Στους ρυθμούς της Εθνικής Επετείου κινείται σήμερα το Κέντρο της Αθήνας με τους δρόμους αποκλεισμένους για τις ανάγκες της παρέλασης.
«Στο πόδι» βρίσκεται και η Ελληνική Αστυνομία με τις άδειες να έχουν ανακληθεί, υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων στις κατά τόπους παρελάσεις, κυρίως σε βάρος πολιτικών προσώπων.
Το Κέντρο από το πρωί έχει μετατραπεί σε φρούριο και η αστυνομική παρουσία είναι παντού ισχυρή. Η προσοχή είναι στραμμένη στα σημεία που θα βρεθούν εκπρόσωποι της κυβέρνησης, καθώς θεωρείται πιθανή η κορύφωση των ανταδράσεων αγανακτισμένων πολιτών σε βάρος πολιτικών προσώπων.
Μπορεί ο πρωθυπουργός να προέτρεψε πρόσφατα τα στελέχη της κυβέρνησης να μην κάθονται στα γραφεία αλλά να βρεθούν κοντά στους πολίτες, οι ίδιοι ωστόσο είναι αρκετά επιφυλακτικοί, καθώς δεν μπορούν να παραβλέψουν ούτε το πρόσφατο γιαούρτωμα του Αντιπροέδρου Θόδωρου Πάγκαλου στα Καλύβια, ούτε τις οξύτατες αντιδράσεις απέναντι σε Σηφουνάκη και Γερουλάνο.
Σήμερα είναι Εθνική επέτειος.
Γιορτάζουν οι κλέφτες.
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΑΘΑΝΑΤΗ.