OK?

 31. mak!Κάποιον εδώ στο ιστολόγιο τον αποκαλεις ηλίθιο!

  Σε ρωτάω και εγώ με την σειρά μου!:

  Εύγε!Και εσύ mak που σχολιάζεις τα γραφόμενα ενός ηλιθίου τί είσαι;

  Για απάντησε μας εξυπνάκια!!

 32. Ρε συ mak, τι είναι το πρόβλημα σου και τι ακριβώς σε πείραξε, η πούτσα η η πούστρα?
  Ο νυφίτσας μου έχει σπάσει τα αρχίδια εδώ και πολύ καιρο, οποιος γράψει κάτι που
  δεν τον κάθεται, το αποδίδει σε μένα! Και εγώ πάντα του δείχνω τα αρχίδια μου,
  μην ταράζεσαι, αν είσαι νέος στο blog, σε πληροφορώ εδώ είμαστε οι περισσότεροι
  άνδρες και δείχνουμε τα παπάρια μας, εσύ πάρε το κουβαδάκι σου και τον πούλον!

 33. Πελλοπονήσιε ΕΘ Νο3,

  Πρέπει να σκεφτείς πρώτα πόσο γέλιο προκαλείς εσύ πρώτα που έχεις γράψει με 3 ονόματα και έχεις πει ένα ορυμαγδό από σαχλαμάρες του καρναβαλικού ψευδοιδεολογήματος του για να κρίνεις κάποιον άλλο.

  Το «ασύλληπτης διάνοιας» επιχείρημα στο σχόλιο 38 που το έχεις χρησιμοποιήσει και στο πρόσφατο παρελθόν θα πρέπει να διδάσκετε ως μνημείο βλακείας στις νομικές και φιλοσοφικές σχολές της χώρας.

  Είναι καιρός να κάτσεις να διαβάσεις για να πάρεις αυτό που ονομάζεται πλέον «πτυχίο» αν οχι κάτι άλλο από το ΤΕΙ Λαμίας δείγμα του επιπέδου εκπαίδευσης στην ελλάδα του 2011.

  ΥΓ. Μην αρχίσεις πάλι τις γελοίες συγνώμες και τα «σας παρακαλώ κάντε κάτι, υπάρχουν μικρά παιδιά» γιατί μόνο μειδίαμα προκαλείς.

 34. Επαναδιατύπωση!:

  Εύγε mak!Εύγε!Κάποιον εδώ στο ιστολόγιο τον αποκαλείς εντελώς ηλίθιο!Ποιόν εννοείς;

  Σε ρωτάω και εγώ με την σειρά μου τότε!:

  Και εσύ mak που σχολιάζεις τα γραφόμενα ενός ενός εντελώς ηλιθίου τί είσαι;

  Για απάντησε μας εξυπνάκια!!

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΌΛΙΟ @35!

 35. Καλά σε αυτό το Μπλοκ αφήνουν το κάθε ένα υποκείμενο να παρεκτρέπεται και να βρίζει ακατάσχετα βγάζοντας τα ξερατά του; Κρίμα και καληνύχτα αν δεν μπορείτε τουλάχιστον κλείστε το/

 36. 42 ειλικρινά πας καλά; Σε όλο αυτό το οχετό που ξέρασε αυτό το υποκείμενο ρωτάς εμένα γιατί ανέφερα τον εντελώς ηλίθιο;

  Του απάντησα γιατί δεν είμαστε τρούμπα εδώ μέσα και δεν είμαστε αναγκασμένοι τα βλέπουμε τα βοθρολήματα που ξερνά του κάθε εμετού.

 37. ΕΘ Νο3!!!Μεντιουμ-ψυχοαναλυτή μου εσύ!!Το βρήκες ρε μπαγάσα!Είμαι ΕΘ Νο3!

  Κοιτάτε ρε παιδιά!

  Έλα ρε διασκέδασε μας!Κάνε μας επίδειξη των νοητικών σου ικανοτήτων!

  Ελα δωσεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

 38. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΦΥΓΑΜΕ , ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
  ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ! ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!

 39. zanglo!Αν μπορείς σταμάτα να βρίζεις!Σε παρακαλώ!

  Μην απαντάς στον κάθε λογής πικραμένο που δημοσιεύει τις αστείες φαντασιώσεις του, στο blog!

  Ο ίδιος και μόνο γίνεται νούμερο!Δεν χρειάζεται να πέφτεις στο επίπεδο του!

