"Greek National Pride" blog / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Ομοβροντία» ΓΕΝ με αφορμή δημοσίευμα για τον «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ»


Ένα δημοσίευμα του περιοδικού «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» προκάλεσε κυριολεκτικά την έκρηξη Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ), το οποίο το διαψεύδει κατηγορηματικά και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του!

 Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΕΝ, το Π.Ν. έλαβε γνώση ενός ψευδούς και συκοφαντικού για το αξιόμαχο του Πολεμικού Ναυτικού δημοσιεύματος, που συμπεριελήφθη στο περιοδικό Επίκαιρα, τεύχος 81ο (5/5-11/5/2011), σελίδα 12-13.
Το δημοσίευμα προβαίνει ανενδοίαστα στην παρουσίαση πλήθους ψευδών γεγονότων που άπτονται της επιχειρησιακής ετοιμότητας και του αξιόμαχου του προσφάτως παραληφθέντος από το Πολεμικό Ναυτικό υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ».

Συγκεκριμένα αναφέρεται ψευδώς:

α. Ότι σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε πριν από τέσσερις περίπου εβδομάδες στα ανοικτά του Αργοσαρωνικού το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» «γνώρισε την ήττα» από το υποβρύχιο «ΝΗΡΕΥΣ».

β. Ότι το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» «δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στο ρόλο του δημιουργώντας προβληματισμό αναφορικά με τις δυνατότητές του και την αξιοπιστία του».

γ. Ότι «σε όλες τις υποβρύχιες μάχες που έδωσε με το κατά πολύ παλαιότερό του υποβρυχίου «ΝΗΡΕΥΣ» και παρά τις stealth δυνατότητές του, ηττήθηκε κατά κράτος, με αποτέλεσμα να προκαλούνται εύλογα ερωτηματικά αναφορικά με το εάν τελικά έπρεπε ή όχι να παραληφθεί από την ελληνική πλευρά».

δ. Ότι «δόθηκε τιμητική άδεια δύο εβδομάδων, ως επιβράβευση για την επιτυχία» στο πλήρωμα του υποβρυχίου «ΝΗΡΕΥΣ», «αλλά με την επισήμανση να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό».

ε. Ότι το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» «εμφανίστηκε σε πολλούς τομείς ανέτοιμο από το να χαρακτηρισθεί πλήρως επιχειρησιακό», ενώ «στο ημερολόγιο του υποβρυχίου καταγράφηκαν περισσότερα από 40 σημαντικά ή λιγότερο σημαντικά προβλήματα και δυσλειτουργίες, που ξεκινούσαν από το έρμα του σκάφους και επεκτείνονταν μέχρι τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του και το μεγάλο ίχνος που κατέγραφε στο αντίπαλο ραντάρ».

στ. Ότι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος κ. Δημήτριος Ελευσινιώτης ΠΝ, έδωσε εντολή να κοινοποιηθούν άμεσα και προς τη γερμανική πλευρά (τα στοιχεία αυτά) προκειμένου να συνδράμει στην επίλυσή τους».

Το αυθαίρετο και παραπλανητικό συμπέρασμα όλων αυτών τω ανακριβειών του δημοσιεύματος είναι ότι το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» «στην πρώτη του επιχειρησιακή δοκιμασία εμφανίστηκε ανέτοιμο να ανταποκριθεί στο ρόλο του». Φέρονται δε στελέχη του Π.Ν. να επικοινώνησαν με τον συντάκτη του ψευδούς δημοσιεύματος.

Από την άμεση προσωπική εμπειρία και γνώση του Αρχηγού του ΓΕΝ και του Αρχηγού του Στόλου, οι οποίοι επιπλέον έλεγξαν ξανά σήμερα και επιβεβαίωσαν όλα τα σχετικά στοιχεία προκύπτει ότι το δημοσίευμα αυτό βρίθει ψευδών, αναληθών και συκοφαντικών στοιχείων σχετικά με το αξιόμαχο του υποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» παραπληροφορώντας την κοινή γνώμη για τις επιχειρησιακές δυνατότητες του πιο σύγχρονου υποβρυχίου του Π.Ν.

Σημειωτέον ότι στο εξώφυλλο του περιοδικού αναφέρεται επίσης η φράση «ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ – Ερωτηματικά για το αξιόμαχο στην πρώτη άσκηση μετά την παραλαβή του», γεγονός που διευρύνει τον κύκλο των αποδεκτών των ψευδών, αναληθών και συκοφαντικών στοιχείων του δημοσιεύματος.

Η ανακοίνωση καταλήγει, ότι το ΓΕΝ όχι απλώς διαψεύδει αλλά και επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος του στο όνομα των στελεχών του, της παράδοσης του και της αποστολής που του έχει εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο του Συντάγματος!

