"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ / Λαθρομετανάστες

Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας της Υπατίας


Συγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας.

Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις.

Χθες λαθρομετανάστες και μέλη «επιτροπών υποστήριξης» κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.

 

Το σχέδιο έχει τεθεί υπ’όψιν της πολιτιής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή:

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως  λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.

«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης.

Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

11 thoughts on “Σχέδιο εξέγερσης λαθρομεταναστών σε εξέλιξη με αφορμή τους απεργούς πείνας της Υπατίας

 1. Όλες οι ασιατικές και αφρικανικές κατσαρίδες έξω,
  ο στρατός σε επιφυλακή και να προετοιμαστούν χώροι όπου
  θα οδηγηθούν οι κατσαρίδες πριν την επαναπροώθηση στις τρύπες τους.

 2. Αφού προηγουμένως εξεδίωξαν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες από τις χώρες τους που κατοικούσαν από αιώνες, αφού για τους Έλληνες τελικά έμεινε αυτή η μικρή γωνιά γης, τώρα μαζεύονται εδώ παράνομα μοιράζονται το ψωμί του τόπου μαζί μας, έχουν αυξήσει κατακόρυφα την άγρια εγκληματικότητα και θέλουν να κάνουν και τις τσαπατσουλιές τους.
  ΕΞΩ ΤΩΡΑ!

 3. Συνέλληνες χαίρομαι ειλικρινά πού αρχίζετε νά αντιλαμβάνεστε τό πρόβλημα… Μάς γυρίζουν από τό σημείο πού μάς ξεκίνησαν πρίν από 190 χρόνια [τήν 25 Μαρτίου 1821] Οί Κολοκοτρωναίοι Καραισκάκηδες ,Παπαφλέσσας καί οί άλλοι ξυπόλιτοι καί νηστικοί πολεμιστές…. Σιγά -σιγά , βήμα-βήμα αναιρούνται τά αποτελέσματα τής νίκης εκείνου τού πολύχρονου, πολυαίμακτου αγώνα. Σήμερα τά δισέγγονα τών ορδών τού Ιμπραήμ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…. ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Πού μέ αγώνα θά παλαίβουμε γιά τή διδασκαλία καί τή χρήση τής γλώσσας. Αλλά καί τής θρησκείας μας καί ελεύθερης ανεμπόδιστης εκτέλεσης τής λατρείας μας. Καί όλα αυτά ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΙΚΑ! Ήδη τό πλαίσιο τής μειονοποίησης καί υποδούλωσης μας σχηματοποιείται: Α. Αλλοδαποί αποκτούν μέ συνοπτικές διαδικασίες ιθαγένεια [ λόγο στίς αποφάσεις γιά τή μοίρα της Ελλάδας λαθροεισελθόντες από τό πουθενά! Διαμορφώνουν ψηφίζοντας τή μοίρα μας! Β. Από τόν Σεπτέμβρη θά ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣ . Γ. Στήν καταχρεωμένη πατρίδα του 2011 ό μόνος »άνεργος» καί άσθενής πού έχει παροχές επιδομάτων επιβίωσης καί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι ό λαθρομετανάστης. Οί υπόλοιποι ιθαγενείς Έλληνες συνωθούμαστε στή λιμοκτονία. Τό μόνο δικαίωμα μας μόνο ή φορολόγηση μας.. Δ. Όσον αφορά γιά τή μουσουλμανική εξέγερση ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ »ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ » ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ε. Ήδη ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ πώς; Μέ τόν περίφημο »νόμο» έκτρωμα Καστανίδη πού ετοιμάζεται. Καί βάσει αυτού : όποιος ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ….ΟΧΤΡΟΠΑΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ! Πού σημαίνει ότι καί οί πατριώτες καί τά ιστολόγια πρέπει νά προσέχουμε πλέον …. Διότι πιθανώς οί κυβερνώντες ονειρεύονται νά ανοίξουν τά Μακρόνησα ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! Διότι οσονούπω ΘΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

 4. Αφού μετά από όλα αυτά τα γεγονότα μερικοί ψευτοαριστεροί, Λαζοπουλαίοι , Ραδιοαρβυλίστες , Συριζαίοι, Αδερφές, Ψευτοκουλτουριάρηδες, Ανταρσυομπαγλαμάδες και λοιπές “δημοκρατικές δυνάμεις” εξακολουθούν να μας πρήζουν για το πολυπολιτισμικό “δώρο” της (λαθρο)μετανάστευσης που κατατρώει την Ελλάδα, ας ευχηθούμε να είναι αυτοί που θα νιώσουν πρώτοι στο πετσί τους (και στον πισινό τους ) την επερχόμενη λαίλαπα….

 5. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΗΣ 71ης ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ;ΤΟ ΤΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΙΝΙΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ.

 6. ΕΥΑ ΜΠΡΑΟΥΝ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ

 7. Εσύ κανόνισε την κωλοτρυπίδα σου να einai λάσκα,
  φέρε και λαδάκι από την κανδήλα να στον χώσω.

 8. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΜΩΡΗ ΛΙΛΗ ΜΑΡΛΕΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ , ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ , ΛΥΠΑΜΑΙ

 9. Εσύ το μονο που αν έχεις γαμήσει, μάλλον καμια προβατίνα θα είναι!
  Και πούσαι, όταν μαζεύεις αγγουράκια, να με θυμάσαι, με αγάπη Zanglos!

 10. Αντε να δουμε,,,,,
  Αντε να δουμε καντε την γαμημενη εξεγερση
  αντε να δουμε, να σας γαμησουμε πατοκορφα καριοληδες!

 11. Εγώ αμφιβάλλω πάρα πολύ για το αν ο στρατός θα πράξει τελικά το καθήκον του σε εξέγερση. Για το αν δηλαδή θα χέσει και τους βενιζελαίους και τους καστανίδηδες κιόλα τα σκατουλάκια της ασπόνδυλης εξουσίας και να μας ξεβρωμίσει την Ελλάδα μας.
  Μόνο αν ξεπεταχτεί κανένας Κολοκοτρώνης μέσα από το μπάχαλο κι αρχίσει να παίρνει κεφάλια αγαρηνών και ντόπιων προσκυνημένων. Αλλά, ευτυχώς, η ελπίδα πεθαίνει μόνο τελευταία και Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s