"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ

Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!


korani2

Τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας έχουν συμβεί γεωπολιτικά γεγονότα τεράστιας δυναμικής, γεγονότα τέτοιας σημασίας που αλλάζουν άρδην τον χάρτη της τόσο νευραλγικής μας περιοχής.

Η προσέγγιση της Ελλάδας με το Ισραήλ (αλλά και, παράλληλα, με την Τουρκία και το Ιράν) και οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο (Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβύη και αλλού…) διαμορφώνουν μια εντελώς νέα κατάσταση στην ΝΑ Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία.

Στο πλαίσιο αυτό διεθνείς παρατηρητές θεωρούν ότι «στρώνεται» το έδαφος για την δράση ισλαμιστών κομάντος, που ετοιμάζονται εδώ και καιρό να αιματοκυλίσσουν τον δυτικό κόσμο…

Στις 11 Δεκεμβρίου 2010 η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» δημοσίευσε κείμενό μας για την ύπουλη δραστηριότητα των φανατικών ισλαμιστών στη χώρα της Νορβηγίας (εκεί όπου βάζουν ακόμα και τα παιδιά να σπέρνουν μίσος στα σχολεία τους κατά των αλλόθρησκων «μιασμάτων»…).

 

Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΕΡΑ στην γειτονική της Νορβηγίας Σουηδία και στην πρωτεύουσά της, τη Στοκχόλμη, ακραίος ισλαμοφασίστας προσπάθησε να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το κέντρο της πόλης!

 

islam norvigia

Ευτυχώς δεν τα κατάφερε και το μόνο που μπόρεσε ήταν να φτάσει μια ώρα αρχύτερα στα «πιλάφια» του Αλλάχ…

Αλλά και λίγες ημέρες αργότερα στη Δανία αποκαλύφθηκε ολόκληρο δίκτυο φανατικών μουσουλμάνων, που ετοίμαζαν επιθέσεις επί δανέζικου εδάφους… Όσλο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη – λες και κάποιος εγκέφαλος εκτελούσε ένα πειραματικό σχέδιο, για να δει τις αντιδράσεις των τοπικών αρχών…

Εν τω μεταξύ η ελληνική κυβέρνηση, μέσω πρωτοβουλιών του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, επιχειρεί (για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία) μια υψηλού επιπέδου προσέγγιση και συμμαχία με το – επίσης βαλλόμενο από το ακραίο Ισλάμ – Ισραήλ. Ο ελληνοϊσραηλινός άξονας εκ των πραγμάτων αποτελεί πραγματικό γεωστρατηγικό τείχος έναντι της ισλαμιστικής επιθετικότητας προς τη Δύση.

Άρα λογικό είναι να έχει παρενέργειες ως προς τον τρόπο σκέψης και δράσης του ακραίου ισλαμιστικού πυρήνα, που επηρεάζει και ενεργοποιεί τους κατά τόπους υπο-πυρήνες του, που σαν καρκίνωμα έχουν εξαπλωθεί παντού σχεδόν στον πλανήτη…

Οι δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας (στην Ελλάδα βασικά η ΕΥΠ) έχουν πολύ σοβαρά υπ’ όψιν τους το ενδεχόμενο μετά την αλλαγή των καθεστώτων που λαμβάνει χώρα σιγά σιγά στα αραβικά-μουσουλμανικά κράτη Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής να υπάρξει ένα τρομακτικό «παλιρροϊκό κύμα» μετανάστευσης νέων κυρίως ανδρών από τον ισλαμικό χώρο.

