Χώρα περίγελος έχει καταντήσει η Ελλάδα για τους πάσης φύσεως και εθνικότητας ληστές που δρουν ανενόχλητοι σε όλη πρακτικά την επικράτεια.
Τη στιγμή που οι ληστείες είναι στην ημερήσια διάταξη, ΕΛΑΣ και ΛΣ αναλώνουν τις προσπάθειές τους στο να συγκρατήσουν τα κύματα των λαθρομεταναστών που θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα, «θωρακίζοντας» την Ελλάδα όχι από «έξω προς τα μέσα» αλλά το αντίθετο.
Η φήμη για την Ελλάδα στο εξωτερικό ως τόπος ανοχής και πλιάτσικου είναι τόσο μεγάλη που μόνο το 2010 πάνω από 1425 γεωργιανοί πέρασαν ανενόχλητοι τα σύνορα για την πραγματοποίηση ληστειών εκ των οποίων ένα μόνο μικρό ποσοστό καταλήγει, όχι στις φυλακές -γιατί εκεί ούτος ή άλλως δεν πάει- αλλά προσωρινά στα κρατητήρια της αστυνομίας.

Εύγε!
Μετά μας λένε μερικοί «πανέξυπνοι» πως θα αφομοιώσουμε αυτού του είδους λαθρομετανάστες και έτσι θα ενδυναμωθεί το Ελληνικό έθνος σε ανθρώπινο δυναμικό!Να αλλοιωθεί πιό απλά ο γηγενής ελληνικός πληθυσμός σταδιακά!
Η γενετική καταγωγή μας από τους αρχαίους Έλληνες είναι της τάξεως του 95%!Μόνο ένα 5% από εμάς έχει μέχρι τώρα ξένες μή αρχαιοΕλληνικές ρίζες!Δεν ισχυε μέχρι προτείνως η θεωρία Φαλμεραιερ!
Όποιος λοιπόν είναι υπέρ της σταδιακής αφομοίωσης και ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών για την αντιμετώπιση της ελληνικής υπογεννητικότητας τότε για μένα είναι ένθερμος υποστηρικτής της θεωρίας αυτής του
Φαλμεραιερ!
Υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης του θανάσιμου προβλήματος της υπογεννητικότητας!
Αυτά να τα βλέπουν οι Λαζόπουλοι και οι Τσίπρες!
Οι Λαζοπουλοι και οι Τσιπρες δεκαρα δεν δινουνε……απλα προσπαθουνε να δημιουργησουνε ανωμαλια στην Ελλαδα…….
Η περιφημη ψευτοαριστερα κουβαλησε 300 λαθρομεταναστες απο την κρητη ωστε να εκβιασουνε την κυβερνηση αλλα και την κοινωνια,με τα γνωστα αποτελεσματα!!!!
ειναι αυτοι που ξεσηκωνουνε τον Ελληνικο λαο για καθαρα ψηφοθηρικους λογους!
κριμα για την αριστερα εχει χασει και την ιδεολογια της,το σοβαρο της λογο,της προτασεις της και εχει αμαυρωσει τους αγωνες της!!!!!!
η σημερινη αριστερα ειναι για τα πανυγηρια!!!!!
Δικό μου το @1!
Γιάννη Μπάκας.
ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΠΡΩΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΩΤΙΑ.
ΠΑΤΤΥ, ΜΠΟΜΠ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΤΛ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ, Ο ΦΑΣΟΛΗΣ «ΘΑ ΣΕ Γ…»