Σημειώνεται, ότι το δημοσίευμα του περιοδικού ανέφερε ότι σε ναυτική άσκηση πριν από ένα μήνα στα ανοιχτά του Αργοσαρωνικού, ενεπλάκησαν σε διάφορα σενάρια μάχης το υποβρύχιο Type 214 «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» και το προγενέστερου τύπου Type 209/1100 (καθελκύστηκε το 1971, υπέστη εκσυγχρονισμό μέσης ζωής το 2000) «ΝΗΡΕΥΣ». Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σε όλες τις εικονικές μάχες που ενεπλάκησαν τα δύο υποβρύχια το «ΝΗΡΕΥΣ» επικράτησε κατά κράτος του «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ», παρά το γεγονός ότι το τελευταίο ενσωματώνει τεχνολογίες απόκρυψης ίχνους (stealth) από τα ραντάρ.

Ως αποτέλεσμα τα μέλη του πληρώματος τοΥ «ΝΗΡΕΥΣ» φέρονται να έλαβαν τιμητική άδεια δύο εβδομάδων. Παράλληλα, το ΓΕΝ φέρεται να έδωσε αυστηρές διαταγές «να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό» ώστε να μην διαρρεύσει το αποτέλεσμα της άσκησης. Παρόμοιες οδηγίες δόθηκαν και στο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», αν και χωρίς άδεια!
πηγη

18 thoughts on “«Ομοβροντία» ΓΕΝ με αφορμή δημοσίευμα για τον «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ»

 1. Τα Επικαιρα ειναι φερεφωνο της δεξιας τη θελατε να γραφει αληθειες;

 2. Ολοι αυτοι μια συμμορια ειναι Επικαιρα,Τραγκας,Αυτιας,Ελευθερος Τυπος,Δημοκρατια…….ψεμα και οποιος το φαει το φαγε!!!!!!
  οι σκοπιανοι σε θεματα προπαγανδας σιγουρα θα παιρνουνε «μαθηματα» απο τη συμμορια της δεξιας!!!!!!

 3. Προκειμενου να κανουνε προπαγανδα δεν τους σταματαει τιποτα ακομα και το ΠΝ βαζουνε στοχο,ακομα και τα στελεχη του…..τοσο αισχος ειναι η «ελληνικη» δεξια και τα παπαγαλακια τους……ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ!

 4. αλλο defence net μας βρηκε!

  καλα επειδη δεν το παραλαμβανατε εσεις πρεπει να το βγαλετε αχρηστο;

  τελικα εχουν σκασει πολυ φιλοι των τουρκων
  εντως της χωρας που πηραμε τον »παπανικολη»!

  αυτο και μονο φτανει για να με πεισει για την αξια του υποβρυχιου!

 5. ρε παιδια πια στελεχη του ΠΝ βαζουν στο στοχαστρο? την παλευετε? εδω λεει οτι πηραν και τιμητικη 2 εβδομαδων!! αν το παπανικολης ηταν τουρκικο τωρα ολοι θα καμαρωνατε και θα λεγατε μπραβο τα «ναυτακια μας που κατατροπωσαν ενα θεωριτικα πιο συγχρονο υποβρυχιο» και τελος τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΔΟΣΕΩΝ ΛΙΒΑΝΗ!! ΓΙΑ ΠΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΙΛΑΤΕ?

 6. Και επειδή είναι όλα καλά πάλι θα κάτσει ένα μήνα στα ναυπηγία. Όσο για το έλλην μάλλον βλέπει παντού δεξιούς το βόι.

 7. Ρε έλλην τέτοια παπαριές για δεξιούς έλεγα ένα πασοκοσκυλο στο φόρουμ που μπαναρίστηκε ο ίδιος ρε πράσινε γυμνοσάλιαγκα;

 8. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ -ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ-Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ «ΣΕΡΒΙΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ?

 9. 1)απ’όσο ξέρω και το γερμανικό ναυτικό θα πάρει αυτό το υποβρύχιο.Δεν είναι λογικό να το θέλουν κατασκευαστικά αξιόμαχο;2)Πως γίνεται μια εταιρία με τεράστια εμπειρία στα υποβρύχια να βγάζει στη παραγωγή προϊόν που και ακριβότερο από το προηγούμενο μοντέλο είναι και υποδεέστερο;Δεν θέλει να πουλήσει νέα κομμάτια;Γιατί να αγοράσει κάποιος χειρότερο υποβρύχιο;Κάποια προβλήματα όπως σε όλα τα νέα οπλα μπορεί να υπάρχουν. Αυτό όμως απέχει από την πλήρη απαξίωση του όπλου.

 10. Το 214 εχει πουληθει σε πολλες χωρες και εχει προσελκυσει το ενδιαφερον και αλλων χωρων.Στην Ν.Κορεα εχουν αντιμετωπισει καποια προβληματα αλλα οχι τοσο σοβαρα οσο τα δικα μας.Δυστυχως τα περισσοτερα οπλα που αποκτησαμε μετα τα Ιμια αντιμετωπιζουν προβληματα.Δυστυχως οι αμυντικοι εξοπλισμοι εχουν γινει θυματα της ανικανοτητας και της κοντρας των δυο κομματων και διαφορων συμφεροντων.
  Σκεπτομενε οι Γερμανοι εχουν το 212.

 11. Σκεπτόμενος ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 212..ΤΟ 214 ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 212 ΜΕ ΠΙΟ «ΧΑΜΗΛΕΣ» ΔΥΝΑΤΩΤΗΤΕΣ..ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ 214 ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΕΔΟΣΕΩΝ 209 ΤΟΥ 1400{ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ} ΚΑΙ ΤΟΥ 1500..ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΝΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΙΠ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ{ΤΟ 214 84 ΜΕΡΕΣ ΤΟ 209-1400 50} ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟ 2000 ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ 214 ΠΑΡΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΔΟΣΗ ΤΟΥ 209-1400 ΜΕ ΑΙΠ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ 214..ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔΟΥΛΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΝΑΥΠΗΓΟΥΣΑΝ ΤΣΑΜΠΑ 2 209-1400 ΑΙΠ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 500ΕΚ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΙΠΕ ΟΧΙ! ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ 1,5 ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 214..ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΙΕΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΧ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΙΧΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΚΛΠ ΚΛΠ

 12. Αν ξερατε τους Γερμανους ;
  Εγω τους ξερω καλα απο τα μεσα 20 χρονια και γελαω με τα χαλια τους…
  Παλι καλα που δεν βουλιαξε στις πρωτη φαση δοκιμων το υποβρυχιο !
  Θλιβεροι καβαλημενοι εγωιστες ολο φιγουρα και ειδικα η γενια των 40 και κατω αδειοι τενεκεδες και χαλια …
  Οι κατω απο τα 20 δεν γνωριζουν την προσθεση αριθμων ως το 20 !
  Καο για οσους ετοιμαζονται να με βαλουν στην θεση μου ας κοιταξει την σελιδα μου με τις μηχανες που σχεδιαζω, κατασκευαζω (εταιρεια 3 ατομων)και πουλαω στην Γερμανια στελνοντας στον δ..λο τον Γερμανικο ανταγωνισμο οποτε γουσταρω… και το εννοω !

 13. κε αμυραλη δεν ξερω αν τα πραγματα ειναι ετσι..αυτο παντως που ειναι γνωστο ειναι οτι στο κιελο δουλευουν πολλοι τουρκοι εργατες..ισως να ειναι και αυτο μια εξηγηση για τα προβληματα του παπανικολη..

 14. εγερνε 40 μοιρες απο τιο κιελο μεχρι εδω λογω κυματος εχασε κατι προστατευτικες πλακες .τα απατσι μας πεφτουν λογω τεχνικων προβληματων το λογισμικο αυτο προστασιας τω φ 16 εινε (μπλοκαρισμενο)) τα λεοπαρντ δεν εχουν οβιδες 120 κανουμε παντετα σε κανες να περνουν 100 που εχουμε και αλλα και αλλα….πασοκ και νδ μια ζωη τσιρακια και καρπαζοεισπρακτορες των αμερικανοτοιοκων εισαστε…πουληταρια τηε εθνικης ανεξαρτησιας…

 15. Επειδή πολλά λέγονται για τα υποβρύχια και ο κάθε άσχετος λέει ότι θέλει ανάλογα με τα συμφέροντα και την ασχετοσύνη σας λέω τα παρακάτω. Εγώ κάποτε έτυχα να είμαι πλήρωμα σε παραλαβή υποβρυχίου. Και τα παλαιότερα υποβρύχια τύπου Ωκεανός που έχουμε παραλάβει από την δυτική Γερμανία παρουσίαζαν κάποια μικροπροβλήματα . Σε αυτό που ήμουν εγώ στράβωσε το περισκόπιο λόγω μεγάλης θαλασσοταραχής και κάποιες συσκευές βγήκαν εκτός λειτουργίας και επειδή ήταν σε εγγύηση μας έστειλαν στο Χερβούργο και τις επισκευάσαμε. Αυτό δεν σήμαινε ότι ήταν σκάρτο. Όταν τελείωνε η εγγύηση μαζέψαμε όλες τι μικροζημιές και συγκεκριμένα τις φουσκώσαμε και τα βάλαμε όλα στην εγγύηση. Αρά ορθώς το Παπανικολής πήγε εκεί να μαζέψει τις όποιες μικροβλάβες υπήρχαν για να μην τις πληρώσει αργότερα το Ελληνικό κράτος. Όσον αφορά το αν εντοπίζετε το υποβρύχιο και την επιχειρησιακή ικανότητα του, αυτό εξαρτάτε τον ρόλο που έχει στην άσκηση δηλαδή για ποιανού είναι επωφελεία η άσκηση. Πολλές φορές ένα υποβρύχιο θέλει να το εντοπίζουν και άλλοτε όχι. Ανάλογα με το σενάριο.

 16. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΥΖ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΙΖΕΣ…

 17. (16)Σωστος ο φιλος!!!!!
  γιατι εδω μεσα οπως και σε αλλα μπλοκ ο καθε ασχετος λεει το μακρυ και το κοντο του……»ενημερωνετε» απο παντος ειδους προπαγαντιστικα μπλοκ-φορουμ τυπου defencenet (και αλλα)και με βαση της ανοησιες που εχει διαβασει εκει,ερχετε να γραψει την «αποψη» του!!!!!!
  αντωνη (5)ειναι εκδοσεων Λιβανη αλλα ειναι ο γιος του,που εχει αλλη αποψη για την πολιτικη ζωη του τοπου,εξαλλου τα επιχειρηματικα συμφεροντα δεν εχουνε ιδεολογια,το αν ειναι αντικυβερνητικο;κανει μπαμ απο μακρια τη μια μιλαει για βεβαιοι χρεοκοπια την αλλη μιλαει για την δηθεν «προδοτικη» κυβερνηση που δεν προχωραει με την ΑΟΖ,λες και η ΑΟΖ ειναι τοσο απλο θεμα,λες και μπορει να τβρει τη λυση σε μια μερα,σε μια βδομαδα-μηνα,αν ηταν τοσοοοοο απλο γιατι η προηγουμενη κυβερνηση 5.5 χρονια δεν το προχωρησε;αφου ειναι τοσο «πατριωτικο» κομμα (στα λογια μονο) η ΝΔ;;;;
  Οσο για το φιλο που με αποκαλεσε «πασοκοσκυλο»….εχω να του πω οτι ΠΑΝΤΑ ειμαι και θα ειμαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ!!!!!
  ουτε ρουφιανος χαφιες οπως ο δικος σας πολιτικος χωρος,ουτε ψευτοπατριωτης σαν το δικο σας πολιτικο χωρο,εχετε κανει πολλα εις βαρος της Ελλαδος,εις βαρος αυτου του λαου,να μην μιλατε εσεις ουτε για Δημοκρατια,ουτε για Πατριωτισμο ο πολιτικος χωρος της δεξιας ειναι βουτηγμενος μεσα στα σκ..τα!!!!
  χτες στην εκπομπη το κουτι της πανδορας,μιλησε ξεκαθαρα και για το βρωμικο ρολο του «εθναρχη» σας για το Κυπριακο (αττιλας 2)οπως και οτι οι περισσοτεροι δοσιλογοι «αξιωματικοι» της εποχης αυτης πηρανε και θεσεις κλειδια μετα στην κυβερνηση Καραμανλη…….
  μπορεις λοιπον να πιπιλας τη γνωστη καραμελα των δεξιων για τον ταχα δηθεν «πατριωτισμο» σας,μπορειτε να προβοκαρετε την εθνικη προσπαθεια για την οικονομια και για την τεραστια προσπαθεια που κανει ΑΥΤΗ η κυβερνηση,μπορειτε να παραμορφωνετε δηλωσεις,εσεις αλλα και τα γνωστα σας φερεφωνα,μπορειτε να κανετε και διαγωνισμο προπαγανδας με τους σκοπιανους,μπορειτε να παρουσιαζετε το μαυρο-ασπρο…….αλλα ενα δεν μπορειτε να ξανα κανετε……..να μας ξανα κοροιδεψετε και εσεις αλλα κυριως ο βρωμερος σας πολιτικος σας χωρος……..
  οσο για της εμετικες «ειδησεις» εδω η και αλλου καλο ειναι οι φιλοι που δεν τρωνε σαν κουφετα οτι τους σερβιρουνε οι παντος ειδος «δημοσιογραφοι» να βλεπουνε πρωτα την πηγη της ειδησεις,αλλα και να ειναι ιδιαιτερα ψιλιασμενοι,οι καιροι ειναι πονηροι………

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s