Όλοι αυτοί θα επιζητούν την διεύρυνση του Ισλάμ προς τη Δύση, βασισμένοι πάνω στη λογική του υπερπληθυσμού της Ανατολής σε σχέση με την φοβερή υπογεννητικότητα που πλήττει την Δύση («αφού είμαστε πιο νέοι και περισσότεροι, γιατί να μην εξαπλώσουμε την επικράτειά μας εις βάρος των γηρασμένων και άτεκνων Δυτικών;», είναι το βασικό τους σκεπτικό…).

skitso_2

Οπότε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα αλλάξει ριζικά το συνολικό πολιτισμικό οικοδόμημα του δυτικού κόσμου και – αναπόφευκτα – θα οδηγηθούμε στην εφιαλτική προοπτική εκείνου που η αείμνηστη Ιταλίδα δημοσιογράφος Οριάνα Φαλλάτσι ονόμασε «Ευραραβία» (“Eurabia”)…

Βέβαια πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι όλα αυτά δεν αφορούν το Ισλάμ ως επίσημη θρησκευτική οντότητα, αλλά την ακραία του ερμηνεία, η οποία – δυστυχώς – τείνει να καταστεί κυρίαρχη στον μωαμεθανικό κόσμο…

Πρέπει όμως και το επίσημο Ισλάμ να βγει με δική του πρωτοβουλία και να καταδικάσει αυτό το φαινόμενο, προτού καταστεί ανοιχτή πληγή για την ανθρωπότητα και προτού θρηνήσουμε αθώα θύματα.

Καλούμε λοιπόν, σαν αποδεδειγμένοι φίλοι του ισλαμικού ειρηνικού κόσμου, με τον οποίο ο γράφων διατηρεί εξαιρετικότατες σχέσεις, Χριστιανοί και μουσουλμάνοι να συντρίψουμε από κοινού το ισλαμοφασιστικό φίδι που επιθυμεί να επιβάλλει στον πλανήτη τον σκοταδισμό!

Και ερχόμαστε τώρα στην πλέον νεώτερη ενημέρωσή μας από τους φίλους μας της Ανατολής, οι οποίοι επίσης ανησυχούν για την εγκληματική τακτική του ακραίου Ισλάμ.

Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της τουρκικής κομμουνιστικής (φιλελληνικής) οργάνωσης της «Επαναστατικής Αριστεράς» (DEV-SOL), στην Κωνσταντινούπολη οργανώνονται αυτή τη στιγμή ισλαμιστικά «τάγματα θανάτου», τα οποία ετοιμάζονται να διαβούν τον Έβρο – πριν… χτιστεί το περιβόητο τείχος – και να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο.

Αποστολή τους: η παραδειγματική τιμωρία της Ελλάδας και του λαού της, μέσω κάποιου εντυπωσιακού χτυπήματος, με στόχο τον όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων!

Με τον τρόπο αυτό, πιστεύουν οι φανατικοί του Ισλάμ, ολόκληρη η ανθρωπότητα θα πανικοβληθεί από τον πόνο των Ελλήνων και θα απομονώσει το Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του θα γίνει εύκολο θύμα: ήδη οι ισλαμιστές στρέφουν εναντίον του εντυπωσιακής ισχύος πυραύλους, αλλά και το λεγόμενο «υπερόπλο του Προφήτη», με απώτατο σκοπό να κατακάψουν και να κατεδαφίσουν την πανάρχαια ελληνογενή γη της Παλαιστίνης!…

Εκείνο όμως που προβληματίζει τους άγρυπνους Πανέλληνες είναι η εκ νέου δραστηριοποίηση (είχε να φανεί από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας!) του περίφημου Πράσινου Πρίγκιπα της Ανατολής, ενός δηλ. ακραίου ισλαμιστή «διδασκάλου», ο οποίος εκπαιδεύει στις ερήμους κεντροασιατικής χώρας τους μελλοντικούς επίδοξους καμικάζι του Αλλάχ…

Τι άραγε ετοιμάζει αυτός ο «σεΐχης» του θανάτου; Και κατά πόσο σχετίζονται όλα αυτά με το σχέδιο φοβερού χτυπήματος εναντίον της Ελλάδας; [Να σημειώσουμε εδώ ότι κάτι ανάλογο ετοίμαζε ο λεγάμενος και για την Ολυμπιάδα της Αθήνας, αλλά δεν του «βγήκε», λόγω του άρτιου συστήματος ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει τότε στρατός, αστυνομία και ΕΥΠ]

