"Greek National Pride" blog

Στον καιρό των Προφητειών


epistimi_1Αραγε να φταίει μόνο του το διοξείδιον του άνθρακος (CO2) για το φαινόμενον του λεγομένου, θερμοκηπίου, ή και τυχόν άλλοι παράγοντες για τις κλιματικές αλλαγές, που παρατηρούνται σήμερα;

Σήμερα ο άνθρωπος μοιάζει με κάποιον, που κάθεται καβάλα επάνω σε έναν κλάδο και τον πριονίζει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ο ίδιος, να κρημνισθεί!

Παρατηρούμε, σεισμούς όπως π.χ. προσφάτως στη Νέα Ζηλανδία, καύσωνες και φωτιές στην Αυστραλία, όπως και στην Ελλάδα.

Πλημμύρες στην βόρεια Ευρώπη και ασυνήθεις παγετούς, καταποντισμούς, τσουνάμι, και σαν τραγικό επακόλουθο παρατηρούμε λοιμούς, λιμούς και ακούγονται και ακοαί πολέμων!

Και διερωτάται κανείς ταύτα μήπως είναι… αρχή ωδίνων…!

Όπως προεφήτευσε ο Κύριός μας! Αλλά πάντως… «ούπω εστί το Τέλος»!

Είναι τοις πάσι γνωστόν, ότι δισεκατομμύρια τόννοι μεταλλευμάτων και υδρογονανθράκων υπό την μορφή άνθρακος και πετρελαίου εξορύσσονται από χιλιάδων ετών! Ως εκ τούτου έχει μετατεθεί με μαθηματική ακρίβεια το κέντρο βάρους της Γης!

Πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα επί των κινήσεων αυτής, και μάλιστα των σπουδαιοτέρων, που είναι η μετάπτωσις (Ελλην Αστρονόμος Ιππαρχος 190-120 π.Χ.) και η κλόνησις (Αγγλος αστρονόμος Bradley 1693-1742).

epistimi_2

Σκεφθείτε δηλαδή μια σβούρα, της οποίας  έχετε αλλάξει το κέντρο βάρους, ότι δεν θα μπορέσει να εκτελέσει τις γνωστές κινήσεις της!

Είναι επομένως έργον των ειδικών Επιστημόνων, ήτοι των Μαθηματικών και των Γεωτεχνικών Μηχανικών αφού μελετήσουν όλα τα στοιχεία, να υπολογίσουν με την βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατά προσέγγιση τη νέα θέση, εις την οποία έχει μετατεθεί το Κέντρου Βάρους της Γης!

Επίσης οι ίδιοι πρέπει να υπολογίσουν μια πιθανή μεταβολή της μάζας της Γης και κατ’ επέκτασιν της αδράνειας αυτής! Οπότε βάσει του Νόμου της παγκόσμιας Ελξεως πρέπει να υπολογισθεί, κατά πόσον έχει μεταβληθεί και η απόστασις Ηλίου – Γης!

Μα θα μου πείτε αξιότιμοι Κύριοι, πως ο Προφητάναξ Δαυίδ για την Γη, προφητεύει «ου κλιθήσεται εις τον αιώνα»!
– Η απάντησις είναι αυτονόητη!

Δεν βλέπετε την μεγάλη αποστασία, που υπάρχει  σήμερα στην Χώρα μας και κατ’ επέκτασιν σε όλο τον κόσμο! Οπου ο Απόστολος Παύλος προφητεύει «βλ. προς Τιμοθ.Β», πως οι άνθρωποι θα είναι «…φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, προδόται, φιλήδονοι μάλλον παρά  φιλόθεοι…»!!!

– Και προς Ρωμ. β’ 27 «… και οι άρενες, αφέντες την φυσικήν χρήσιν… εξεκαύθησαν εν τη ορέξει αυτών εις αλλήλους άρσενες εν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι…».

– Και επίσης ο Προφήτης του Γένους ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός προφητεύει «Εν τοις εσχάτοις καιροίς  έσονται οι άνδρες γυναίκες και οι γυναίκες άνδρες»!

Οντως οι γυναίκες σήμερα φέρουν ανδρικήν περιβολήν και είναι κουρεμένες σαν άνδρες και δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους άνδρες και εργάζονται ακόμη σε θέσεις ανδρών, όπως π.χ. οδηγοί σε λεωφορεία και τρόλλεϋ!

Ανδρέας Κων/νου Ζαφείρης

16 thoughts on “Στον καιρό των Προφητειών

 1. Εντάξει, εφόσον το είπε ως saoul και ο άγιος κοσμάς! πάω πάσο!
  Αλλα για σταματάτε ρε παιδιά!
  Αυτοί δεν λέγανε ότι η γη είναι πλατιά και καίγανε τους
  ανθρώπους που έλεγαν ότι η γη είναι στρογγυλή?
  Εκκλησιαστικά γυρίσματα και διαβολολήγηματα!

 2. Πως στην ευχή έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα ο αρθρογράφος;

  Πως είναι δυνατόν οι επιστημονικές, βάση σοβαρών μελετών, θεωρίες, όχι μόνο να ταυτίζονται, αλλά και να αλληλοσυμπληρώνονται κιόλας με τις θρησκευτικές θεωρίες τις εκκλησίας;

  Γνωστό είναι πως ο κλήρος(παπαδαριό) αντιμετώπιζε εχθρικά τις επιστημονικές ανακαλύψεις και θεωρίες!Πολλές φορές τις αφόριζε!

  Εμένα δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο εάν κάποιες γνωστές εκπληρωμένες προφητείες,»ειπώθηκαν ή για την ακρίβεια κατασκευάστηκαν»από επιτήδειους μετά την εκπλήρωσή τους και διοχετεύτηκαν έντεχνα με ύπουλο τρόπο προς τα έξω με σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση ολόκληρων λαικών μαζών, προς όφελος των σκοτεινών συμφερόντων τους!!

 3. Ωραίο άρθρο, ακόμη γελάω..!!!!Δηλαδή πριν 40-50 χιλιάδες χρόνια που δεν υπήρχε εξόρυξη πετρελαίου κτλ δεν γινόντουσαν σεισμοί και καταποντισμοί..???? Ρε, ξεκολλάτε λίγο τα μυαλά σας, ακούγεστε σαν αγράμματοι του Μεσαίωνα…!

 4. Πρώτα απ’ όλα το βάρος όλων των πετρελαικών και όχι μόνο, κοιτασμάτων της γης είναι αμελητέο,ασήμαντο μπροστά στο συνολικό βάρος του πλανήτη μας!

 5. zanglos αυτα δεν γινονταν στην Ορθοδοξη Εκκλησία..μη λες οτι θέλεις..στη καθολικη πολλα συνεβαιναν, συχωροχαρτια καψιμο μαγισσων ,δικαστηρια του Γαλιλαιου κτλ…

  Οσο για τα πετρελαια πιθανον να εχουν κ αυτα τις συνεπειες τους, λογικο μου ακογεται χρειαζεται ερευνα προτου απαντησει καποιος με σιγουρια…θυμηθητε πριν κανα 3-6 μηνες ενας σεισμος στη Χιλη πως μεταποτισε ελαχιστα τον αξονα της γης κ τη διαρκεια της ημερας…αν μια μαζα απο το εφαδος την στειλεις στην ατμοσφαιρα σιγουρα θα εχει καποιες συνεπειες…

 6. Το ξαναλέω!Το βάρος και η μάζα συνολικά όλων των χρήσιμων για εμάς κοιτασμάτων(πχ πετρελαίου,μεταλευμάτων)παγκοσμίως είναι αμελητέο και ασήμαντο, εφόσον συγκριθούν με το συνολικό βάρος και τη μάζα του πλανήτη μας!

  Το πολύ πολύ εξαιτίας των εξορύξεων αυτών των κοιτασμάτων, να σημειωθούν καταπτώσεις οροφής υπογείων σπηλαίων, με συνέπεια μικροδονήσεις στην επιφάνεια της γης και αυτό σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις!

 7. zanglo,iouliane,Jens και άλλοι!Για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα μπαίνω στο ιστολόγιο διότι έχω άλλες ασχολίες που προηγούνται!!Χάρηκα πολύ που γνώρισα άτομα σαν και εσάς μέσω του blog!

  Σας προτείνω να αγνοείτε τελείως τα παραληρήματα που δημοσιεύει κάθε τόσο ο ΒΑΣΙΛΗΣ! Ειλικρινά δεν αξιζει να χαλάτε τη ζαχαρένια σας γι αυτό το άτομο!

  Κύριε Δημήτρη!Κύριε Μιλήσιε συγχαρητήρια για το υπέροχο ιστολόγιο σας!Εύχομαι ότι καλύτερο!

 8. δεν ξερω τις συνέπειες της εξόρυξης των πετρελαιων δεν ειμαι γνώστης των πραγματων ουτε ομως εμπιστευομαι τις αποψεις σας οτι ειναι αμελητεες οι μαζες κτλ…κ που ξερεις ρε φιλε?? ποιος εισαι??? οσο για τις προφητειες νομιζω ειναι παρακινδυνευμενο να βγαζουμε απο αυτα συμπερασματα προκαιρα…οτι ειναι να γινει θα γινει..κ οτι εχει προφητευθει κ επαληθευτει θα γινει αποδεκτο απο ολους οσους εχουν την διαθεση…

 9. Αγαπητέ φιλε Peloponez μας στενοχωρείς πολύ με αυτη σου την απόφαση.Δεν είναι ανάγκη να ..παραιτηθείς ετσι,μια και καλή,εμείς,αν είμαστε καλά,θα είμαστε εδώ,και όποτε εχεις λιγο χρόνο,να σε βλεπουμε στα σχόλια.Δεν γίνεται να μη εχεις διαθεσιμο,καπου-καπου λίγο χρόνο.Τα πάντα βεβαια είναι θεμα πρωτεραιοτητων,και θέλουμε να διαβαζεις το blog γιατί είσαι το είδος των αναγνωστών που μας τιμά.Ευχαριστούμε πάντως για την συνεισφοράσου στο blog, και ευχομεθα ολοψυχα να σε ξαναδούμε.Νασαι καλά,Δημήτρης.

 10. Γεια σου Πέλοπα, σου εύχομαι καλή πρόοδο στις ασχολίες σου οποιες και να’ναι,
  και να περνάς κάπου κάπου να τα λέμε!

 11. Μεγάλη η απώλεια πράγματι,βλέπεις οι καλοί σου φίλοι,στεναχωρήθηκαν,μην το κάνεις σε παρακαλούμε,σε ικετεύομαι,εξάλλου τι θα κάνει ο άσχετος ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ευτυχώς που υπάρχουν οι φυτευτοί παντογνώστες,κομματογραφειάδες,και το ζώο το Στοκχολμιακό,που έχει κάνει το ιστολόγιο μπουρδέλο.-άντε σύντομα να μας ξανάρθεις,θα σε περιμένουμε με ανυπομονησία,θα μείνουμε από γνώσεις αφού δεν υπάρχει άλλος σαν και σένα,να είσαι καλά.-

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s