
Μετά την απόφαση του ΓΕΣ να αξιοποιήσει επιχειρησιακά τους έφεδρους των ειδικών δυνάμεων και να τους εντάξουν στα επιχειρησιακά πλάνα του Επιτελείου η εκπαίδευσή τους έχει ενταθεί. «Έχουμε 15.000 κομάντο στην εφεδρεία και 50.000 FN στις αποθήκες που περιμένουν άξια χέρια να τα κρατήσουν» είχε πει στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ αναφερόμενος σε αυτή την απόφαση ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΣ και πλέον η ανάλογη εκπαίδευση παίρνει σάρκα και οστά.
Έτσι οι ορεινοί όγκοι της δυτικής Μακεδονίας όπου πλέον ασκούνται οι Έλληνες έφεδροι των ειδικών δυνάμεων αποτέλεσε το πεδίο δράσης για την ΤΑΜΣ ΑΕΤΟΣ 2011. Η άσκηση ξεκίνησε την Παρασκευή στις 18 Φεβρουαρίου με την προσέλευση των πρώτων πολιτών- οπλιτών και κορυφώθηκε το απόγευμα τις άλλης μέρας στις 5μμ το απόγευμα όπου και ολοκληρώθηκε η προσέλευση των συμμετεχόντων εφέδρων.




Πράγματι θα χρειασθούν όλοι αυτοί όταν οι Τούρκοι φτάσουν στην Λαμία! Πριν όμως θα έπρεπε να έχουμε δώσει προτεραιότητα στις ενεργές μονάδες που βρίσκονται ημιθανείς από έλλειψη προσωπικού και βασισμένες σε παιδάκια που υπηρετούν εκεί 3-4 μήνες και μετά μετατίθενται στο χωριό τους για να απολυθούν. Μόνον επαγγελματικές μονάδες με 100% επάνδρωση μπορούν να αντισταθούν σε αιφνιδιαστική επίθεση. Ολοι οι υπόλοιποι θα χρησιμοποιηθούν για την μεγάλη αντεπίθεση, όπως κάνουμε 40 χρόνια τώρα που χάσαμε το 40% της Κύπρου, ως ηλίθιοι. Αν είχαμε μια Μοίρα Καταδρομών τότε με 600 επαγγελματίες, οι Τούρκοι ακόμα θα έκλαιγαν. Είχαμε όμως όπως τώρα 30 Μονάδες με επάνδρωση 30% από παιδάκια που οι μάννες τους πέταγαν πέτρες στους αξιωματικούς που θέλανε να τα πάνε στον πόλεμο να τα σκοτώσουν.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ Α. !
ΒΒ θα μου επιτρεψεις να πω οτι στην Κυπρο δεν εγιναν τα πραγματα οπως τα περιγραφεις. Θα μου επιτρεψεις επισης να μην σου πω πως εγιναν γιατι πρεπει να γραφω ωρες και δεν αντεχω να το κανω. Για τα υπολοιπα που γραφεις δεν εχω αποψη
Zanglos, εμείς εδώ πολεμάμε με τα τέρατα και εσύ κάνεις σάουνες…
ΘΩΜΑΣ εφ Λοχαγος ΠΒ, Εχω μια εικόνα για το τί έγινε στην Κύπρο πολύ διαφορετική από οτι υπάρχει στον πολύ τον κόσμο, διότι ο πατέρας μου το 1974 υπηρετούσε στο Α2 του ΓΕΣ και μου έλεγε τα νέα πρώτο χέρι. Για τα Τ-34 που πέταγαν στα χαντάκια οι οδηγοί και τα εγκατέλειπαν, για Μονάδες ολόκληρες που είχαν διαλυθεί πρωτού καν ακούσουν καμμία τούρκικη πιστολιά, για διοικητές που εγκατέλειψαν τις Μονάδες τους για να πάνε να φορτώσουν στο πλοίο την BMW και για Μονάδες που εγκατέλειψαν τον δοικητή τους να πολεμάει μόνος του μέχρι που του έκοψαν το κεφάλι. Για ηρωισμούς μισή σελίδα, για δειλία και εγκατάλειψη θέσεως ενώπιον του εχθρού, εγκυκλοπαίδειες ολόκληρες. Δεν ξέρω τί προσωπική άποψη έχεις εσύ, αλλά τα δελτία πληροφοριών του Ιουλιου 1974, αυτά έγραφαν.
Φιλε BB, λυπάμαι για την παρεξήγηση, κάποιος πιτσιρικάς αλητάκος
γράφει στο όνομα μου, εγώ έχω το δικό μου λογότυπο.
zanglo (Σχόλιο @6) αυτός ο πιτσιρικάς, νομίζω έγραψε ΚΑΙ εχθές το βράδυ, κάνοντας χρήση του ονόματός σου.Σε άλλο αναρτημένο άρθρο όμως!Τα λέμε!
@6.Ποιό είναι το σχολιο που εγραψε καποιος στο ονομά σου;Γιατί απο εδω δεν φαινεται κατι τετοιο.
Το 3 και όλα τα αλλα σε άλλες αναρτήσεις που δεν έχουν το λογότυπο μου.
Δεν πειράζει, καλό είναι γελάσαμε!!
ΖΑΝΓΚΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΚΟΓΑΜΗΣ, ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ, ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΒΡΑΙΟΦΥΛΟΣ!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΤΕΨΕΙ ΚΑΝΑΣ ΤΑΡΑΝΔΟΣ!
Τελικά δεν με είπες ρε συ Mυρμιδονα γιατί τα έχεις εναντίον μου?
Εγώ ποτε δεν σε βρίζω, το βλάκας βεβαια δεν είναι βρισιά,
είναι τίτλος ευγενείας για σένα, έλα για πες μου!
Το ελεεινό υποκειμενο που με αντιγράφει πλεον αντεγραψε και το λογοτυπο μου!
Δικα του είναι τα σχόλια 3,5 και 8!
Θλιβερε Μυρμιδονα σε οικτιρω!
Το 12 δεν είναι δικό μου
Το 13, ανηκει στον χαμερπες υποκειμενο που με αντιγραφει!
FOTIA & TSEKOURI φωτια να πεσει και να σε κάψει!
ΖΑΓΓΛΕ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗ ΕΙΣΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ?
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΤΕΨΕΙ ΤΑΡΑΝΔΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ!
ΟΥΣΤ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!
@12
To «ελεεινό υποκείμενο» κυριε Σωτηρη είσαι εσύ και αρκετα μας απασχολησες και αποκλείεσαι.
Ναι καποιος ονοματι Σωτηρης παρουσιάζετο σαν Zaglos και δημιουργούσε τα προβλήματα.Αλλη ψυχοπάθεια και αυτή απο μερικούς που δεν εχουν να κανουν τίποτε αλλο..
ΕΓΩ ΒΒ ΕΒΛΕΠΑ ΠΩΣ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΑΞ/ΚΟΙ, ΥΠΑΞ/ΚΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΡΕΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΨΗΛΑ. αΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗΣ ΣΑΦΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ
Λοιπόν προς την διαχείρηση του εν λόγω ιστότοπου. Το παρόν άρθρο το οποίο έχετε αναδημοσιεύσει από το defencenet απότελεί κατάφορη αλλοίωση του επίσημου δελτίου τύπου της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων που αφορούσε την ΤΑΜΣ ΑΕΤΟΣ η οποία έλαβε χώρα στην περιοχή του νομού Γρεβενών. Και για του λόγου του αληθές:
http://www.lefed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=140:tams-aetos-2011-&catid=7:2008-09-14-17-07-27&Itemid=13
Σας παρακαλώ να κάνετε τις ανάλογες διορθώσεις.
@19.Ευχαριστούμε για την αποστολή του λινκ και ετσι μας δινεται η ευκαιρία να το επισεφθούμε.Εμείς δεν καναμε καμια αλλοίωση αλλα αναδημοσιεύσαμε το αρθρο του defencenet ,για αυτο και βαζουμε πάντοτε τη πηγή.
Το ξέρω αυτό συνέλληνα για αυτό και το ξεκαθαρίζω στην καταχώρησή μου ότι το παρόν αποτελεί αναδημοσίευση από το defence(παραπληροφόριση)net. Τον ιστότοπό σας τον παρακολουθώ καιρό και κάνετε πολύ καλή δουλειά. ΕΎγε και καλή συνέχεια.
Επίσης έχεις την άδεια να αναδημοσιεύσεις το γνήσιο κείμενο και τις φωτογραφίες από τον ιστότοπο της Λ.ΕΦ.Ε.Δ. έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί το θέμα. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μάθουν που μπορούν να εκπαιδευτούν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να υπερασπίσουν την γή, τις οικογένειες και την πατρίδα τους αν ποτέ χρειαστεί.