"Greek National Pride" blog / ΛΙΒΥΗ

Ετοιμάζει ο Μ.Καντάφι την τελική επίθεση


Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Λιβύης ετοιμάζουν την τελική επίθεσή τους στην Ρας Λανουφ και εν συνεχεία στην Βεγγάζη. Μεγάλος αριθμός αρμάτων μάχης Τ-55 και Τ-72 έχουν συγκεντρωθεί στους χώρους συγκέντρωσης για να καταστείλουν την επανάσταση.

«Ήρθε η ώρα για απελευθέρωση. Είναι καιρός για δράση. Τώρα δρούμε», είπε ο Σάιφ αλ-Ισλάμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο Reuters.

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εντείνει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της, τόνισε: «Ο χρόνος τελείωσε. Είναι καιρός για δράση… Τους δώσαμε δύο εβδομάδες για διαπραγματεύσεις» και συνεχίζει: «Ποτέ μα ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε.

Ποτέ μα ποτέ δεν θα παραδοθούμε. Αυτή είναι η χώρα μας. Πολεμάμε εδώ στη Λιβύη. Ο λιβυκός λαός δεν θα καλωσορίσει ποτέ το ΝΑΤΟ, δεν θα καλωσορίσουμε ποτέ τους Αμερικανούς εδώ. Η Λιβύη δεν είναι εύκολη δουλειά», πρόσθεσε.

Είναι σαφές ότι ο Μ.Καντάφι προσπαθεί να προλάβει την επέμβαση του ΝΑΤΟ ή να φέρει σε πιο δύσκολη θέση το ΝΑΤΟ και τους δυτικούς αν αποφασιστεί τελικά η επέμβαση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

8 thoughts on “Ετοιμάζει ο Μ.Καντάφι την τελική επίθεση

  1. Εάν η Δύση δεν βοηθήσει δυναμικά τώρα (με αεροπορικούς βομβαρδισμούς θέσεων των στρατευμάτων του Καντάφι και με την αποστολή όπλων) την αντιπολίτευση σε λίγες ημέρες ο ψυχοπαθής δικτάτορας θα εξοντώσει τον πληθυσμό των εξεγερμένων περιοχών.

  2. ΠΕΛΤΕΣΤΗ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
    Αποστολης.

  3. Δεν χρειάζονται και δεν επιτρέπονται οι προσωπικές επιθέσεις με χυδαίους χαρακτηρισμούς το θέμα είναι να γράφουμε την γνώμη μας απλά και ωραία.Κατά την ταπεινή μου γνώμη απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η οικογένεια Καντάφι έχει τεράστια περιουσία στην ουσία έχει ληστέψει τον λαό της Λιβύης και αυτός ο λαός ξύπνησε μετά απο σαράντα δύο έτη καταπίσεης και διαφθοράς.

  4. Κατά την ταπεινή μου γνώμη απ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω η οικογένεια Καντάφι έχει τεράστια περιουσία στην ουσία έχει ληστέψει τον λαό της Λιβύης και αυτός ο λαός ξύπνησε μετά απο σαράντα δύο έτη καταπίεσης και διαφθοράς.

  5. Η γνώμη η δικη μου είναι ότι εφόσον οι Άγγλοι (USA) έχουν αποκλείσει την έξοδο
    στον καντάφι, αυτός δεν έχει πλέον άλλη εκλογή παρα να τα παίξει όλα σε ένα χαρτί.
    Οπότε θα γίνει μεγάλη σφαγή, αυτό φυσικά θέλουν οι Αμερικανοι να τον συντρίψουν
    για να δείξουν την δύναμη τους σε άλλους υποψηφιους όπως Ιράν, Συρία.

  6. zanglos το θέμα είναι να τον συντρίψουν σύντομα και ολοκληρωτικά ώστε να μην μπορέσει ο ψυχοπαθής δικτάτορας να σκοτώσει όλους τους αντικαθεστωτικούς.

  7. Μα εδώ είναι το ζουμί! Οι αμερικανοι δεν ενδιαφέρονται για τον λαό!
    Το αντίθετο μάλιστα! Θα περιμένουν όταν θα γίνουν μεγάλες σφαγές
    για να επέμβουν, αλλα τότε θα κάνουν και μια επίδειξη δυνάμεως.

Σχολιάστε