
Κατά τη συνάντησή του με τον Γ. Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, τόνισε πως «η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές».
Για εθνική προσπάθεια, η οποία χρειάζεται «πανεθνική συστράτευση» έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου. Ο κ. Παπούλιας τόνισε χαρακτηριστικά πως «δεν βγαίνει διαφορετικά», ενώ αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Suddeutsche Zeitung», το οποίο έκανε λόγο για «κερδοσκοπικό παιχνίδι σε βάρος του ευρώ και της Ελλάδας».
Παπανδρέου: Σε κομβικό σημείο η Ελλάδα
Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως «η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβικό σημείο» και συμπλήρωσε:
«Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού θέλει να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται. Εμείς παίρνουμε τις αποφάσεις μας, για τις οποίες και ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να εγγυηθούμε όχι μόνο την έξοδό μας από αυτή την κρίση, αλλά και μια βιώσιμη οικονομία, μια βιώσιμη ανάπτυξη, μια Ελλάδα με μια κοινωνία Δικαίου, μια Ελλάδα που να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και που πιστεύει στον εαυτό της.».
Συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου
Συγκαλείται σήμερα άτυπο υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου θα δει κατ’ ιδίαν τους υπουργούς Ανδρέα Λοβέρδο, Άννα Διαμαντοπούλου, Λούκα Κατσέλη, Χρήστο Παπουτσή, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.
http://www.kathimerini.gr
Ο αντωνάκης πάντως το δήλωσε, καμια συναίνεση με το πασοκ!
Δεν πα να γα@@θεί η Ελλάδα, η νδ να είναι καλά!
Φυσικά και τα δυο αναρχικά σκουπίδια συμφωνούν, ο ΛΑΟΣ συνηγορεί
και δείχνει ότι κάποιες αρχές τέλος πάντων έχει το κόμμα.
Ετσι ειναι για το Σαμαρα πρωτα το κομμα,πρωτα το συμφερον και μετα η πατριδα!!!!!!
σαν δεν ντρεπονται…..νομιζουνε οτι ο λαος ειναι χαζος!
Σαμαρα τωρα δεν βαζεις πλατη για το Πασοκ,τωρα βαζεις πλατη για την Ελλαδα για το αυριο αυτου του λαου,αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για τη συμμορια που λεγετε ΝΔ!
Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Για τα κλεμμένα δις, που έφυγαν Ελβετία, και δεν γυρίζουν ποια.
Ποτέ δεν αναφερθήκατε!!!!!!!!!!!!!!.
Μόνο υπέρ των ληστρικών μέτρων κατά του Ελληνικού Λαού,υπογράφετε διατάγματα!!!!!!!!!!!.-