"Greek National Pride" blog / ΙΣΛΑΜ

Απίστευτο:Στο Πακιστάν αθώωσαν τους 13 βιαστές μιας γυναίκας!


 Η Πακιστανή Μουχτάρ Μάι, θύμα ομαδικού βιασμού που είχε εγκρίνει ως τιμωρία της το συμβούλιο των προεστών ενός χωριού και σύμβολο των καταπιεσμένων γυναικών της χώρας της, δήλωσε σήμερα ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο αφού το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε 13 άνδρες που κατηγορούνταν για το έγκλημα.

Η Μουχτάρ Μάι βιάσθηκε κατόπιν διαταγής του συμβουλίου ενός χωριού το 2002 ως τιμωρία επειδή ο αδελφός της –που ήταν τότε 12 ετών– κρίθηκε ότι προσέβαλε την τιμή μιας ισχυρής οικογένειας επειδή εφέρετο ότι είχε σχέση με μια από τις γυναίκες της.

Η Μάι ήταν τότε μια αγράμματη χωρική, όμως αψήφησε τα ταμπού και έγινε διάσημη παγκοσμίως μιλώντας δημόσια για τη δοκιμασία που υπέστη και προσφεύγοντας στο δικαστήριο εναντίον των βιαστών της.

Η Μάι είχε κατηγορήσει 14 άνδρες ότι συμμετείχαν στο βιασμό της και το 2002 δικαστήριο καταδίκασε έξι απ’ αυτούς σε θάνατο, ενώ αθώωσε τους άλλους επικαλούμενο έλλειψη στοιχείων.

Ωστόσο κατά την εκδίκαση της έφεσης, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο της Λαχώρης όχι μόνον επικύρωσε τις οκτώ αθωωτικές αποφάσεις, αλλά και ανέτρεψε πέντε από τις έξι καταδίκες. Η θανατική ποινή που είχε επιβληθεί στον έκτο κατηγορούμενο, τον Άμπντουλ Χαλίκ, μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Η Μάι προσέφυγε το 2005 στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο απέρριψε σήμερα την προσφυγή της, δήλωσε ο Γκοχάρ Άλι Σαχ, δικηγόρος της Μάι.

    «Είμαι απογοητευμένη. Γιατί με έκαναν να περιμένω πέντε χρόνια, αν ήταν να εκδώσουν την απόφαση αυτή;», είπε με λυγμούς η Μάι τηλεφωνικώς στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς από το χωριό της στην ανατολική επαρχία Πουντζάμπ λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το δικαστήριο.

«Οι κατηγορούμενοι μπορεί να με σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου όταν επιστρέψουν στα σπίτια τους», δήλωσε η Μάι.

Το θάρρος της να αψηφήσει αγροτικά έθιμα αιώνων σε βάρος των γυναικών της χάρισε βραβεία για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κατέστησε πρότυπο για πολλές γυναίκες στο Πακιστάν.

Η Μουχτάρ Μάι διευθύνει ένα σχολείο θηλέων στο χωριό της με δωρεές από την κυβέρνηση και από υποστηρικτές στην πατρίδα της και στο εξωτερικό.

    Η Μάι δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από το χωριό της ούτε από τη χώρα.

«Η ζωή και ο θάνατος είναι στα χέρια του Αλλάχ… Δεν πρόκειται να κλείσω το σχολείο μου και τα άλλα προγράμματα», τόνισε.

Η οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξέφρασε απογοήτευση για την απόφαση του δικαστηρίου, λέγοντας ότι η επίθεση εναντίον της Μάι ήταν «ένα έγκλημα που διαπράχθηκε σε δημόσια θέα και οι δράστες εντοπίσθηκαν δημοσίως».

«Η σημερινή ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου του Πακιστάν για την υπόθεση της Μουχτάρ Μάι δεν περιποιεί τιμή στο Ανώτατο Δικαστήριο», δήλωσε ο Άλι Νταγιάν Χάσαν της οργάνωσης αυτής για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχει την έδρα της στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλεια της Μάι και κάλεσε την κυβέρνηση να εξασφαλίσει την προστασία της.

Η Μάι έχει δηλώσει πως οι 14 άνδρες που συμμετείχαν στο βιασμό της είναι οι: Φάιζ Μπουχς Μαστόι, Ραμζάν Πατσάρ, Γουλάμ Φαρίντ Μαστόι, Άλαχ Ντίτα Μαστόι, Χαζούρ Μπαχς, δύο άνδρες που ονομάζονται αμφότεροι Φαγιάζ Χουσέιν, Ασάμ, Ναζάρ Χουσάιν, Γουλάμ Κάσιμ, Χαφίζ Ρασούλ Μπαχς, Γουλάμ Χουσάιν, Μοχάμαντ Χαλίλ και Άμπντουλ Χαλίκ.

onalert.gr

9 thoughts on “Απίστευτο:Στο Πακιστάν αθώωσαν τους 13 βιαστές μιας γυναίκας!