Τι κρύβεται όμως πίσω απ’ όλα αυτά;

spy

Διότι είναι λογικό να υποθέσουμε ότι όλα αυτά εξυπηρετούν ένα ευρύτερο γεωπολιτικό σχέδιο στον αδυσώπητο παρασκηνιακό πόλεμο που μαίνεται εδώ και αιώνες για την παγκόσμια κυριαρχία…

Αν δούμε λοιπόν από μια ευρύτερη οπτική γωνία την παγκόσμια «σκακιέρα», θα φτάσουμε σε κάποια σαφή συμπεράσματα.

Η σημερινή λοιπόν άνοδος και επεκτατικότητα του ακραίου Ισλάμ, ενώ σίγουρα δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τις επίσημες ισλαμικές δομές, φαίνεται ουσιαστικά να παίζει το παιχνίδι του αναδυόμενου ευρασιατικού άξονα, που στόχο έχει βέβαια την επικράτησή του επί της Δύσης.

Κάθε λοιπόν κίνηση του ισλαμιστικού κινδύνου προς δυσμάς (γιατί άραγε όχι και προς το Πεκίνο και την ευρύτερη Άπω Ανατολή;) δεν είναι παρά μια βαθύτερη «σκακιστική» κίνηση της Ανατολής σε βάρος και για την καταστροφή του προαιώνιου αντιπάλου…

Πραγματικά, η ρωζοκινεζική στρατηγική συμμαχία εξυπηρετείται τα μέγιστα από μια πιθανή ισλαμοποίηση της Δύσης και βασικά της Ελλάδας, αυτού του παντοτινού προμαχώνα του πολιτισμού έναντι της βαρβαρότητας.

Και σήμερα η Ελλάδα βάλλεται πανταχόθεν: από την τακτική του ευρασιατικού άξονα, από την απειλή του ακραίου Ισλάμ, αλλά και από τους ανόητους της Δύσης, που βρίσκονται σε τρομερή πολιτική, κοινωνική και οικονομική σύγχυση και παρακμή…

Χρειάζεται λοιπόν εθνική αφύπνιση και αντίσταση: όχι στο τζαμί στην Αθήνα, όχι στην παράνομη μετανάστευση, όχι στην παγίδα που στήνει στο έθνος ο ύπουλος εχθρός της Ανατολής!!!

Δρ Ησαΐας Κωνσταντινίδης

 

20 thoughts on “Το ακραίο Ισλάμ θέλει να τιμωρήσει την Ελλάδα για την προσέγγισή της με το Ισραήλ!

 1. και να σκευτεις οτι λεγανε πως τελος παντον το να εχεις αυτη τη περιοδο συμαχους το ισραηλ – ηπα αξιζει το ρισκο να τα βαλουν μαζι μας οι εχθροι τους, αλλα εδω μου φαινετε πως πρωτα θα φαμε το «αγγουρι»και μετα ισως δουμε κανα θετικο. δια πυρος και σιδηρου !!!

 2. THA MAS KLASOUN TA ARX@@IA.!

  O ELLINAS EXEI ENA XARAKTIRISTIKO POU LEGETE FILOTIMO.

  EINAI NA MIN TOU TO THIKSEIS GIATI META…PISMONEI.

  KAI PISMONEI POLI.YPER ANTHROPA POLI.

 3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ GEFFRY MAN.
  ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.

 4. Ο ΗΣΑΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?
  ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΦΟΒΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ…

 5. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΥΠΟΥΛΟΙ (ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ) ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ? ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ.
  «ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΝΤΗΘΕΝΤΟΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥ»…ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ?

 6. Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης γεννήθηκε το 1975 στη Δράμα. Έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπου και τελείωσε φιλοσοφία, πολιτικές επιστήμες, καθώς και τον μη υπάρχοντα στα ελληνικά πανεπιστήμια τομέα της ιστορίας / θεωρίας πολιτισμών. Υποψήφιος δρ. φιλοσοφίας με θέμα διατριβής την ιδεολογία (γεωπολιτική, γεωστρατηγική) του κινήματος του ευρασιανισμού. Επικεφαλής της ομάδας γεωπολιτικών αναλύσεων «VEGA», η οποία αποτελείται από νέους Έλληνες και ξένους ερευνητές.
  Δημοσίευσε κατά καιρούς σε περιοδικά κείμενα για τη νορβηγική λαϊκή παράδοση και πολιτισμό και είναι γνώστης της νορβηγικής γλώσσας.
  ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΔΩ:
  http://www.biblionet.gr/main.asp?page=showauthor&personsid=48661

 7. Ετσι!!! να αρχισουν οι επιθεσεις σε πολυσυχναστα μέρη όπως η ερμού μπας και αποφασισει κάποιος να τους πεταξει έξω απο την χώρα πριν γινουμε ισραήλ εδω…

 8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΓΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ?
  ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ 8 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΡΑΗΛ ΕΔΩ !

 9. Θανατος στην Τουρκια !
  Λειτουργια στην Αγια Σοφια (χωρις μιναρεδες).
  Ερντογαν, Νταβουτογλου και ΓΕΕΘΑΔΕΣ Τουρκοι κρεμασμενοι απο δενδρα !

 10. Το ακραίο Ισλάμ να κοιτάξει να τιμωρίσει την Τουρκία πρώτα, πρώτον επειδή διασύρει την λέξη Ισλάμ, και δεύτερον επειδή έχει κάνει δουλειά πολύ μεγαλύτερη και βαθύτερη με το Ισραήλ όλα αυτά τα χρόνια.
  Εμείς στο κάτω κάτω ουδεμία συγγένεια έχουμε με το Ισλάμ και τους Ισλαμιστές για να θεωρηθεί κατα κάποιον τρόπο προδοσία.

 11. ….με βαση τα γεγονοτα που εξελισονται τα τελευταια χρονια στον ισλαμικο κοσμο και κυριως αυτα που διαδραματιζονται τωρα στην γειτονια μας,μου φαινεται οτι θα εχουμε την αναγεννηση των Σταυροφοριων, αλλα απο την αντιθετη μερια!!!…ο νοων νοειτω!!…….

 12. @12.
  Η μόνη πατρίδα που μπορεί να κόψει τα αρχίδια του Ισραήλ είναι οι ΗΠΑ.(αλλά δεν θέλει).

 13. Το πιο πάνω άρθρο αποτελείται από μια σειρά ιδεών με προσπάθεια συνένωσης τους για να δώσει ολοκληρωμένη θεωρία που δυστηχώς δεν καταφέρνει. Άρα δεν μπορώ να το σχολιάσω ολοκληρωμένα, μπορώ όμως να πω ότι η συμμαχία με το Ισραήλ δεν (θα) είναι τυφλή αλλά ανοιχτομάτα για σωστή απόδοση. Πρώτο βήμα είναι να ενδυναμωθέί η άμυνα και τα σύνορα της χώρας μας.

 14. Συμφωνω με (2)αλλωστε τη αλλο να μας κανουνε οι αραβικες χωρες;;;;εμεις παντα τους υποστηριζαμε χωρις κανενα ωφελος…..οι περισσοτερες αραβικες χωρες εχουνε αναγνωρισει τα Σκοπια με το ονομα «Μακεδονια» μας δημιουργουνε εμποδια ακομα και με την ΑΟΖ η λιβυοι δεν δεχονται την ελληνικη ΑΟΖ απο την κρητη και κατω…..η αιγυπτος τα ιδια (ειναι και ολοι τους φιλοτουρκοι)ρε δεν πανε να γαργαληθουνε λεω εγω;;;; Ισραηλ με χιλια…….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s