Αφίχθηκε και το τρίτο C-130 στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ολοκληρώθηκε κατ’αυτό τον τρόπο με απόλυτη επιτυχία μια δύσκολη αποστολή για την οποία αξίζουν συγχαρητήρια σε ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ, δεδομένων των μεγάλων δυσκολιών που υπήρχαν (προσγείωση σε άγνωστα αεροδρόμια, κίνδυνος να κτυπηθούν από τις αντιμαχόμενες παρατάξεις, δυσκολία συγκέντρωσης των Ελλήνων κλπ). Ειδικά το πλήρωμα του τρίτου C-130, που πέταγε όλη ημέρα επάνω από την Λιβύη και αποπροσγειώθηκε σε δύο αεροδρόμια τα πήγε πολύ καλά.
(Ανανέωση 00:35) Προσγειώθηκε στο Ε. Βενιζέλος στις 00:27 το 2ο C-130 με τον τραυματισμένο διπλωματικό υπάλληλο Γιάννη Πυρόβολο ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και σε 45 λεπτά αναμένεται η άφιξη του τρίτου C-130 που έρχεται με 59 άτομα από την Σύρτη.

Τέλος καλό και όλα καλά.Οι «αντιπαραγωγικοί» έκαναν…πάλι το καθήκον τους,μπράβο σε αυτούς που σχεδίασαν την επιχείρηση και στα πληρώματα.
Ρε τσακάλια πολιτικοί ,πως και δεν στείλατε πολιτικά αεροσκάφοι, που δεν προκαλούν ?
Τι ρωτάω….ποιος τρελός θα πέταγε πάνω απο τη Λιβυή .Συγχαρητήρια και πάλι στους «Δημόσιους Υπάλληλους» της Ελευσίνας.Να είναι περήφανοι γι’αυτο που κάνουν.
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ,
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ !!!!