 1. Αυτό που προέχει είναι να φύγουν όλοι οι ασιάτες μουσουλμάνοι από την Ελλάδα. Συνιστούν εθνικό κίνδυνο, διότι εμείς οι Έλληνες, όσο κι αν διαφωνούμε, διατηρούμε ένα ελάχιστο ανθρωπιάς μεταξύ μας, κάτι που οι μουσουλμάνοι δεν το είχαν ποτέ. Καλή ανάσταση σε όλους αλλά και στην ΕΛΛΑΔΑ ιδιαίτερα.

 2. Ευτυχώς που εμείς οι δυτικοί ήμαστε πολιτισμένοι & δε βιάζουμε τις γυναίκες, ούτε τις πειράζουμε χυδαία σε μέρη δημοσίας συνευρέσεως.
  Ευτυχώς που εμείς σεβόμαστε τη γυναίκα, δεν ξευτελίζουμε τη γυναικεία φύση. Δε ψάχνουμε στο Δίκτυο tags με περιεχόμενο όπως «rape» «humilliation» «exploitation» «gangraped» κλπ.. Δεν πέρασε σε κανενός το μυαλό «γμτο μου, κάνα βιντεάκι απ’το βιασμό της Πακιστανής κυκλοφοράει άραγες;»
  Ευτυχώς εμείς δε τρέχει τίποτα που τις έχουμε τις γυναίκες σε περιοδικά, φυλλάδες, κλπ ανηρτημένες ολόγυμνες σε περίπτερα, ή τις επιδεικνύοουμε σε τηλεοράσεις & πορνοσειρές..
  Ευτυχώς εμέις δεν έχουμε ιδέαν ότι το 50% των κλιπακίων & βίντεο που κυκλοφοράνε στο Δίκτυο, πρωταγωνιστούν γυναίκες που προέρχονται από χώρες απ’τις οποίες ευνοείται & ευδοκιμεί το trafficking..
  Ναι.. Ήματσε πολύ πολιτισμένοι εμείς..

 3. Άραξε ρε Hercules, με τις εξισώσεις σου, δεν είναι το ίδιο!
  Οι γυναίκες σε αυτές τις χώρες έχουν την αξια όσο μια γίδα.
  Το ότι με αρέσει να βλέπω μια πόρνο ταινία η μια φωτό
  από μια ωραία γυναίκα δεν σημαίνει ότι την βιάζω!

 4. Κια στο δυτικό πολιτισμό υπάρχουν βιαστές , παιδεραστές η διαφορά είναι ότι στο δικαστικό σύστημα διώκονται ποινικά , αν φυλακιστούν τότε τους περιμένει ο άγραφος νόμος των φυλακών που είναι χειρότερος του ποινικού νόμου.Στις χώρες που επικρατεί η Σαρία η γυναίκα πολλές φορές έχει μικρότερη αξία από μια κατσίκα ,τις χρησιμοποιούν σαν μονάδες αναπαραγωγής και σαν δοχεία ηδονής.Οποιαδήποτε λοιπόν σύγκριση με τον δυτικό κόσμο είναι τουλάχιστον ατυχής…

 5. Είναι η μάνα.
  Είναι η γιαγιά.
  Είναι η ερωμένη.
  Είναι η σύζηγος.
  Είναι η πηγή της δικής μας ζωής.
  Είναι το παρήγορο χέρι.
  Είναι η καρδιά που συμπληρώνει και στηρίζει τη δική μας.
  Είναι ο θάνατος της μοναξιάς.
  Είναι ότι λαχταρήσαμε και μας λαχτάρησε.
  Είναι ότι αγαπήσαμε και ίσως και κάποτε μισήσαμε.
  Είναι το όριο των συναισθημάτων.
  Είναι η αιτία κάθε προσπάθειας.
  Είναι η ζωή μας όλη.
  Είναι η αγάπη.
  ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ.
  Μόνο το πρόσωπο της Παναγιάς μπορεί να απεικονίσει το γυναικείο φύλο.

  ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΩ.

 6. zanglos συμφωνω μαζι σου αλλο η πορνοσταρ που οτι κανει το κανει με την θελιση της και αλλο ο βιασμος και π λιθπβολισμος..μη τρελαθουμε κιολας..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s