  Φιλικά!

 40. SINITHOS PROSPATHO NA EIMAI KALOPISTOS XORIS NA VLEPO «PRODOSIES» «YPONOMEYSEIS» KLP.

  ALLA AYTO POU EGINE APO TON PROTHIPOURGO ME PROVLIMATIZEI ENTONA KAI OXI KALOPISTA.

  VEVAIA KAPOU PAEI TO MIALOUDAKI MOU SKEPTOMENOS LIGO KAXIPOPTA ALLA EINAI APO AYTA POU DEN LEGONTE…

  TON IDIO PROVLIMATISMO EXO KAI GIA TIN ANAKLISI TOU PRESVI STIN VOREIA IPIRO.

  IDOMEN.

 41. Σοβαρά εθνικέ νο3 της πλάκας και της σάχλας?????
  Να ενσωματώσεις το επιχείρημα σου στο σχόλιο 38 στη «διπλωματική σου».

  Τέτοιο απαύγασμα «σοφίας» και επίπεδο «γνώσης» δε πρέπει να πάει χαμένο!!!!!!! Μάλλον

  06/03/11 Περιμένουμε με αγωνία την παρέλαση της ομάδας σου. Μεχρι τότε σε απολαμβάνουμε στις Απόκριες

 42. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ….
  ΑΝΤΕ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
  ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ, ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ-ΣΤΗ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ

 43. Κοναν

  Δε μπορώ να ξέρω το συλλογισμό σου. Θα μπορούσε να ήταν το πρόκριμα για σουτάρισμα του τούρκου πρόξενου σε αντιστοιχία με την ανάκληση του έλληνα από τη κορυτσά.

  Ομως ο ΓΑΠ έχει πολύ κακή προιστορία με τη Θράκη.
  1)Είχε πει ως ΥΠΕΞ οτι δεν έχει πρόβλημα να αποκαλούνται τούρκοι οι μουσουλμάνοι για να εισπράξει το BRAVO GIORGOS από τη Χουριέτ
  2) Εβαλε τη Δραγώνα να καταργήσει τη Παιδαγωγική σχολή για μειονότητες στη Θεσ/νικη ώστε να ερχονται τούρκοι δάσκαλοι.
  3)Επέβαλλε υποχρεωτική τη τουρκική γλώσσα στους Πομάκους.
  4)Εχει αφήσει να αλωνίζει κυριολεκτικά το τουρκικό προξενείο στη Θράκη κατά παράβαση του διπλωματικού πρωτόκολλου.
  5)Ο τούρκος πρόξενος παρίσταται σε εκδηλώσεις του συλλόγου ανεξάρτητη Δ.Θράκη.

 44. Ώστε τώρα έγινα εθνικός Νο3!!!Μεντιουμ-ψυχοαναλυτή μου εσύ!!Το ξάναβρήκες ρε μπαγάσα!
  Εύγε!Συγχαρητήρια!

  «της πλάκας και της σάχλάς»!Συνέχισε να λες τέτοια!Περιγράφεις μια χαρά τον εαυτό σου!

  Μιλάς εξ εμπειρίας υποθέτω!

  Από εμένα έχεις το παράσημο του γέλωτα!

  Σε τι χρώμα το θέλεις;

  Τράβα μεχρι το λιμάνι να δεις αν κουνιούνται οι βαρκες και έλα πες μου!!

  Δώσε και άλλο πόνο ρε αβγολέμονε…….

 45. Δε καταλαβαίνω γιατί ντρέπεσαι να το πεις αφού είσαι και τα γραγφόμενα σου είναι πιστή αντιγραφή του ψευδοιδεολογήματος.

  Οση αξία έχει το «πτυχίο» ΤΕΙ Λαμίας άλλη τόση έχουν τα παράσημα σου και οι συστάσεις σου.

  Μέχρι λοιπόν την ώρα που θα πάρεις αυτό το πτυχίο SOFTEX όπως το ονομάζει η ελληνική πολιτεία, κάνε εσύ τη βόλτα στο λιμάνι της Στυλίδας και τα ξαναλέμε.

 46. Γιατί μου το κάνεις τώρα αυτό;Γιατί μου προσφέρεις τόσον πόνο;

  Θα τρελαθώ και θα εκσφενδονιστώ από το παράθυρο σαν χειροβομβίδα!

  Τώρα το ποιός αντιγράφει ποιόν!!

  Αλλά στην τελική εσένα ποιός σε…. κλ@νει;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s